Jelena Kostov

Kratke informacije

Ime i prezimeJelena Kostov
Datum rođenja23. novembar 1983.
Mesto rođenjaDimitrovgrad
DržavaSrbija
ZanimanjePevačica
ŽanrPop-folk
Visina-
Težina-

Biografija

Jelena Kostov je srpska pop-folk pevačica. Rođena je 23. novembra 1983. godine u Dimitrovgradu. Važi za jednu od najzgodnijih i najlepših domaćih pevačica, a ovo je njena skraćena biografija.

Osnovnu školu je pohađala u rodnom gradu. Završila je Srednju muzičku školu i Muzičku akademiju u Nišu.

2006. godine Jelena se prvi put prijavila za Zvezde Granda, ali nije prošla dalje. Četiri godine kasnije ju je majka nagovorila da ponovo okuša sreću. Stigla je do finala i osvojila je deseto mesto. Produkcija joj je, pored ugovora, poklonila pesmu „Odlazite svi“.

Kada se prijavila za Zvezde Granda, Jelena je bila u pet godine dugoj vezi sa Kraljevčaninom Nenadom Anđelkovićem. Upoznali su se na Muzičkoj akademiji. Zajedno su nastupali i imali su svoj bend koji se zvao „Ekstim“.

2011. godine Jelena je bila u centru pažnje zbog navodne ljubavne veze sa kontroverznim biznismenom Radosavom Savatijevićem Kenetom. Oni su uhapšeni na granici sa Bugarskom. Mediji su pisali da je Radosav Jeleni kupio Audi A3, apartman na Kopaoniku i da se zbog nje razveo.

2013. godine je sa Đusom uradila duet „Rakija i diskoteka“. Iste godine je počela da se zabavlja sa Miljanom Vukovićem, pripadnikom specijalnih jedinica, koji se zbog prirode svog posla ne eksponira u javnosti. Jelena je izjavila da neće praviti veliku svadbu o kojoj je sanjala jer njen verenik to ne želi.

2014. godine je izbacila singlove: „Ona ne zna za mene“ i „Sebična“, kao i duet „Volim da te volim“ sa Full Strike-om. Učestvovala je na 5. Grandovom festivalu sa numerom „Ljubav prava“.

2015. godine je objavila singl „Biću jača“ i duet „Nagle promene“ sa Stefanom Jakovljevićem. Iste godine se našla u ulozi žirija u takmičenju „Neki novi klinci“.

2016. godine je snimila pesmu „1005“.

Sredinom 2016. godine pevačica je saznala da je trudna.

Jelena je povećala grudi za dva broja.

Jelena Kostov na društvenim mrežama

FacebookJelena @ Facebook
InstagramJelena @ Instagram
YoutubeJelena @ YouTube