Nejla Mehanović

Kratke informacije

Ime i prezimeNejla Mehanović
Datum rođenjaNepoznato
Mesto rođenjaSarajevo
DržavaBosna i Hercegovina
PrebivališteSarajevo
ZanimanjeRijaliti zvezda

Biografija

Nejla Mehanović je učesnica rijaliti šou programa „Parovi“ koje se emituje na „Happy“ televiziji. Deklariše se kao lezbejka. Rođena je i odrasla u Sarajevu, ali datum i godina rođena javnosti nisu poznati.

Najviše je privlače strejt devojke. Poznata je kao neko ko ima veliko nasledstvo, mnogo novca i ne žali da novac troši na društvo u kafani i provodu.

U rijaliti je ušla kako bi prvi put u životu zaradila novac. Gledaoce pored malih ekrana osvojila je kao neko ko dolazi iz „sarajevske raje“ sa odličnim smislom za humor.

Detinjstvo i obrazovanje

Osnovnu i srednju medicinsku školu završila je u Sarajevu. Osnovnu školu završila je sa lošim vladanjem, a ni ocene joj nisu bile sjajne. Kada je trebala da upiše srednju školu, niko nije želeo da je primi. Ispričala je da su njeni roditelji imali “vezu“ u Medicinskoj školi, pa su je tamo upisali. Ona smatra da nikada nije bila za to zanimanja i kaže da nikada neće raditi taj posao.

Nejla ima brata od kojeg je kradom uzimala stvari, pa čak i prljave, pa ih je nosila u školu. Još kao dete nije htela da nosi žensku odeću, cipelice, haljinice i da ima dugu kosu. Sama sebe je ošišala. Iz kuće je išla u odeći za devojčice, kako ju je mama i spremila, a potom se presvlačila u bratove prljave stvari i dolazila u školu. Jednog dana je njena učiteljica pozvala majku da odmah dođe u školu i rekla da Nejla dolazi neuredna i prljava, te je optužila da je nemarna majka.

Kada je bila prvi razred srednje škole otac joj  je preminuo od posledica srčanog udara. Nejli su tu vest saopštili u školi, a ona je počela sve da lomi. U školu je stigla i hitna pomoć, ali je uspela da pobegne i ode kući. Svog oca zatekla je na podu, dok su njena majka i tetka plakale pored njega. Ta slika joj se urezala u sećanje. Od šoka, Nejla je uzela novac i otišla od kuće. Sedam dana je bila kod svoje drugarice.

Odrasla je u izobilju s obzirom da potiče iz imućnije sarajevske porodice. Njen otac je Sarajlija koji je radio u Italiji i tamo je upoznao njenu majku, Italijanku.

Od 15 godine je živela sama u svom stanu u centru Sarajeva. Njena majka se vratila u Italiju, a njen brat je otišao da živi sa tetkom. Majka joj se razbolela i zbog toga je morala da ide u Italiju na operaciju. Nejla je pričala da je tada pokušavala da se udalji i od svoje tetke, jer je smatrala da sve što voli izgubi.

Njena majka je i posle imala zdravstvenih problema. U poslednje dve i po godine nije videla svoju majku, iako je imala nameru da ode u Italiju. Majka nije želela da je Nejla vidi u takvom stanju, ali su svakodnevno bile u kontaktu putem video poziva. Kada joj je majka odobrila da dođe u posetu, počela je pandemija virusom korona. Situacija je u početku pandemije bila najkritičnija u Bolonji u Italiji i majka joj je rekla da ne dolazi.

Posle je Nejla ušla u rijaliti i nije videla majku. Njena majka ima 70 godina.

Kada su počele da je privlače žene?

Samo jednom u životu Nejla je poljubila muškarca. Tada je imala petnaest godina. Trenirala je košarku i tada se oblačila isključivo sportski, nosila mušku garderobu, ponašala kao muškarac, ali je želela da vidi kako je to i biti sa muškarcem. Posle prvog poljupca Nejla je otišla od tog momka i shvatila da joj se sviđaju devojke.

Svoju sklonost ka ženama primetila je prvi put kada je gledala spot Britni Spirs u kojem je bilo oko pedeset muškaraca, ali je ona gledala samo u pevačicu. Da Nejla voli žene primetila je i njena majka. Pokušala je da razgovara sa Nejlom o tome, ali je Nejla odmah napala majku i to je negirala.

Njena tajna se razotkrila kada je otišla na letovanje sa društvom, a kada se vratila njena porodica je pronašla Nejlin dnevnik koji je pisala od drugog razreda osnovne škole i u kojem je pisala sve što joj se dešavalo, ali i to kako joj se sviđaju žene. Kada je Nejla stigla sa letovanja, dnevnik je bio na stolu. Od sramote, Nejla je pobegla od kuće dva dana.

Njena porodica prihvatila je njeno seksualno opredelenje, iako im je to teško palo. Priznala je da najviše voli strejt devojke. Kako je pričala, obično sve krene od prijateljstva, a kasnije se pretvori u nešto dublje i te devojke same požele da vide kako to izgleda biti sa devojkom.

Nejla o muškarcima

Smatra da je ona, kao žensko, veći muškarac od mnogih današnjih muškaraca. Za muškarce kaže da su feminizirani, da pričaju „šuplje“ priče i da nisu sposobni da brinu o ženama. Kaže da je odrasla u takvoj porodici gde muškarci uvek moraju sve da obezbede ženama, pa taman sa sebe „kožu ogulili“.

Zbog toga ne razume današnje muškarce koji račune po pola plaćaju sa ženama ili ne obezbedi ženama sve od garderobe, lepih putovanja, hrane…Kaže da muškarac treba da bude „džek“, da ne štedi i da troši na svoju devojku.

Nejla je rekla da se ona prema svojim devojkama odnosi kao prema kraljicama. Kada je u mogućnosti kupuje im bunde vodi ih na putovanja, časti i ne štedi na poklonima.

Poznato je da Nejla voli atraktivne, zgodne i lepe  devojke. Nema ništa protiv silikona, čak šta više, žene sa silikonima su joj privlačnije. Iako je zagovornik plastične hirurgije rekla je da ona na sebi nikada ništa ne bi menjala.

Učešće u rijalitiju

U rijaliti je ušla 2019. godine u devetu sezonu „Parova“ i odmah sve osvojila svojim specifičnim smislom za humor. Još prvog dana svima je dala do znanja kojeg je seksualnog opredeljenja. Do „Parova“ je stigla kao drugarica Naide Gadžo, popularne takmičarke i devojke pobednika „Parova“ Nenada Marinkovića Gasttozza.

Zbog specifičnih gestikulacija koje prati sarajevski naglasak, iskrenosti i srčanosti, zadobila je simpatije gledalaca pored malih ekrana.

Gledaoci su komentarisali da se Nejla u rijalitiju zaljubila u Izabelu Alijoski, atraktivnu učesnicu iz Beograda. Nejla je rekla da to nije istina, da Izabelu gleda samo kao drugaricu, iako je prema njoj često imala izlive nežnosti koji se, prema mišljenju drugih učesnika, nisu mogli okarakterisati kao drugarski.

Izabela je priznala da joj se u samom početku Nejla nije dopala, ali da je kasnije osvojila kao osoba sa odličnim smislom za humor i da uživa u vremenu koje provode zajedno. Dala je do znanja i da se njoj dopadaju muškarci i da ne zna kako bi reagovala ukoliko se ispostavi da je Nejla zaista zaljubljena u nju.

Tokom učešća u rijalitiju osim sa Izabelom Alijoski, družila se sa Ninom Prljom, kao i sa svojom drugaricom Naidom Gadžo sa kojom je odrasla u Sarajevu.

Imala je česte sukobe sa takmičarem Igorom Mićićem iz Novog Sada zbog svog seksualnog opredeljenja, ali su kasnije izgladili odnose i postali prijatelji.

 

Nejla Mehanović na društvenim mrežama

InstagramNejla @ Instagram