Milica Todorović

Kratke informacije

Ime i prezimeMilica Todorović
Datum rođenja13. oktobar 1990.
Mesto rođenjaKruševac
DržavaSrbija
PrebivališteBeograd
ZanimanjePevačica
ŽanrPop, folk
Visina-
Težina-

Biografija

Milica Todorović je srpska pop-folk pevačica i glumica. Rođena je 13. oktobra 1990. godine u Kruševcu, a živi u Beogradu.

Miličinu porodicu čine: otac Milan, majka Jasmina, stariji brat Vladan, starija sestra Jovana i mlađa sestra Anđela.

Prvo je trenirala rukomet, a kasnije džudo. Od malih nogu je pokazivala ljubav prema muzici i sa trinaest godina je naučila da svira klavir.

Javnost ju je upoznala u drugoj sezoni Zvezda Granda. Sa četrnaest godina, Milica je bila najmlađa učesnica i pobednica ovog takmičenja. U finalu je otpevala numere: „Prevari me“ i „Gore od ljubavi“, a osvojila je 26.000 glasova.

2005. godine Grand je objavio CD na kome se nalaze pesme svih finalista, a među njima su dva Miličina singla: „Uporedi me“ i „Reci ja“, kao i duet „Jači pol“ koji je otpevala sa Jadrankom Barjaktarević, Slavicom Ćukteraš, Tanjom Savić i Jovanom Pajić.
2006. godine je sa pesmom „Zašto cura sedi sama“ prošla u finale Grandovog festivala.
2007. godine je snimila duet „Daj mi“ sa DJ Dragonom.
2008. godine je ponovo učestvovala na Grandovom festivalu i stigla je do polufinala sa numerom „SMS“.
2009. godine je Grand produkcija izdala Miličin prvi album pod nazivom „Pamtim ja“. Pored naslovne pesme, izdvojile su se: „Haljinica“ i „Gade“.
2010. godine je objavila singlove: „Sa bilo kim“ i „Samo me zagrli“.
2011. godine je izbacila numeru „Sve je uzalud“ koja je postala veliki hit.
2012. godine je snimila pesme: „Zbog tebe“ i „Samo me pogledaj“.
2013. godine je uradila spotove za numere: „Nema nazad“ i „Tri čaše“ koja na you tube-u ima 50.758.714 pregleda. Zahvaljujući njoj, Milica je postala najpopularnija pevačica Zvezda Granda.
2014. godine je na Grandovom festivalu izvela numeru „Konačna odluka“ koja joj je donela drugo mesto. Sa MC Jankom je snimila duet „Zlato moje“ koji je, sa skoro 82 miliona pregleda na you tube-u, najgledaniji u regionu. Pošto važi za fenomenalnog imitatora, trebala je da učestvuje u talent šou „Tvoje lice zvuči poznato“, ali zbog poslovnih obaveza, to nije bilo moguće. Pojavila se samo u jednoj epizodi i imitirala je Šakiru.
2015. godine je, sa Radom Manojlović, Milanom Topalovićem Topalkom i Banetom Mojićevićem, bila u žiriju muzičkog takmičenja Neki novi klinci, ali početkom naredne godine ju je zamenila Ivana Selakov.
Emir Kusturica je prepoznao Miličin talenat za glumu pa je, sa kolegom Stevanom Anđelkovićem, tumačila ulogu Azre u njegovoj operi „Vreme Cigana“.

Privatni život

2005. godine je morala da se odvoji od roditelja i da počne da živi u Beogradu. To joj je teško palo, ali pomogao joj je kolega Nenad Jovanović sa kim je pet meseci bila u vezi.

Krajem 2009. godine je počela da se zabavljala sa Radetom Kovačevićem, kompozitorom i starijim bratom pevača Saše Kovačevića. Bili su četiri godine zajedno i želeli su da se vere na ostrvu Bora Bora, a da se venčaju na Kubi. Do toga nije došlo jer su se njihovi planovi za budućnost razlikovali.

2014. Godine Milica je otvorila fast food restoran na Novom Beogradu.

Sada je u vezi sa Milošem Paunovićem, poznatim koreografom, koji je bio oženjen crnogorskom pevačicom Andreom Demirović. Iz tog braka ima sina. Milica i Miloš zajedno sarađuju i on joj smišlja koreografije.

Milica važi za jednu od najatraktivnijih pevačica na našoj estradi i tvrdi da se nije podvrgla estetskim zahvatima.

Milica Todorović na društvenim mrežama

FacebookMilica @ Facebook
InstagramMilica @ Instagram
TwitterMilica @ Twitter
YoutubeMilica @ YouTube