Branislav Krstić

Kratke informacije

Ime i prezimeBranislav Krstić
Datum rođenja30. novembar 1985.
Mesto rođenjaAleksinac
DržavaSrbija
ZanimanjeRudar

Biografija

Branislav Buco Krstić je rudar koji je prepoznatljivost stekao učešćem u rijaliti šou programu „Veliki brat“. Rođen je 1985. godine u Aleksincu.

Biografija

Branislav Krsić, zvani Buco rođen je 1985. godine u Aleksincu. Završio je srednju mašinsku školu, a po zanimanju je rudar koji, za razliku od većine ljudi, svoj posao ne smatra teškim. Zaposlen je u rudniku „Soko“ koji se nalazi u blizini Soko Banje.

U Aleksincu živi sa majkom i sestrom koje se nisu složile sa njegovom odlukom da uđe u rijaliti šou program, ali su ga prijatelji podržali.

Najveća želja mu je bila da vrati kredit koji nije on uzeo, već je bio žirant prijatelju koji je pobegao u Rusiju i ostavio ga sa dugom od 10 hiljada evra. Jednom prilikom je izjavio da bi u budućnosti voleo da ima svoju porodicu, stan i taksi stanicu.

Govorio je da voli devojke sa velikim grudima, bilo da su prirodne ili silikonske. Tvrdio je da nije emotivan i da iza sebe ima veze koje su, uglavnom, trajale jednu noć.

Krstić je kazao da je ponosan jer je kolegu u rudniku spasao sigurne smrti. Isticao je da retko ko može da ga iznervira, osim majke sa kojom se svađa oko nebitnih stvari.

Jednom prilikom je kazao da veruje da je za druge dobar, a za sebe loš.

Branislav je u kući „Velikog brata“ ostao 50 dana. Učestvovao je u pratećim emisijama tog rijalitija, a potom se potpuno povukao iz javnosti.