Božana Vujinović

Kratke informacije

Ime i prezimeBožana Vujinović
Datum rođenja1993.
Mesto rođenjaBanjaluka
DržavaBosna i Hercegovina
PrebivališteNovi Beograd
ZanimanjeStarleta, Model

Biografija

Božana Vujinović je bosansko-hercegovačka starleta, plesačica i model. Rođena je 1993. godine u Banjaluci, gde završila osnovnu, a zatim i srednju ekonomsku školu.

Karijera

Božana Vujinović je 2013. godine bila Mis lista „Plejboj“ („Playboy“ i srpska predstavnica na izboru „Plejbojevom“ izboru na Filipinima.

Naredne godine je zajedno sa Milicom Živanović (Mimi Oro), uhapšena u akciji suzbijanja elitne prostitucije u Srbiji. Njeno ime je pronađeno među dokumentacijom koja je zaplenjena od najvećeg estradnog makroa Mihaila Maksimovića.

Često boravi u Dubaiju. Mediji su je povezivali s aferom „Harem“, ali je ona sve to demantovala. Bogati Arapi su joj nudili ostrva, kamile, nakit, i slično ali je Božana tvrdila da je odbila njihove poklone.

U julu 2016. godine je na Instagramu objavila fotografiju sa povremenim srpskim reprezentativcem i tadašnjim  fudbalerom Lacia, Milanom Biševcem.

Božana se pojavila u spotu „Noćna ptica“ pevača Saše Kapora, bila je zaštitno lice mnogih klubova, reklamirala je nakit i slično.

Jači pol je zove „neodoljiva neumoljiva Božana“. Ugradila je implante u grudi i usne.

Mediji su u novembru 2016. godine da su nepoznati napadači pretukli Božanu i njenog pratioca, nanevši joj teže telesne povrede.

Božana je bila u vezi sa pevačem Acom Lukasom, a tabloidi su često objavljivali njihove zajedničke fotografije tokom noćnih provoda.

Nakon toga se zbog jedne fotografije nastale u Parizu pisalo o navodnoj romansi sa brazilskim fudbalerom Nejmarom (Neimar).

U fokus javnosti je ponovo dospela kada je objavljeno da se navodno našla u hotelskoj sobi sa šestoricom turskih državljana koji su platili za druženje sa njom i njenim koleginicama[1].

Božana se u žiži interesovanja ponovo našla u novembru 2021. godine kada su banjalučki mediji objavili da je njen automobil izgoreo u garaži jednog tržnog centra. Objavljeno je da je požar namerno podmetnut, što se videlo nakon pregledanja snimaka sigurnosnih kamera.

Božana je tom prilikom na društvenoj mreži „Instagram“ objavila status „Ne možete ga zapaliti toliko puta koliko ću ja da ga kupim[2]„.

Reference

Božana Vujinović na društvenim mrežama

FacebookBožana @ Facebook
InstagramBožana @ Instagram
TwitterBožana @ Twitter