Silvija Đogani

Kratke informacije

Ime i prezimeSilvija Đogani
Datum rođenja13. maj 1989.
Mesto rođenjaBeograd
DržavaSrbija
ZanimanjePevačica, glumica

Biografija

Silvija Đogani je srpska pevačica i glumica. Rođena je 13. maja 1989. godine u Beogradu, gde živi i radi.

Privatni život

Ćerka je Slađe Delibašić i Đoleta Đoganija. Ima mlađu sestru Marinelu, polubrata Adriana i polusestru Lauru sa očeve strane.

2010. godine je započela vezu sa Branislavom Marinovićem za koga se tri godine kasnije udala. Par je pred crkvu stigao u beloj kočiji. Mlada je bila u četvrtom mesecu trudnoće. U novembru iste godine su dobili ćerku koju su nazvali Tija.

Početkom 2015. godine Branislav je izašao iz zatvora. Bio je uhapšen jer je u njegovom iznajmljenom stanu u Beogradu pronađena droga. Par se iste godine razveo, ali su ostali u prijateljskim odnosima. Silvija i njena ćerka su počele da žive sa majkom, tj. bakom Slađom.

Planira da otvori vrtić jer voli da radi sa decom.

Karijera

Silvija je talenat za muziku nasledila od roditelja. Na slavi kod najboljeg druga je upoznala sveštenika koji joj je rekao za audiciju u crkvenom horu i od tada je zaljubljena u duhovnu muziku.

2012. godine Silvija je objavila dva dueta. Prvi je „Unikat“ sa Slađom, a drugi „Što da ne“ sa Savom Perovićem.

2013. godine je snimila pesmu „Kraj nje“ sa DJ Krmkom i Doubles-ima. Za ovaj, kao i za prethodne duete, je uradila spot.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @silvia_djogani on

U novembru 2016. godine se na Instagramu pohvalila da je glumila kafansku pevačicu u filmu „Vrati se, Zone“ koji predstavlja nastavak Šotrine „Zone Zamfirove“.

Silvija Đogani na društvenim mrežama

FacebookSilvija @ Facebook
InstagramSilvija @ Instagram