Mimi Oro (Milica Živanović)

Kratke informacije

Ime i prezimeMimi Oro (Milica Živanović)
Datum rođenja14. Septembar 1991.
Mesto rođenjaJagodina
DržavaSrbija
PrebivališteBeograd
ZanimanjeStarleta

Biografija

Mimi Oro je srpska starleta čije je pravo ime Milica Živanović. Rođena je 14.9.1991. godine u Jagodini. Ima starijeg brata Sašu.

Javnosti se predstavila 2013. godine učešćem u emisiji „VIP 24“ u kojoj je polagala „prijemni ispit za starlete“. Govorila je o važnosti obrazovanja, ali nije znala da kaže kada je počeo Prvi svetski rat, koliko je 9 puta 6, gde se nalazi Kip Slobode, a gde Valjevo, šta je Sfinga, itd. Na pitanje: „Koja je najveća ptica na svetu?“, Mimi je odgovorila „Oro“ zbog čega je i dobila ovaj nadimak. Snimak je okačen na You tube-u i vrlo brzo je zabeležio milionske preglede, a Mimi je ostvarila svoju želju i postala poznata.

Mimi je diplomirala ekonomiju s desetkom na „Alfa BK“ privatnom fakultetu, smer računovodstvo i revizija… U budućnosti bi volela da radi u banci ili kao revizor. Javna ličnost kojoj se divi je Svetlana Ceca Ražnatović i smatra da je jedino ona VIP. Misli da je se muškarci plaše jer je arogantna, a mogu da je osvoje samo oni koji su dobrostojeći. Navodi da je njen adut pamet, a ne silikoni.

Snimila je seriju obnaženih fotografija za magazin CKM.

2014. godine je snimila svoju prvu pesmu čiji je naziv „Tron“. Pesma je u rep fazonu, a govori o bogatim muškarcima koji voze dobra kola, jahte, putuju privatnim avionima, itd.

Krajem godine je uhapšena zbog sumnje da se bavi prostitucijom. Kako joj ovo nije bila prva optužba, provela je dva dana u zatvoru u Požarevcu, umesto pet koliko je prvobitno rečeno. U svoju odbranu sudiji je rekla: „Nemojte, sudija, molim vas. Nisam ja za zatvor, vidite kako sam lepa. Nisam prostitutka. Razumite me kao dama.” Negirala je da je ikada uzela novac za seks tvrdeći da nije spavala sa sportistima, pevačima i glumcima.

2015. godine je ušla u rijaliti „Parovi“. Tamo je bila bliska sa Jasminom Nevenkićem. Bivši muž Goce Tržan, Ivan Marinković je u emisiji „Goli život“ izjavio da su u rijalitiju, ali i pre njega, imali seks.

Uprkos svemu tome, Mimi je rekla da ima dečka koji je čeka napolju.

Mimi je ranije trenirala rukomet nakon čega su joj se na koži pojavile bubuljice. Krenula je na pogrešne tretmane koji su samo pogoršali njeno stanje. Učesnici „Parova“ su bili začuđeni kada su je videli bez šminke.

Po kubikaži ugrađene plastike, Mimi je mogla da parira samo koleginici Tijani Đuričić koja je poznata kao „kraljica silikona“. Povećala je grudi i usne, ali dečko ju je nagovorio da izvadi silikone iz usana zbog čega je dobila mnogobrojne pozitivne komentare.

Reference:

http://arhiva.alo.rs/v-i-p/estrada/evo-koliko-je-starleta-naplacivala-svoje-usluge/79467
http://www.vesti-online.com/Scena/Soubiznis/489881/Ivan-Marinkovic-Imao-sam-seks-sa-Mimi-Oro
http://www.vesti-online.com/Scena/Rijaliti/487678/Ivan-i-Mimi-Oro-bili-u-vezi-pre-Parova

Mimi Oro (Milica Živanović) na društvenim mrežama

FacebookMimi Oro @ Facebook
InstagramMimi Oro @ Instagram