Neno Pavinčić

Kratke informacije

Ime i prezimeNeno Pavinčić
Datum rođenja14. Septembar 1976.
Mesto rođenjaRijeka
DržavaHrvatska
ZanimanjeVoditelj

Biografija

Neno Pavinčić je hrvatski TV voditelj i novinar. Rođen je 14. 09. 1976. godine u Rijeci. Nakon stjecanja zvanja magistra inženjera pomorskog prometa, upisuje specijalistički studij marketing menadžmenta. Paralelno sa studijem radi kao novinar i voditelj na Primorskom radiju te RI TV-u.

Bio je voditelj prvog hrvatskog Velikog Brata i kviza Veto na RTL televiziji, a 2016. se ponovno pojavljuje kao voditelj Big Brothera. Sve ove godine povremeno surađuje u ulozi voditelja i sa svjetskom produkcijskom kućom TELEMEDIOM.. Bio je gost „Večere za pet“ i „Koleđice“
na RTL televiziji, te prvog reality showa „Farma“ na Novoj TV. Neno je uređivao, osmislio i vodio nagradnu igru „Dlanosvrb“, koja je išla nekoliko godina na tri radijske stanice, u Novom listu te Kanalu Ri, a obnašao je i dužnost voditelja marketinga Domaćeg radija.

Neno je krajem 2014. i početkom 2015. bio službeni voditelj i svih velikih predizbornih skupova predsjedničke kandidatkinje Kolinde Grabar Kitarović.

nenopavincic

Isječci iz emisija koje je vodio ili u kojima je nastupio:

Nastupao je i kao pjevač na festivalu Melodije Istre i Kvarnera te Karnevalfestu, a snimio je i nekoliko pjesama.

Vlasnik je marketinške agencije.

Avanturist je ,voli putovati, te se rekreativno bavi biciklizmom, squash-om, skijanjem, ronjenjem, a posebna strast su mu motori.

Ne voli dvoličnost i laž, vedre je naravi, a životni mu je moto “krepat ma ne molat”.

Ne može zamisliti život bez okruženja dragih mu osoba, a svojim je prvim voditeljskim nastupom, skromno priznaje, bio zadovoljan.

Živi u Zagrebu i Rijeci.

 

Neno