Anastasija Buđić

Kratke informacije

Ime i prezimeAnastasija Buđić
Datum rođenja12. septembar 1984.
Mesto rođenjaBeograd
DržavaSrbija
ZanimanjeModel, starleta, pevačica
Visina171 cm
Težina46 kg

Biografija

Anastasija Buđić je srpska starleta, model i pevačica. Rođena je 12. septembra 1984. godine u Beogradu. Živi i radi u rodnom gradu.

Obrazovanje i karijera

Anastasija Buđić je rođena 1984. godine u Beogradu. U rodnom gradu je završila osnovnu i srednju školu, te upisala Pravni fakultet. Bavi se modelingom i bila je članica muzičke grupe Models.

Modelsice su prvi album objavile 1997. godine pod nazivom „Made in Belgrade“. Na toj ploči su bile pesme „Jedan dva“, „Šef stanice“, „Ritam“, „Rano je“, „Jugoslovenka“ i druge.

Dve godine kasnije su objavile CD „Pusti nas u disko!“, sa pesmama „Mehaničar“, „Nisi više ti…“, „Krempita“ i drugima. Numere „Noć je vedra nad Srbijom“ i „Pare, pare, pare“ postale su radijski hitovi u Srbiji i regionu.

Treći studijski album su objavile 2003. godine pod naslovom „Kolo“. Pored naslovne, na tom CD-u su bile pesme „Kasno je“, „Sneg“, „Horoskop“ i druge.

Produkcijska kuća „Komuna“ je 2007. godine objavila album „New Generation“ sa pesmama „Anđela“, „Blow Job“, „Gazda parfimerije“, „Kralj“ i drugima. Numeru „Anđeo“ napisala je Marina Tucaković, dok sve pesme komponovao Milan Vrbić.

Anastasija se iste godine našla na naslovnoj strani francuskog izdanja magazina „Plejboj“ („Playboy“) i njene fotografije su izašle u skoro svim zemljama Evrope.

Anastasija je 2008. godine postala učesnica druge sezone rijaliti šou programa „Veliki brat VIP“, a iz takmičenja je izbačena dva dana pred finale.

Naredne godine je objavila singl „Oluja strasti“, u čijem spotu je glumio Marko Miljković koji je prepoznatljivost stekao učešćem u rijali šou programu „Zadruga“.

Anastasija je 2012. godine na izboru za Plejboj devojku godine, koji je održan na Filipinima, ponela titulu „Mis šarma“. Tada se sukobila sa koleginicom Sorajom Vučelić koja je tvrdila da ona ide na ovo takmičenje.

Sledeće godine se takmičila u rijalitiju „Farma 5“. Na imanju u Lisovićima je ostala samo dve nedelje. Za to vreme se zbližila sa crnogorskim manekenom Markom Vukotićem zbog koga je ostavila dečka koji je, prema pisanju tabloida, milioner.

Posle duže studijske pauze predstavile su singl „Milioner“, a 2013. godine Produkcijska kuća „Siti Rekords“ („City Records“) je objavila njihov maksi singl sa pesmama „Žućko“, „Žmurke“, „Zli Marsovac i „Adrenalin“.

Polovinom 2019. godine Modelsice su objavile album „Evacuation“ koji se sastoji iz šest pesama, tri na srpskom i tri na engleskom jeziku. Snimile su i nekoliko spotova koji broje veliku gledanost na „Ju Tjubu“ („YouTube“).

Privatni život

Njen otac je Zoran Buđić – Kobra, poznati beogradski paparaco. Roditelji su joj razvedeni i ima mlađu sestru Jelisavetu.

Anastasija je izlazila sa Markom Stilitanom, britanskim preduzetnikom koji se zabavljao sa teniserkom Anom Ivanović.

Prema pisanju tabloida Anastasija je 2009. godine bila u vezi sa Nikolom Vučeljićem koji nije poznat u javnom životu.

Vezu sa biznismenom Dejanom Popovićem, poznatijim pod nadimkom Tigar započela je 2013. godine. Popović se ranije zabavljao sa misicama Sanjom Papić i Tijanom Stajšić. Zbog njega se na humanitarnoj žurci potukla sa starletom u usponu, Kristinom Spremo.

Polovinom 2017. godine je započela vezu sa Ivanom Radović Kokijem. Radovanović se ranije zabavljao sa starletom Ninom Prljom, a uhapšen je kao vođa kriminalne grupe koja je švercovala nedozvoljene supstance.

Par se venčao u februaru 2019. godine dok je on bio na odsluženju zatvorske kazne u Sremskoj Mitrovici.

Anastasija ne krije da je ugradila silikone u grudi i usne. Takođe je smanjila nos. Visoka je 171 cm i teška 46 kg.

Diskografija

Studijski albumi sa grupom Models

  • 1997. Made in Belgrade
  • 1999. Pusti nas u disko
  • 2003. Kolo
  • 2007. New generation
  • 2013. Žmurke
  • 2019. Evacuation

Kompilacijski albumi sa grupom Models

  • 2001. The Best Of

Samostalni singlovi

  • 2009. Oluja strasti

Anastasija Buđić na društvenim mrežama

FacebookAnastasija @ Facebook
InstagramAnastasija @ Instagram