Miljana Arsić

Kratke informacije

Ime i prezimeMiljana Arsić
Datum rođenja25. septembar 1990.
Mesto rođenjaBeograd
DržavaSrbija
PrebivališteBeograd
ZanimanjeNovinarka

Biografija

Miljana Arsić je srpska novinarka i voditeljka. Rođena je 25. septembra 1990. godine u Beogradu. Ima sestru blizankinju Nevenu, koja je takođe učesnica rijaliti šou programa. Miljana živi i radi u Beogradu.

Šira javnost je imala priliku da upozna atraktivne sestre Arsić polovinom 2015. godine kada su izabrane za voditeljke rijaliti šou programa „Maldivi“, koji je emitovan na programu Televizije „Hepi“ („Happy“).

Tri godine kasnije postale su učesnice druge sezone rijalitija „Zadruga“ na Televiziji „Pink“. Premda nisu uspele da se izbore za učešće u samom finalu, sestre Arsić su skrenule pažnju javnosti na sebe i stekle određen broj obožavalaca.

Kako su navele na svojim profilima na društvenim mrežama, Arsićeve su trenutno zaposlene kao novinarke na portalu „Srbija Danas“.

Detinjstvo i obrazovanje

Miljana Arsić je rođena 1990. godine u Beogradu. Odrasla je sa sestrom blizankinjom Nevenom, mlađom sestrom za koju je takođe jako vezana, te roditeljima Sašom i Slađanom Arsić. Tokom svog predstavljanja pred ulazak u „Zadrugu“ Miljana i Nevena su istakle da su patrijahalno vaspitane devojke i da se najviše plaše Boga, pa svog oca.

Ispričale su dogodovštine iz detinjstva i koliko im je činjenica da su jednojajčane blizankinje pomogla tokom školovanja i generalno u životu. Otkrile su da se razlikuju po mladežima na licima koje imaju na suprotnim stranama.

Kazale su da su često puderom sakrivale mladeže kako bi zbunile profesore ili poznanike, koji nisu mogli lako da prepoznaju o kojoj se sestri Arsić radi.

Po završetku osnovne i srednje škole Miljana je, baš kao i njena sestra završila komunikologiju na jednom privatnom beogradskom fakultetu.

Karijera i učešće u rijalitiju

Miljana Arsić je po struci diplomirani komunikolog, ali ju je šira javnost upoznala kao voditeljku rijaliti šou programa „Maldivi“ koji je emitovan tokom 2015. godine na Televiziji „Hepi“.

Tri godine kasnije Televizija „Pink“ je objavila spisak učesnika druge sezone rijalitija „Zadruga“ u na kome su se našle i sestre Arsić. Miljana i Nevena su promenile boju kose, te odradile estetske korekcije usana i grudi, tako da su ih teško prepoznali i najverniji gledaoci „Maldiva“.

Nisu krile svoju povezanost, kao ni činjenicu da su jedna drugoj najveći oslonac, kako u rijalitiju, tako i u običnom životu. Ipak, oko jednog se nisu složile, a to je Miljanin odnos sa Jovicom Putnikovićem, fitnes trenerom i modelom.

Obe sestre su pre i posle „Zadruge“ bile vrlo aktivne na društvenim mrežama, međutim, po izlasku iz rijalitija Miljana je „zaključala“ svoj profil na „Instagramu“, zbog čega se stiče utisak da sestre Arsić više ne žele medijsku pažnju u kojoj su prethodnih godina uživale.

Autor je i voditelj aktuelne emisije „Između dve vatre“ sa sestrom bliznakinjom Nevenom.

Pored voditeljskih angažmana na televiziji, obe sestre su radile i u produkciji rijaliti formata. Redovno gostuju na brojnim televizijama u funkciji novinara, i često se odazivaju pozivima kolega.

Miljana Arsić na društvenim mrežama

InstagramMiljana @ Instagram