Kristina Iglendža

Kratke informacije

Ime i prezimeKristina Iglendža
Datum rođenjaNepoznato
Mesto rođenja-
DržavaSrbija
PrebivališteBeograd
ZanimanjeTelevizijska voditeljka

Biografija

Kristina Iglendža je diplomirani ekonomista, televizijska voditeljka, stručnjak za PR i marketing. Živi i radi u Beogradu.

Svoju medijsku karijeru započela je na televiziji „Košava“ sa Vanjom Bulićem. Posle decenijske pauze, vratila se na male ekrane na „Hepi“ („Happy“) televiziji kao voditeljka emisije „Prelo u mom sokaku“ i rijaliti šoua „Parovi“. Kao voditeljka je radila u osmoj i devetoj sezoni „Parova“.

Kako su mediji u Srbiji preneli na „Happy“ televiziji dobila je otkaz krajem 2020. godine kada je obelodanila svoju vezu sa diskvalifikovanim takmičarem rijalitija „Parovi“ Mladenom Vuletićem.

Kristina je tada tajanstveno poručila – „kada se jedna vrata zatvore, druga se otvore“.

Završila je Ekonomski fakultet. Bila je miss fotogeničnosti Srbije i Crne Gore. Vrlo lepa, atraktivna, elokventna i obrazovana voditeljka za kratko vreme postala je miljenica publike.

Zna se da je rođena je 13. maja, ali godina rođenja javnosti nije poznata.

Karijera u medijima

Svoju karijeru u medijima započela je na televiziji „Košava“. Kao voditelj radila je sa čuvenim Vanjom Bulićem koji je u to vreme bio urednik zabavnog programa. Osim toga, imala je svoju „Strava“ emisiju sa kolegicom Višnjom Isailović. To je bila zanimljiva emisija muzičkog karaktera u kojoj su gostovali pevači. Inače, nekadašnja televizija „Košava“ je današnja „Happy“ televizija.

Na „Happy“ televiziji, posle odlaska voditeljke Bojane Ristivojević, Kristina je počela da radi kao voditeljka emisije „Prelo u našem sokaku“. Reč je o emisiji karavanskog tipa, koja putuje od opštine do opštine. Uporedo sa tom emisijom, radila je i kao voditelj u rijaliti šou „Parovi“ u istoj medijskoj kući.

Iako je reč o dve potpuno različite emisije, jedna se bazira na tradiciji, kulturi, običajima, dok je rijaliti vrlo turbulenta, sa lepim i manje lepim situacijama, Kristina se odlično snašla u obe uloge.

U planu je da pokrene svoju autorsku emisiju.

Kristina Iglendza - Miljenica gledalaca otkriva tajne iz privatnog i poslovnog zivota!Kristina Iglendza – Miljenica gledalaca otkriva tajne iz privatnog i poslovnog zivota!

Kristina privatno

Važi za vrlo disciplinovanu i pozitivnu ženu. Njen moto je kako zračiš, tako i privlačiš. Zbog toga Kristina potpuno ignoriše sve negativne stvari i pojave u društvu, a fokusira se samo na ono što je pozitivno i iz čega crpi pozitivnu energiju.

Ustaje vrlo rano, u šest časova ujutro, a dan započinje sa vežbama.

Pre veze sa Mladenom Vuletićom Kristina je u jednom intervjuu rekla da nije zaljubljena i da je fokusirana samo na posao. Tada je otkrila da je privlače obrazovani muškarci, a pri tome ne misli na fakultetski obrazovane muškarce, već na one koji imaju široka shvatanja.

Njen muškarac, kako je rekla, morao bi da bude pozitivan, normalan, prizeman i jednostavan. Jednostavnost je nešto što Kristinu osvaja i kod muškaraca i kod žena, a i kod poslovnih saradnika. Zbog toga jednostavnost smatra najvećom vrlinom i ne dopada joj se to što danas mnogi glume nešto što nisu.

Veza sa Mladenom Vuletićem

U devetoj sezoni „Parova“ Kristina je kao voditelj provodila vreme sa takmičarima u rijalitiju. Tada je, kroz posao, bolje upoznala jednog od takmičara Mladena Vuletića iz Crne Gore. Crnogorac je pokušavao da sakrije svoje simpatije prema Kristini, ali to mu nije polazilo za rukom.

Na popularnim žurkama u rijalitiju, Vuletić bi konstantno gledao u Kristinu i komentarisao kako je lepa i pametna žena.

U decembru 2020. godine Vuletić je zbog bojkota programa i nesuglasica sa produkcijom „Happy“ televizije, diskvalifikovan iz rijalitija sa još nekoliko učesnika. On je pokušao da napravi presedan u rijalitiju, da svi učesnici krenu u štrajk i bore se za svoja prava. Mešutim ,do toga nije došlo. Samo par dana posle njegove diskvalifikacije, na Instagramu su osvanule slike Kristine i Mladena, a par je obelodanio svoju vezu.

Mediji su preneli i Kristininu izjavu u kojoj je priznala da je u vezi sa Vuletićem. Ona je objasnila, kada je tek počela da radi ko voditelj u devetoj sezonu, Vuletić joj je bio antipatičan. Kako je vreme prolazilo, bolje ga je upoznavala, simpatije su se rodile i zaljubila se u njega iako je strogo zabranjeno da takmičari imaju emotivnu vezu sa voditeljkama ili članovima produkcije.

Kada je Mladen izašao, odmah su se videli i otpočeli svoju ljubavnu romansu. Kristina je rekla da se kao voditelj ponašala profesionalo i uspevala da sakrije svoje emocije. S obzirom da Mladen više nije učesnik, za tim više nije bilo potrebe.

Nakon što je priznala vezu sa Vuletićem, mediji su preneli da je Kristina dobila otkaz na „Happy“ televiziji. Kristina i Mladen su već tada uživali sa svojim prijateljima van rijalitija i svakodnevno sa fanovima delili svoje fotografije na kojima deluju vrlo zaljubljeno.