Nada Blondi Ðukić

Kratke informacije

Ime i prezimeNada Blondi Ðukić
Datum rođenja1. septembar 1986.
Mesto rođenjaBar
DržavaSrbija
PrebivališteBeograd
ZanimanjeStarleta, model

Biografija

Nada Blondi Đukić je srpska starleta i model. Rođena je 1. septembra 1986. godine u Baru. Živi u Beogradu.

U Beograd je došla zbog studija i tada je bila nerazdvojna sa starletom Sorajom Vučelić sa kojom danas ne razgovara.

Priznala je da je kupila diplomu i da ne zna koji je fakultet završila.

2009. godine je bila na žurci sina ubijenog libijskog predsednika Moamera al Gadafija, Saifa al Islama. On je proslavio svoj 37. rođendan u hotelu Splendid u Bečićima. Slavlju su prisustvovali: crnogorski premijer Milo Đukanović, princ od Monaka Albert Renije, milijarderi Oleg Deripaska i Piter Mank, poljski milijarder Kovačuk, nekrunisani kralj čelika Mital, predstavnici vlada Libije, itd.

Priznala je da je slaba na fudbalere. Rekla je da joj je reprezentativac, vezni igrač, nudio 50.000 evra da mu bude devojka. Navodno neki od fudbalera sa kojima je bila su: Erik Đemba Đembe, Dejan Babić, Nemanja Radonjić…

Njen blizak prijatelj je poznati striper Dejan Nestorović. Ima psa i činčilu kojima posvećuje mnogo vremena i ljubavi.

Blondi je pisala kolumne za „Alo“, a u jednoj od njih je otkrila da je imala seks sa istim polom. Ubrzo su se pojavile fotografije i snimak koji su to dokazali.

2013. godine je počela da se zabavljala sa fudbalerom Filipom Kostićem. Izjavila je da će zbog njega izvaditi silikone. Spekulisalo se da će se par venčati naredne godine venčati, ali Blondi se povukla iz javnosti pa niko ne zna šta se, zapravo, dogodilo.

Bila je poznata kao devojka sa najviše silikona na javnoj sceni u Srbiji, ali ih je izvadila iz usana. Takođe je uradila je estetsku korekciju nosa.

Nada Blondi Ðukić na društvenim mrežama

FacebookNada @ Facebook
InstagramNada @ Instagram
TwitterNada @ Twitter