Bojana Rodić

Kratke informacije

Ime i prezimeBojana Rodić
Datum rođenja11. maj 1992.
Mesto rođenjaTitel
DržavaSrbija
PrebivališteSurčin
ZanimanjeDiplomirana pravnica

Biografija

Bojana Rodić je srpska diplomirana pravnica. Vlasnica je modnog brenda „Billor“. Rođena je 11. maja 1992. godine u Titelu. Sa vernikom Mirkom Šijanom, sinom pevačice Goce Božinovske ima sina Zorana.

Bojana je u fokus javnosti dospela 2018. godine kada je njena mlađa sestra Bogdana započela vezu sa Veljkom Ražnatovićem, sinom folk pevačice Svetlane Cece Ražnatović.

Atraktivnim izgledom je stekla popularnost na društvenim mrežama, pa je samo na „Instagramu“ („Instagram“) prati skoro 64 hiljade ljudi.

U proleće 2020. godine Bojana je započela vezu sa Mirkom Šijanom, sinom pevačice Goce Božinovske. Par je vrlo brzo počeo da živi zajedno, a u avgustu 2021. godine dobili su dečaka kome su dali ime Zoran. Verili su se 31. decembra 2021. godine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bojana Rodic (@bojana__rodic)

Detinjstvo, obrazovanje, karijera

Bojana Rodić je rođena 1992. godine u Titelu. Odrasla je u rodnom gradu sa roditeljima Bogdanom i Danijelom, te sestrama Natašom i Bogdanom. S obzirom na to da porodica Rodić u Titelu ima klanicu živine „DB Rodić“, Bojana i njene sestre su rano počele da pomažu roditeljima u poslu.

Kako je jedna od sestara ispričala, prodavale su piliće na pijacama u Titelu i drugim gradovima. Ipak, nisu zapostavile obrazovanje. Tako je Bojana diplomirala na Pravnom fakultetu u Beogradu, njena sestra Nataša je po struci menadžer u medijima, a Bogdana je završila višu poslovnu školu.

U međuvremenu su sestre tezgu zamenile kancelarijom u upravi firme.

Bojana je u žižu javnosti dospela nakon što je njena mlađa sestra Bogdana započela vezu sa Veljkom Ražnatovićem. Privukla je pažnju atraktivnim izgledom i zanimljivim fotografijama na društvenim mrežama, pa su tabloidi često pisali o njoj.

Ostvarila je veću prepoznatljivost na društvenim mrežama. Na „Instagramu“, gde je trenutno (jul 2022. godine) prati skoro 65 hiljada ljudi, redovno je objavljivala fotografije sa putovanja u Sjedinjene Američke Države, Tajland, Zanzibar, Pariz, te druge egzotične destinacije.

Bojana je iskoristila svoju popularnost na internetu, te pokrenula modni brend „Billor“. Reč je o kolekcijama luksuzne odeće, poput kupaćih kostima, kombinezona, elegantnih kompleta, sportskih odevnih komada za muškarce i žene i slično.

Neke od proizvoda Rodićeva sama reklamira na društvenim mrežama, a za ostale angažuje profesionalne modele.

Privatni život

Otkako je njena sestra započela vezu sa sinom Cece Ražnatović i o Bojaninom životu su tabloidi počeli intenzivno da pišu. Navodno je bila u vezi sa rijaliti zvezdom Stefanom Karićem, kao i Konstantinom Terzićem, sinom Zvezdana Terzića[1].

Mediji su u proleće 2020. godine objavili vest da je Mirko Šijan, sin Goce Božinovske u vezi sa najstarijom sestrom Rodić. Već u maju je pevačica potvrdila da je upoznala „novu snajku“ i da joj se dopala. Nakon toga je objavljeno da Bojana često boravi u njihovom porodičnom domu u Surčinu.

Na Božić 2021. godine par je objavio da čeka svoje prvo dete. Bojana je u avgustu iste godine rodila dečaka kome su dali ime Zoran, po Mirkovom pokojnom ocu. Nekoliko meseci kasnije krstili su sina, a glamuroznoj žurki su, pored prijatelja i porodice prisustvovale i neke poznate ličnosti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bojana Rodic (@bojana__rodic)

Mirko je na dočeku 2022. godine zaprosio Bojanu, ali par nije saopštio tačan datum venčanja.

Reference

Bojana Rodić na društvenim mrežama

InstagramBojana @ Instagram