Natalija Conić

Kratke informacije

Ime i prezimeNatalija Conić
Datum rođenja25. oktobar 1996.
Mesto rođenjaNiš
DržavaSrbija
PrebivališteNiš
ZanimanjeModel, manekenka
Visina172 cm
Težina-

Biografija

Natalija Conić je srpski foto model i učesnica sedme sezone rijaliti šoua „Parovi“ koji se emituje na „Hepi“ („Happy“) televiziji. Rođena je 25. oktobra 1996. godine u Nišu.

Lepa Nišlijka ušla je u rijaliti „Parovi“ u avgustu, a izašla je u oktobru 2018. godine. Mnogi su govorili da se na malim ekranima nije predstavila u najlepšem svetlu i da nije dovoljno iskoristila svojih „pet minuta slave“.

Publika i takmičari su joj zamerali što konzumira alkohol u većim količinama, ne prati emisije i ne iznosi svoj stav. Natalija se na te komentare nije obazirala.

Pre ulaska u rijaliti zarađivala je reklamiranjem proizvoda na svojim društvenim mrežama na kojim ima više hiljada pratilaca. Njene slike na društvenim mrežama pokazuju sve njene pozamašne atribute i veoma su seksipilne.

Želja joj je da postane pevačica.

Biznis na Instagramu

Na društvenoj mreži Instagram Natalija ima više od 80 000 pratilaca. Takmičari su je optuživali da je kupila pratioce na ovoj društvenoj mreži s obzirom na to da većina njih za Nataliju nije čula do ulaska u „Parove“.

Natalija je rekla da to nije istina i da je ona samo sa objavljivanjem svojih provokativnih fotografija došla do 50 000 pratilaca, a potom je počela da snima „lajvove“ koji su je doveli do famoznih 80 000 pratilaca. To joj je omogućilo da nudi usluge reklamiranja raznim brendovima.

Želela je da snimi pesmu pre ulaska u rijaliti, ali nije uspela. Nada se da će to uraditi po izlasku iz rijalitija. Za pesmu i spot joj je trebalo oko 4 000 eura kako je sama rekla. Taj novac nije imala, pa od novca koji je zaradila u rijalitiju planira da pokrene muzičku karijeru. Njena majka se usprotivila tome.

Veza sa Vukom Mobom

Bila je u vezi sa hip hop muzičarom Vukom Mobom koji je takođe bio učesnik „Parova“ u četvrtoj sezoni i nakon toga ostvario uspešnu muzičku karijeru. S obzirom da Vuk Mob to nikada nije potvrdio, takmičari u rijalitiju su govorili da je Natalija sve to izmislila kako bi na sebe skrenula pažnju.

Natalija je rekla da je sa Vukom Mobom bila nekoliko meseci. Raskinuli su jer nisu mogli često da se viđaju s obzirom da Natalija živi u Nišu, a Vuk Mob u Beogradu.

Učešće u rijalitiju

Pri samom ulasku u rijaliti rekla je da seks pred kamerama ne dolazi u obzir. Tako je i bilo. Natalija u rijalitiju nije imala ljubavnu vezu, kao ni seks. Mnogi su je povezivali sa učesnikom Lukom Budimirom koji je tada bio u vezi sa njenom rijaliti drugaricom Aleksandrom Saškom Karailjaz.

Iako je Natalija sve to demantovala vrlo često se nalazila u Lukinom zagrljaju. Zanimljivo, po izlasku iz rijalitija u oktobru 2018. godine Natalija je nastavila svoje druženje sa Lukom, s obzirom na to dase i on našao van vile „Parova“ zbog diskvalifikovan iz rijalitija.

U rijalitiji je pred Natalijin izlazak ušla i njena majka koja je u vili „Parova“ boravila nekoliko dana.

Natalija je vrlo često znala više da popije, a kasnije tokom žurki u „Parovima“ i da igra na bazenu u bikiniju. Mamila je poglede muškaraca kraj malih ekrana.

U rijalitiju osim flerta sa Lukom Budimirom nije imala vezu. U nju se zaljubio jedan od takmičara Kale.

Izašla sa 0% glasova

Natalija je sigurno jedna od retkih takmičarki „Parova“ koja je rijaliti napustila kao poslednja na tabeli i to sa 0% glasova gledalaca, to znači da skoro niko za nju nije ni glasao. Mnogi su komentarisali zbog čega se Natalija tako loše plasirala. Mnogi su to pripisivali njenoj ćutljivosti u rijalitiju i alkoholu u velikim količinama.

Natalija Conić na društvenim mrežama

FacebookNatalija @ Facebook
InstagramNatalija @ Instagram