Sandra Partizan

Kratke informacije

Ime i prezimeSandra Partizan
Datum rođenja28. decembar 1989.
Mesto rođenjaBeograd
DržavaSrbija
ZanimanjeStarleta, student
Visina-
Težina- kg

Biografija

Sandra Jovanović, poznatija kao Sandra Partizan, je srpska starleta i navijačica Partizana. Rođena je 28. decembra 1989. godine u Beogradu.

Studira Sportsku akademiju jer želi da postane predsednica Fudbalskog saveza.

U martu 2012. godine je prisustvovala žurci u rijalitiju Parovi. Tom prilikom se napila i spopadala muškarce u vili. Među njima je bio Ivica Štorić, partner Alke Vuice, kome je nudila oralni seks. Zbog njenog ponašanja, nagrada je bila smanjena za 180.000 evra.

Sandra je izjavila da su je namerno napili i iskoristili kako bi gledanost emisije postala veća. Za Ivicu je rekla da je homoseksualac i da je na ovaj način želeo da se opere u javnosti.

2013. godine je tvrdila da je maneken Vlada Vuksanović varao pevačicu Natašu Bekvalac sa njenom drugaricom i to je objavila na Twitter-u.

Krajem 2014. godine spekulisalo se da se Sandra viđa sa bivšim fudbalerom Savom Miloševićem čiji je brak tada bio u krizi. Njemu se to nije dopalo i nazvao ju je krembilkom.

U martu 2015. godine je na Twitter-u napisala da je u vezi sa košarkašem Nikolom Milutinovim što se nije dopalo treneru Duletu Vujoševiću koji je zabranio igračima da se sa njom viđaju. Sandru je ovo povredilo i izjavila je da ona nikada nije njih jurila, već da su joj oni prvi prilazili.

Mediji su je povezivali i sa Lolom Smiljanjićem, ali je ona to demantovala.

Policija ju je saslušala zbog funkcionera koji joj je nudio posao u državnoj firmi ako bude spavala sa njim.

Teško joj je palo ubistvo vođe navijača Partizana i na Instagramu se od njega oprostila rečima: „Ljubav je prevelika, bol preteška, a tuga za tobom večna. Zauvek u našim mislima i srcu… ALEKSANDAR STANKOVIĆ“.

Sebe ne smatra starletom jer one samo kače slike na društvenim mrežama, dok Sandra ide na utakmice i vatreno navija za svoj omiljeni klub. Prema njenom mišljenju, Beograd je prepun beskorisnih ljudi koji preko noći žele da postanu slavni.

Sandrine omiljene pevačice su Dragana Mirković i Rijana. Prema njenim kriterijumima, idealan muškarac je Dragan Đurić, bivši predsednik Partizana. Uzor joj je Sandra Meljničenko koju smatra princezom koja živi bajku.

Sandra je ljubitelj životinja i ima tri psa i jednu mačku. Volela bi da ima 10 čivava.

Na telu ima nekoliko tetovaža, a jedna od njih je „Partizan šampion“. Ugradila je silikone u usne i grudi. Liniju održava vežbanjem, a na društvenim mrežama često objavljuje slike u teretani na kojima je oskudno odevena.

Sandra Partizan na društvenim mrežama

FacebookSandra Partizan @ Facebook
InstagramSandra @ Instagram
TwitterSandra @ Twitter
YoutubeSandra @ YouTube