Anastasija Stanojević Palčica

Kratke informacije

Ime i prezimeAnastasija Stanojević Palčica
Datum rođenja4. maj 2002.
Mesto rođenjaBeograd
DržavaSrbija
PrebivališteLazarevac
ZanimanjeUčenik
VisinaNepoznato

Biografija

Anastasija Stanojević je najmlađa učesnica osme sezone rijaliti šou programa „Parovi“ koji se emituje na „Hepi“ („Happy“) televiziji. U rijaliti je ušla sa sedamnaest godina uz pismenu saglasnost roditelja. Rođena je 4. maja 2002. godine u Beogradu.

Anastasiju su zbog njenog izgleda u rijalitiju nazvali Palčica, što njoj nije smetalo. Niska devojka, lepe građe i lepog lica, uspela je po samom ulasku u rijaliti u roku od 24 sata da celu vilu Parova „okrene na noge“. Pokazala je veliku dozu samouverenosti i da je uvek spremna da svakom odgovori na pravi način.

Posebno je skrenula pažnju na sebe time što je uspela isprovocira višestruku rijaliti pobednicu Jelenu Golubović.

Njena parola u rijalitiju bila je – stari rijaliti igrači uskoro će u penziju, a svet ostaje na mladima. Zbog toga smatra da je ona u „Parovima“ na pravom mestu.

Obrazovanje

Završila je osnovnu školu u Lazarevcu, a posle toga je upisala Srednju građevinsku školu na Zvezdari. Prvu godinu je završila redovno. S obzirom da je imala veliki broj izostanaka bila je suočena sa izbacivanjem iz škole, ukoliko napravi još samo jedan izostanak. Ona je odlučila da zbog toga pređe na vanredno školovanje.

Iako su joj mnogi učesnici rijalitija sugerisali da je tu pogrešila i da je trebalo da redovno završi bar srednju školu, ona je rekla da njoj niko ne može da govori šta da radi i da ona zna šta je „in“ u njenoj generaciji. Ipak, pričala je i da je shvatila da je dosta grešila kao „dete“.

Na vanredno školovanje prešla je samo nekoliko meseci pre nego što je ušla u rijaliti „Parovi“ uz saglasnost svojih roditelja.

Podrška roditelja

Anastasija je rekla da ima divne roditelje, koji je ipak ne podržavaju baš u svemu i da je njima „teško sa njom“. Njena majka je školski pedagog, a Palčica veliki buntovnik. Ima dve godine mlađeg brata.

Ispričala je da je kao dete bila veoma tvrdoglava i razmažena u smislu da kada nešto zacrta – to mora i da ispuni. Tako je želela da uđe u rijaliti, a njeni roditelji su se tome protivili. Međutim, našli su kompromis i ona je ipak ispunila svoju želju.

Roditeljima je često kontrirala, želela različite stvari i uvek se trudila da sve bude po njenom. Iako su joj roditelji često objašnjavali da neke stvari nisu za nju, ona je bila u stanju da plače danima i da se zatvori u sobu sve dok ne dobije ono što želi.

Rekla je da su njeni roditelji savršeni i da joj je mnogo žao što zbog njihovog pristanka da ona uđe u rijaliti sa sedamnaest godina mnogi komentarišu da oni nisu „dobri“ roditelji.

Interesovanja

Iako ima samo devetnaest godina, popularna Palčica ima više pirsinga i tetovaža. Pirsing ima u nosu, i u delu između očiju. Najviše pažnje privlače tetovaže lika biveg dečka koji je nastradao i tetovaža pauka i paukove mreže iznad kolena.

Ispričala je da joj je strast da vozi rolere, a kada je bila mlađa volela je da kliže na ledu.

U rijalitiju je koristila svaku priliku da zapeva, jer želi da ostvari muzičku karijeru.

Simpatije prema Palčici

Po samom ulasku u rijaliti „Parovi“ simpatije prema Palčici pokazao je Mastor, inače crnac iz Konga, jedan od učesnika rijalitija. Palčica mu nije uzvratila. Nešto kasnije, mnogo vremena je provodila sa Milutinom Radosavljevićem Milijem, koji je duplo stariji od nje. Rekla je da joj je Mili veoma drag, a učesnici su komentarisali da su baš Mili i Palčica ustvari idealan rijaliti par.

Zanimljivo, pre njenog ulaska u rijaliti dolazila je kao gošća na žurku „Parova“. Tada je njeno srce pokušao da osvoji unuk pevača Ere Ojdanića, Uroš, inače rijaliti takmičar. Palčica je i njega odbila, ali je rekla da nije protiv ljubavi u rijalitiju.

Ljubav s Albertom Galorinijem

Samo nekoliko dana posle ulaska u rijaliti Anastasija je naprasno ušla u vezu s Albertom Galorinijem koji je stariji od nje. Njih dvoje su bili intimni, a sve to snimila je kamera. Učesnici rijalitija osuđivali su Palčicu i Alberta, s obzirom na to da je ona maloletna i govorili da nije lepo da jedna devojčica šalje takvu poruku mladima. Oni su se pravdali i rekli da su ustvari samo simulirali seks i da seksa ispod pokrivača nije bilo.

Polovinom decembra produkcija „Parova“ je odlučila da je diskvalifikuje i da je kazni sa hiljadu evra zbog uništavanja inventara u luksuznoj zemunskoj vili. Deo učesnika je burno reagovao na to, a posebno se potresao njen dečko Alberto Galorini.

On je kazao da je spreman da se odrekne honorara samo kako bi se ona vratila u rijaliti. Produkcija je uslišila njegove molbe, pa su je vratili u „Parove“.

Palčica se požalila jednoj od cimerki u vili „Parova“ na mučninu, te joj je priznala da sumnja da je u drugom stanju. Odradila je test za trudnoću koji je bio pozitivan, međutim, ispostavilo se da tada maloletna takmičarka rijalitija nije u drugom stanju.

Vezu s Albertom obeležile su brojne trzavice, a par se tokom učešća u „Parovima“ razišao. Anastasija je stigla do samog finala. Tu ju je dočekala majka, a ona se bivšim ukućanima u rijalitiju obratila prilično neprimereno za njene godine, a i činjenicu da se finalna emisija emitovala uživo na televiziji sa nacionalnom frekvencijom.

Tada je obećala da će učestvovati u narednoj sezoni „Parova“ i da će tada da pobedi. Međutim, deveta sezona rijalitija koja je krenula 30. avgusta 2020. godine je počela bez nje.

U sedmom razredu u depresiji zbog pogibije dečka

Na butini je istetovirala lik svog dečka Milana koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći pre nekoliko godina. Ona je tada imala četrnaest godina, a on je imao šesnaest godina. To je bila njena prva ljubav i bili su zajedno od leta do kraja decembra, kada je on poginuo u saobraćajnoj nesreći.

Te kobne subote kada se saobraćajna nesreća dogodila oni su izašli u grad, ali su se posvađali. Anastasija je otišla kući ranije, iako su je Milan i njegov drug trebali odvesti kući, nije otišla sa njima. Zbog toga ona sebe krivi za njegovu nesreću.

On je posle nesreće bio u komi sedam dana i nakon toga je preminuo. Anastasija je bila sigurna da će on uspeti da se probudi, ali je za njegovu smrt saznala na društvenim mrežama kada su zajednički prijatelji počeli da objavljuju statuse i izražavaju saučešće njegovoj porodici.

Tada je pala u tešku depresiju iako je bila samo sedmi razred osnovne škole. To je bio njen prvi dečko sa kojim se prvi put poljubila.

Posle smrti prvog dečka, Anastasija je prvo bila depresivna, a potom je počela da se ponaša drsko i bezobrazno. Narušila je porodične odnose, ali i ponašanje u školi.

Privođena u policiju

Anastasija je privođena u policiju, tako je ispričala u emisji „Parograf“. Nakon smrti dečka, za kojeg je rekla da joj je bio pre svega najbolji drug, počela je da pravi probleme.

Njeni roditelji su u to vreme takođe imali problema i bili su pred razvodom. Razvodili su se i mirili, a dolazila je i policija. Ona nema dosije u policiji i rekla je da nikada nije napravila neki teži prekršaj.

Elitna prostitucija

Trećeg dana učešća u rijalitiju Palčica je rekla da se ona bavi elitnom prostitucijom i da je makro koji podvodi devojke. Skoro svi učesnici rijalitija su naseli na njenu priču, a ona je kasnije rekla da se šalila i da je to bio njen način samoodbrane u rijalitiju od raznih komentara.

Palčica je rekla da se našla u središtu teme o prostituciji s obzirom na svoj izgled i da su joj neki od takmičara prilepeli etiketu prostitutke. Da se ne bi raspravljala sa njima odlučila je da im na taj način „začepi“ usta.

U emisiji „Parograf“ u kojoj je bila na poligrafskom testiranju rekla je da nije istina da se bavi elitnom prostitucijom i da je to rekla samo kako bi isprovocirala takmičare, poligraf je potvrdio da je to istina i da se ona ne bavi prostitucijom.

Anastasija Stanojević Palčica na društvenim mrežama

FacebookAnastasija @ Facebook