Jovana Pajić

Kratke informacije

Ime i prezimeJovana Pajić
Datum rođenja13. januar 1989.
Mesto rođenjaBeograd
DržavaSrbija
ZanimanjePevačica
ŽanrTurbo-folk

Biografija

Jovana Pajić Cvetković je srpska pevačica. Rođena je 13. januara 1989. godine u Beogradu. Supruga je Aleksandra Cvetkovića, pevača Tropico Benda.

Završila je Tehničku školu, a trenutno studira Psihologiju na Fakultetu za medije i komunikacije u Beogradu.

2005. godine se prijavila za muzičko takmičenje Zvezde Granda. Osvojila je peto mesto.

2008. godine je sa Bojanom Tomovićem snimila duet „Jugić“.

2009. godine je otpevala numeru „Tako htela sam“.

2010. godine je učestvovala u rijalitiju Farma i sa 16,16% glasova je bila peta. Jovana, za razliku od drugih takmičara, se pristojno ponašala i nije pravila skandale. Većina kolega sa estrade ju je podržala i bila je njihov favorit za pobedu. Objavila je pesmu „Lutke“ i duet „Ako ti je stalo“ sa Mirkom Gavrićem.

2011. godine je izbacila singlove „Zaplačem li“, „Naša ljubav“ i „BMW“ koji na you tube-u ima 1.061.934 pregleda. Sa Zoranom Pavić je uradila duet „Nostalgija“.

2013. godine je promovisala pesmu „Ne traži drugu“.

Privatni život

2010. godine je započela vezu sa Aleksandrem Saletom Cvetkovićem, pevačem Tropiko benda. Tri godine pre toga su se družili. Neke novine su pisale da je Jovana bila u paralelnoj vezi sa pilotom Miletom Matovićem, ali ona je to demantovala.

Početkom 2012. godine Jovana i Sale su se verili, a 27. novembra su se venčali u crkvi Svetog Vasilija Ostroškog na Bežanijskoj kosi. Građanski brak su sklopili u restoranu „Holivud“.

2012. godine par je dobio ćerku Helenu. U aprilu 2016. godine su ponovo postali roditelji devojčice koju su nazvali Đina.

Jovana Pajić na društvenim mrežama

FacebookJovana @ Facebook
InstagramJovana @ Instagram
YoutubeJovana @ YouTube