Nevena Arsić

Kratke informacije

Ime i prezimeNevena Arsić
Datum rođenja25. septembar 1990.
Mesto rođenjaBeograd
DržavaSrbija
PrebivališteBeograd
ZanimanjeNovinarka, voditeljka

Biografija

Nevena Arsić je srpska novinarka i voditeljka. Rođena je 25. septembra 1990. godine u Beogradu. Ima sestru blizankinju Miljanu, koja je takođe popularnost stekla učešćem u rijalitijima. Nevena živi i radi u Beogradu.

Šira javnost je sestre Arsić upoznala 2015. godine tokom rijalitija „Maldivi“ u produkciji Televizije „Hepi“ („Happy“). Sestre su jedno vreme i vodile ovaj šou program, a nakon toga su se povukle iz javnosti. U septembru 2018. godine su se vratile na male ekrane učešćem u rijalitiju „Zadruga 2“, koji je emitovan na programu Televizije „Pink“.

Premda su glasovima publike „izbačene“ nakon mesec dana, privukle su pažnju, ne samo svojim fizičkim izgledom, nego i neverovatnom povezanošću i ljubavi koje pokazuju jedna prema drugoj.

Detinjstvo i obrazovanje

Nevena Arsić je rođena 1990. godine u Beogradu. S ocem Sašom, majkom Slađanom, blizankinjom Miljanom i mlađom sestrom odrasla je u rodnom gradu. Po završetku osnovne i srednje škole Nevena je diplomirala komunikologiju u Beogradu.

Tokom jednog televizijskog intervjuua Nevena i njena sestra su priznale da su se u detinjstvu služile malim trikovima, te koristile sličnost kako bi dobile bolje ocene u školi. Tom prilikom su izjavile da se boje samo Boga i oca, te da su klasične devojke sa Balkana koje veruju u instituciju braka i prave porodične vrednosti.

Iako mnogi „na prvu“ ne mogu da ih razlikuju, odaju ih mladeži na licu. Druga razlika je temperament. Dok je Miljana eksplozivnija, Nevena „stoji obema nogama na tlu“.

Karijera

Javnost je imala priliku da upozna Nevenu Arsić i njenu sestru Miljanu u julu 2015. godine kada su postale učesnice rijaliti šou programa „Maldivi“. Tada atraktivne brinete nisu nikoga ostavile ravnodušnim, ali ipak nisu uspele da osvoje glavnu nagradu.

Televizija „Hepi“ koja je emitovala ovaj šou program ih je angažovala da vode narednu sezonu „Maldiva“, ali se mnogi slažu da se u tom poslu nisu najbolje snašle.

Nevena je počela da radi kao menadžerka za odnose s javnošću (PR menadžerka), a kako se u slobodno vreme bavila fitnesom, ubrzo je i sama počela da radi kao trener fitnesa.

Posle tri godine medijske pauze sestre Arsić su se ponovo našle u rijalitiju. Ovog puta, reč je bila o drugoj sezoni „Zadruge“ na Televiziji „Pink“. Mnogi koji su ih gledali u rijalitiju „Maldivi“ nisu mogli da ih prepoznaju jer su sestre uradile nekoliko estetskih korekcija i promenile boju kose u plavu.

Publika ju je nominovala nakon četiri nedelje provedene u rijalitiju, a sa 14 odsto glasova je napustila kuću. To ju je mnogo povredilo jer je u „Zadruzi“ ostala njena sestra. U suzama je napustila imanje i od ukućana i sestre se oprostila emotivnim pismom.

Nedelju dana kasnije je i Miljana napustila „Zadrugu“.

Autor je i voditelj aktuelne emisije „Između dve vatre“ sa sestrom bliznakinjom Miljanom.

Pored voditeljskih angažmana na televiziji, obe sestre su radile i u produkciji rijaliti formata. Redovno gostuju na brojnim televizijama u funkciji novinara, i često se odazivaju pozivima kolega.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 🔱 𝓝𝓮𝓿𝓮𝓷𝓪 𝓐𝓻𝓼𝓲𝓬 🔱 (@nevena_arsiceva) on

Nevena Arsić na društvenim mrežama

InstagramNevena @ Instagram