Tijana Đuričić

Kratke informacije

Ime i prezimeTijana Đuričić
Datum rođenja25. Oktobar 1990.
Mesto rođenjaBeograd
DržavaSrbija
ZanimanjeStarleta

Biografija

Tijana Đuričić je učesnica šeste sezone rijaliti šou programa „Farma“. Jedinica je, otac joj je zaposlen, a majka je domaćica. Rođena je 25.10.1990., a pažnju na sebe je privukla mnogobrojnim estetskim zahvatima kojima se prvi put podvrgla kada je imala 18. godine.

Do sada je imala operaciju nosa, jagodica, usta, grudi i zadnjice, ali ne namerava tu da se zaustavi. Uradila je trajnu šminku, nadogradila je nokte i kosu i nosi sočiva. Tvrdi da je u svoj izgled uložila preko 10.000 evra. Jedni su je zbog toga nazvali nakazom, drugi kraljicom silikona, ali Tijana je zadovoljna onim što vidi kada se pogleda u ogledalo. Ima podršku porodice, a otac je finansirao njene estetske intervencije. Takođe, oslonac joj je i najbolja drugarica Sanja Jojić, pa posle brojnih operacija njih dve liče na bliznakinje.

Trenutno je studentkinja Više poslovne škole u Beogradu. Profesionalno se bavi plesom, a u budućnosti bi želela da se bavi modelingom. Veliki je ljubitelj životinja, posebno egzotičnih, pa su njeni ljubimci: piton, 6 ruskih mačaka i argentinska doga Dona. Pošto voli adrenalin, hobi joj je padobranstvo.

Tvrdi da nije sponzoruša i da sama plaća svoje račune. Novine su objavile da je privedena i saslušana u policiji zbog sumnje da se bavi prostitucijom, kao i to da redovno mora da se javlja sudiji jer je pretukla i otela podstanarku. Tijana je ovo najoštrije demantovala.

Povezivali su je sa Kristijanom Golubovićem koji je burno reagovao kada ju je video na „Farmi“. Pre rijalitija je izjavila da je u vezi sa nemačkim biznismenom Legijom Patersonom. On će biti jedan od učesnika filma „Kraljevi Balkana“ koji će biti rađen po uzoru na dokumentarac „Vidimo se u čitulji“.

Tijana Đuričić na društvenim mrežama

FacebookTijana @ Facebook
InstagramTijana @ Instagram