Danilo Raičević

Kratke informacije

Ime i prezimeDanilo Raičević
Datum rođenjaNepoznat
Mesto rođenjaNiš
DržavaSrbija
PrebivališteNiš
ZanimanjeBloger, influenser

Biografija

Danilo Raičević je srpski fitnes bloger i influenser koji je prepoznatljivost stekao zbog veze sa Tarom Simov, učesnicom rijaliti šou programa „Zadruga“. Par ima sina Nikolaja. Žive u Nišu.

Pre nego što je ušao u romantičnu vezu sa Tarom, Danilo je bio nepoznat široj javnosti. Međuti, kada se pročulo za njihovu vezu i nakon što su dobili sina, o mladoj televizijskoj zvezdi i njenom dečku tabloidi su počeli da pišu svakodnevno.

Danilovo godište i zanimanje nije poznato javnosti. Sudeći po fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama, mladi Nišlija se bavi fitnesom. Vlasnik je internet prodavnice odeće „Dally’s brand“.

Na „Instagramu“ ga prati oko 43 hiljade ljudi,  a on uglavnom objavljuje fotografije iz teretane, sa putovanja i iz noćnih provoda.

Porodica

Prema Danilovim rečima, porodica Raičević je poreklom iz Crne Gore. Sa roditeljima i bratom je odrastao u Nišu. Majka Marija Ilić Švabić je po struci stomatolog, specijalista je oralne medicine i parodontologije i radi u niškom Domu zdravlja i u privatnoj ordinaciji. Nije poznato čime se bavi Danilov otac.

Danilo se školovao u Nišu. Na društvenim mrežama se deklariše kao bloger, a redovno objavljuje fotografije sa treninga, putovanja i izlazaka u beogradske klubove. Pored toga, veliki je ljubitelj pasa.

Na „Instagramu“ je objavio da je vlasnik „Dally’s brand-a“, internet prodavnice koja se uglavnom bavi prodajom brendirane garderobe.

Odnos sa Tarom

Kako je Tara jednom prilikom ispričala, Danila je upoznala na jednom beogradskom splavu. Počeli su da se zabavljaju u julu 2022. godine. Novinarima je kazala da ni njenom izabraniku, niti njegovoj porodici nije bitno to što je učestvovala u „Zadruzi“, niti šta je obeležilo njeno učešće u tom rijalitiju.

Tara je uglavnom govorila da je Danilo i njegova porodica podržavaju i da se dobro slažu. Često su zajedno putovali u Skoplje gde živi njen otac.

Par je 3. jula 2023. godine dobio sina kome su dali ime Nikolaj.

Mlada rijaliti zvezda nije krila da su joj Danilovi roditelji velika podrška i da nastoje da joj se nađu pri ruci kada je njoj ili bebi nešto potrebno. Ipak, samo mesec dana nakon rođenja dečaka, bivša zadrugarka je priznala da su se ona i Danilo razišli. I on je na svom „Instagram“ profilu potvrdio tu informaciju.

Spekulisalo se i o tome da ona neće dozvoliti Danilu da prisustvuje Nikolajevom krštenju. Ipak, na 12. avgusta 2023. godine, dečak je kršten, a tom činu je prisustvovao i mladi otac.

Na svojim „Instagram“ profilima su objavili zajedničke fotografije, a upitana da prokomentariše to što neko vreme nisu bili zajedno, Tara je kazala, da su to bile „samo čarke“ i da je „to normalno u početku“.

Tada je objavila da je učešće u rijaliti šou programima više ne interesuje.

Danilo Raičević na društvenim mrežama

FacebookDanilo @ Facebook
InstagramDanilo @ Instagram