Duško Dule Bogdanović

Kratke informacije

Ime i prezimeDuško Dule Bogdanović
Datum rođenja22. februar 1956.
Mesto rođenjaGalibabinci, Svrljig
DržavaSrbija
PrebivališteGalibabinci
ZanimanjePoljoprivrednik, rijaliti takmičar

Biografija

Duško Bogdanović je poljoprivrednik i učesnik rijaliti šou programa iz Galibabinca kod Svrljiga. Rođen je 22. februara 1956. godine. U braku je sa Radojkom Bogdanović, sa kojom ima dve ćerke.

Duško je završio samo osnovnu školu. Voli da sluša narodnjake, a omiljeniji izvođač mu je Sinan Sakić. Omiljeni sport mu je ženska odbojka, jer smatra da su odbojkašice savršeno građene i voli da ih posmatra.

Bio je učesnik emisija „Menjam ženu“, „Put oko sveta“, „Farma“, „Veliki Brat 2010“ i „Big Brother 2015“.

Tokom snimanja emisije „Put oko svijeta“ u Milanu, Italiji, on i Radojka su bili uhapšeni zbog snimanja u Metrou gde je to zabranjeno.

Glavni motiv za njegovo zanimanje za učestvovanje u raznim rijaliti emsijama je novac, jer kako kaže nema ga dovoljno.

Kao poljoprivrednik je obrađivao dosta zemlje. Kako je jednom prilikom kazao, ima traktor, a tri krave i sitnu stoku su rasprodali kada su počeli da putuju svetom zahvaljujući TV emisijima. Kažu nije imao ko da se brine o svemu tome jer je otac Ljubo bio star.

Porodica i on su tokom vremena zapali u dugove, ali zahvaljujući publicitetu i rijaliti šou programima uspeli su da se iskopaju iz dugova.

Za razliku od Duška, koji se pokazao kao umereno omiljen karakter na TV emisijima, njegova supruga je postala izuzetno omiljena i dobila je mnoštvo udvarača. Duško se u dosadašnjim medijskim nastupima pokazao kao iskren i dobar čovek.

Nakon poslednjeg učešća u rijalitiju, Dule se povukao iz javnosti. Jedan beogradski tabloid ga je u martu 2017. godine „pronašao“ u restoranu Skupštine Srbije, ali tu nije bio u ulozi poslanika.

Priznao je da je došao sa poslanikom Milijom Miletićem, tadašnjim predsednikom Ujedinjene seljačke stranke. Premda je kazao da „nema školu“ da bi postao poslanik, priznao je da veruje da bi mnogi glasali za njega jer ga ljudi vole.

Nije propustio priliku da kaže da je glasao za aktuelnog predsednika Srbije Aleksandra Vučića[1].

Reference

[1] https://www.alo.rs/vesti/aktuelno/zvezda-farme-uselila-se-u-skupstinu/97712/vest