Ilijana Vagić

Kratke informacije

Ime i prezimeIlijana Vagić
Datum rođenja13. januar 1991.
Mesto rođenjaKnin
DržavaSrbija
PrebivališteBeograd
ZanimanjeFitnes trener
Visina-
Težina-

Biografija

Ilijana Vagić je fitnes trener i učesnica sedme sezone rijaliti šoua „Parovi“ koji se emituje na „Hepi“ („Happy“) televiziji. Rođena je 13. januara 1991. godine u Kninu u Hrvatskoj. Živi i radi u Beogradu.

U rijalitiju je iznela sve detalje svoje burne veze sa Vladimirom Zečevićem Dikom. Tvrdila je da je bila psihički i fizički zlostavljana u toj vezi. Potom je u rijaliti ušao i Dika, izneo svoju stranu priče i rekao kako nije istina sve što je Ilijana ispričala.

Takmičari i publika pored malih ekrana ostali su u šoku kada su čuli sve detalje iz ove u najmanju ruku turbulentne ljubavne priče.

Učesnica je „Parova“ od samog početka, ušla je krajem avgusta 2018. godine i važi za je jednog od favorita za pobedu.

Njeno učešće u rijalitiju obeležile su ljubavne romanse sa Božidarom Milovanovićem, Benjaminom Spahovićem, Markom Perovićem i Mladenom Vuletićem.

Prva je učesnica „Parova“ u sedmoj sezoni koja je punila sve naslovne strane medija u regionu. Atraktivna i lepa plavuša, oštrog jezika i vrlo temperamentna, mamila je uzdahe brojnih muškaraca pored malih ekrana. Za nju kažu da je najzgodnija učesnica sedme sezone „Parova“.

Iz Knina u Beograd

Rođena je 13. januara 1991. godine u Kninu u Hrvatskoj. Odrasla je sa majkom, ocem i bratom. Zbog ratnih dešavanja Vagići su izbegli iz Knina u Srbiju. Njen otac je bio ranjen više puta tokom rata, ali je preživeo. Danas porodica živi u Beogradu. Ilijanin otac ima zdravstvenih problema. Boluje od tumora što je mnogo potreslo atraktivnu takmičarku tokom njenog boravka u rijalitiju.

Njena majka dolazi u vilu „Parova“ u emisiju „Roditeljski sastanak“ i informiše svoju kćerku o zdravstvenom stanju njenog oca koji se leči. Ona pruža maksimalnu podršku svojoj kćerci tokom ovog takmičenja, kao i njen otac te brat.

Posao

Ilijana se bavila prodajom i uvozom automobila iz inostranstva, kako je sama ispričala u rijalitiju. Radila je zajedno sa svojim dečkom Vladimirom Zečevićem Dikom, koji je inače reli vozač auto trka. Kada se ova ljubavna priča završila, Ilijana se okrenula poslu fitnes trenera. Treningom je i svoje telo dovela do savršenstva, a silikoni su se pobrinuli da i njene grudi izgledaju savršeno.

Veza sa Vladimirom Zečevićem Dikom

Ilijanino učešće u rijalitiju obeležila je priča o njenoj turbulentnoj ljubavnoj vezi sa Vladimirom Zečevićem Dikom. Ilijana je sa Dikom živela u vanbračnoj zajednici nekoliko meseci pre nego što je ušla u rijaliti.

Po samom ulasku u „Parove“ otvorila je dušu pred širokim auditorijumom i ispričala sve detalje iz svoje ljubavne veze. Rekla je da ju je Dika maltretirao, tukao, zlostavljao fizički i psihički, tokom svih godina njihovog zabavljanja. Takođe tvrdila je da ju je Dika tokom jedne svađe „ošišao na ćelavo“.

Na sve to Ilijani ni Dika nije ostao dužan. Ušao je u „Parove“ kao gost na nekoliko nedelja u par navrata i tada učesnicima i publici objasnio da nije sve onako kako Ilijana govori. Dika je rekao da je Ilijana pričala laži i neistine.

Ovaj bivši ljubavni par „častio“ se raznim uvredama, a takmičari su njihovu vezu okarakterisali kao „bolesnu ljubav“.

Inače, Dika je pre Ilijane bio u braku i ima dvoje dece. Njegova supruga je umrla od raka, a nakon toga Dikina deca su živela sa njim i Ilijanom. Ilijana se o deci brinula kao da su njena. Rekla je da je najveći problem u njihovoj vezi bila Dikina majka, koja je takođe ušla u rijaliti i govorila ružne stvari o Ilijani. Tvrdila je i da ju je Ilijana izluđivala, a tokom jedne prepirke i ošamarila. Ilijana je to demantovala.

Učešće u rijalitiju

Njene najbolje drugarice u rijalitiju bile su prelepa učesnica Izabela Alijoski Bells i njena majka Slađana Petrović. Bells, koja je poznata po tome da ne sklapa prijateljstva tako lako i ne dozvoljava svakom da joj se približi, rekla je da je Ilijana jedina devojka u rijalitiju sa kojom će se družiti i posle završetka sedme sezone. Dok su Ilijanu mnogi učesnici napadali da je glupa, u njenu odbranu su stajale Bells i njena majka Slađa.

Ilijana je jedno vreme bila u dobrim odnosima sa Ivanom Marinkovićem i njegovom devojkom Jelenom Ilić, ali to druženje je puklo. Ilijanu su mnogi optuživali da prihvata sve stavove Marinkovića, iskusnog rijaliti igrača, i da je kroz druženje sa njim izgubila svoju ličnost i svoj stav. Malo posle toga njihovo drugarstvo se završilo pa su se često našli na „neprijateljskim“ stranama u rijalitiju i jedno drugom uputili niz uvreda.

Atraktivna Ilijana bila je trn u oku i sestrama Marjanović, Aleksandri i Anđelini, te Đorđu Tomiću, koji su svaku priliku iskoristili da ukažu na Ilijanine greške. Između njih su takođe pale vrlo teške i ružne reči.

Ilijana je u samom početku pokazivala i da zna biti veoma agresivna, te da joj tuče nisu strane. Tokom jedne od svađa povredila je i ruku pa je tokom boravka u rijalitiju nosila i gips.

Ljubavi u rijalitiju

S obzirom da je veoma lepa i atraktivna Ilijana je od samog ulaska u „Parove“ privlačila pažnju muškaraca u rijalitiju. Ipak, odavala je utisak devojke koja nije zainteresovana za ljubav s obzirom da je mnogo propatila u prethodnoj vezi sa Dikom. Govorila je da ne želi nikakvu ljubavnu romansu pred kamerama.

Ipak, u tome nije istrajala. Upustila se u ljubavnu vezu sa Božidarom Milovanovićem, ali njihova veza zbog razlike u temperamentu nije potrajala. Ilijana je našla utehu u zagrljaju Benjamina Spahovića, koji je inače Božidarov drug iz rijalitija. Ni veza sa Benjaminom nije potrajala, a dok je trajala bila je veoma turbulentna.

Tokom jedne od žurki u vili „Parova“ Ilijana je bila sa bivšim učesnikom rijalitija Markom Perovićem, koji je kao gost došao na žurku. Nekoliko sedmica posle našla se u naručju poznatog ženskaroša u rijalitiju Mladena Vuletića iz Crne Gore, koji je Perovićev najbolji prijatelj.

Ilijana Vagić na društvenim mrežama

FacebookIlijana @ Facebook
InstagramIlijana @ Instagram