Tina Katanić

Kratke informacije

Ime i prezimeTina Katanić
Datum rođenja1984.
Mesto rođenja-
DržavaHrvatska
ZanimanjeVoditeljka, foto model
Visina176 cm
Težina-

Biografija

Tina Katanić je hrvatska manekenka i voditeljka koja je u žižu javnosti dospela zbog porno snimka. Rođena je 1984. godine.

Završila je osnovnu i srednju muzičku školu. Diplomirala je na Pedagoškom fakultetu.

Osvojila je titulu Mis Hrvatske pa je Nova TV planirala da snimi njen rijaliti šou pod nazivom „Miss Pinky“ i da joj dodeli nekoliko epizodnih uloga u humorističkoj seriji „Nad lipom 35“. Ipak, do saradnje nije došlo jer se Tina odlučila da radi kao hostesa u emisiji TV Bingo koja se prikazivala na HTV-u.

2012. godine je bila zaštitno lice za robnu marku Lisca.

2014. godine je učestvovala u takmičenju Zvijezde pjevaju. Njen partner je bio Marko Tolja i zajedno su osvojili prvo mesto. Postala je zaštitno lice Ipanema japanki za Hrvatsku. Imala je glavnu žensku ulogu u spotu „Gdje si ovu noć“ benda Pandora.

2015. godine Tina se našla u središtu seks skandala zbog snimka sa trojicom mladića za koje je tvrdila da su je drogirali i fizički zloupotrebili. Sa druge strane, momci su nju prijavili policiji i jedan od njih je izjavio da ih je omamila nepoznatom drogom i iskoristila.

Posle svega ovoga, Tina danima nije izlazila iz kuće i samo je kontaktirala sa članovima porodice. Bila je u depresiji zbog čega je izgubila obline koje su njen zaštitni znak. Angažovala je advokata Zvonimira Hodaka koji je razmatrao da podnese prijave protiv aktera sa snimka i da traži da joj isplate odštetu za duševne boli koje je pretrpela zbog cele afere, kao i zahtev da joj nadoknade štetu koju će imati zbog gubitka poslova narednih pet godina.

Krajem godine je odbila da učestvuje u rijalitiju Veliki brat za honorar od 15.000 evra, ali je pristala da bude deo šou programa „BezVeze“.

2016. godine je glumila u spotu za pesmu „Daruj sreću novim ljudima“ Igora Curkova. Počela je da vodi emisiju „Noćna mora“.

Privatni život

Mediji su pisali da je 2014. godine na koncertu pevačice Milice Pavlović upoznala sarajevskog ugostitelja Berislava Beru Kramara sa kim je ubrzo započela vezu.