Dimitrije Mijatov

Kratke informacije

Ime i prezimeDimitrije Mijatov
Datum rođenja1979.
Mesto rođenjaBeograd
Datum smrti23. oktobar 2021.
Mesto smrtiBeograd
DržavaSrbija
ZanimanjeNepoznato

Biografija

Dimitrije Mijatov je učesnik rijaliti šou programa „Parovi“ koji se emituje na „Hepi“ („Happy“) televiziji. Rođen je 1979. godine u Beogradu. Preminuo je 23. oktobra 2021. godine u rodnom gradu.

Bez dlake na jeziku, često je otvoreno ulazio u sukobe sa drugim učesnicima rijalitija.

To što je plaćao žene za seksualne odnose, u đubre bacio hiljade evra i što se oseća krivim za smrt svoje majke, su tek neke od priča koje je o sebi ispričao Mijatov i koje su obeležile njegovo učešće u rijalitiju.

Preživeo je ranjavanje, zatvor, saobraćajne nesreće, a bio je i u paklu droge. Radio je sve u životu, ali nikada nije odustajao od ludosti zbog ljubavi.

Za sebe je govorio da je kao mačka sa devet života, a da je šest već potrošio. Bežao je od policije iz Srbije, došao u Dominikansku Republiku i nastavio tamo gde je u Srbiji stao.

Dimitrije je imao sina koji živi sa majkom u Dominikanskoj Republici.

U rijaliti je ušao kako bi zaradio i ispričao sve tajne srpskih starleta, za koje je tvrdio, da o njima mnogo zna.

Porodična drama i javna kuća

Veoma komplikovani porodični odnosi, ali i prava porodična drama koju je Mijatov ispričao u rijalitiju prikovali su gledaoce za male ekrane.

Rođen je 1979. godine u Beogradu i odrastao je družeći se sa žestokim momcima sa ulica Beograda. Često je zbog toga upadao u probleme.

Njegova baka držala je poznatu beogradsku javnu kuću. Počela je s izdavanjem soba, a kasnije je posao prerastao u nešto mnogo više od prenoćišta – javnu kuću.

Dimitrije je rekao da je jedne prilike sa bakom čak završio i u zatvoru zbog toga. Inače, njegova baka je shvatila da je javna kuća unosan posao i time je počela da se bavi godinu dana pre Dimitrijevog rođenja. U to vreme, javne kuće su bile retkost, pa je „posao cvetao“.

Zanimljivo, bakin muž, Dimitrijev deda, bio je major. Ali, on i baka se nisu najbolje slagali. Dimitrije smatra da je njegova baka u inat dedi krenula da se bavi unosnim poslom, samo kako bi mu pokazala da su i žene sposobne da zarade veliki novac bez obzira na način.

Baka je od javne kuće zaradila ogromne pare, pa od tog novca koji je zaradila kupila je veliku farmu. I dan danas Mijatovi farmu iznajmljuju i od nje imaju zaradu.

Dimitrije je rekao da je baka sa tim novcem mogla da kupi tri stana u Beogradu, ali se ipak odlučila za farmu.

Baki je Dimitrije bio omiljeni unuk. Svuda ga je vodila sa sobom i objašnjavala mu sve o poslovima i životu na ulici.

Sa devojkama u javnoj kući često se i Dimitrije provodio. Rekao je da je baka ponekad čak znala da stoji ispred vrata sobe u kojoj je on bio sa nekom od devojaka, pa da mu to kasnije komentariše.

Pred kraj svog života, njegova baka imala je nezgodu i polomila kuk. Bila je malo kod Dimitrija, malo kod Dimitrijevog ujaka.

Tada se odigrala prava porodična drama pod nerazjašnjenim okolnostima. Njegov ujak ubio je svoju majku, Dimitrijevu baku, a kada je video šta je uradio presudio je sam sebi i ubio se.

Inače, Dimitrijev ujak živeo je sa ženom koja je radila kao prostitutka kod njegove bake u javnoj kući. Sa njom je bio nesrećan, jer ga je stalno varala. Imali su i dete.

Dimitriju je umrla i majka, a on se osećao krivim za njenu smrt. Govorio je da je bio duboko u paklu droge, a sve to je mnogo uticalo na njegovu majku. On ima brata Filipa Mijatova, sa kojim je blizak i koji je takođe poznati učesnik rijalitija.

Od vrelog beogradskog asfalta do Dominikanske Republike

Život na ulici sa sobom je nosio razne izazove i poroke. Dimitrije je pokleknuo pred mnogim porocima, ali ga je droga najviše koštala.

Često je kaže bio i sa „druge strane zakona“. Tako je ispričao da je 6. aprila 2006. godine trebalo da ode u zatvor u Srbiji zbog falsifikovanja papira. Kako bi izbegao zatvor odlučio je da pobegne u inostranstvo.

Izabrao je da to bude Dominikanska Republika, a jedan drug mu je pomogao da tamo i ode. Kada je stigao u daleku i nepoznatu zemlju rekao je da je to bio najteži period u njegovom životu.

Na put je krenuo sa 2 200 evra. Na kartu je potrošio pola novca, a pola na prva četiri dana uživajući u čarima Dominikanske Republike i lepih žena.

Rekao je kako je tamo bio sa crnkinjom, jer mu je to uvek bila želja. Rekao je i to da je često plaćao devojke za seks.

Ostao je bez novca, a onda spavao u šatoru na plaži. Rekao je da je prvih dana tamo gladovao, dok je živeo na plaži. Kasnije se snašao i našao posao.

Otišao je na razgovor za posao i počeo da radi kao konobar. Njegova plata je bila 150 dolara. I dalje je živeo u šatoru na plaži, a onda zamolio gazdu da mu pomogne da se smesti negde.

Živeo je u drvenoj kućici sa limenim krovom, za koju je rekao da je bila neuslovna, vrela i gora od „saune“.

Posle mesec i dva dana odlučio je da se vrati u Srbiju jer je video da život u Dominikanskoj Republici nije nimalo lak. Odlučio je da mu je bolje u Srbiji u zatvoru, nego težak život u inostranstvu.

Noć pre nego je odlučio da se vrati, Dimitrije je odlučio da noć provede sa lepom devojkom koja je nudila seksualne usluge za novac. Ona ga je tu noć pokrala i odnela čak i njegove dokumente. To je shvatio kao znak sudbine da će ipak ostati u Dominikanskoj Republici.

Nastavio je da radi, a rekao je da se bavi i kriminalom zbog čega je i u Dominikanskoj Republici bio i u zatvoru.

Vratio se u Srbiju posle 10 godina. Tako je Dimitrije, bežeći od policije iz Srbije, došao u Dominikansku Republiku i nastavo tamo gde je u Srbiji stao da bi završio iza rešetaka.

Dimitrije je ispričao da je više puta bio u zatvoru. Rekao je u emisiji „Parograf“ da je bio u zatvorima u Dominikanskoj Republici jer je skidao, odnosno organizovao krađu, klima sa stambenih zgrada. U Grčkoj je bio u zatvoru jer nije imao potrebne papire za boravak.

Bavio se raznim nedozvoljenim radnjama, ali je rekao da se nikada nije bavio prodajom droge.

Učesnici rijalitija govorili su za Dimitrija da je on „sitan“ pljačkaš koji je jedne prilike u Srbiji opljačkao stariju gospođu i ukrao joj lančić na ulici. Dimitrije je sve to negirao.

Prihvatio beskućnika, dete imućne beogradske porodice

Na ulici u Dominikanskoj Republici sreo je jednog dečka, Andreju, iz Beograda. Dimitrije se sažalio na njega jer je bio sam, a znao je kako je on prošao kroz to iskustvo. Taj momak se drogirao, a Dimitrije je kasnije saznao da dečko boluje od side.

U Dimitrijevoj sobi, delili su isti krevet. Dimitrije mu je dao odeću i pomogao mu da „stane na noge“ te da se leči.

Njih dvojica postali su najbolji prijatelji, a Dimitrije je kasnije saznao da je taj dečko dete imućnih roditelja, ugledne beogradske porodice koja je digla ruke od njega.

Dimitrije mu je pomogao da promeni život, a kasnije mu se njegov najbolji drug odužio. Ipak, na kraju je umro je od side i tuberkuloze Dimitriju na rukama. On ga je sahranio i to je za Dimitrija najbolji čovek kojeg je upoznao u životu. Pričao je da su se uvek pomagali međusobno.

S obzirom da je u Dominikanskoj Republici skupo grobno mesto, Dimitrije je iznajmio grobno mesto na pet godina.

Rekao je da ukoliko se posle pet godina, grobno mesto ne produži i ne zakupi za naredni period, grob njegovog najboljeg druga biće prekopan.

Ulazak u rijaliti

Po ulasku u rijaliti Dimitrije je rekao da je ušao isključivo kako bi u javnost izneo sve tajne srpskih starleta i pevačica sa kojim je bio njegov brat Filip Mijatov. Inače, Filip je bio učesnik rijaliti šoua „Zadruga“ koji se emituje na „Pinku“.

Braća su u isto vreme ušli u dva različita, konkurentska, rijalitija. Međutim, Filip nije izdržao, pa je pobegao iz rijalitija nekoliko dana po ulasku. Onda je pružao podršku svom bratu Dimitriju.

Kasnije, Dimitrije je rekao da je u rijaliti ipak ušao zbog zarade. Iako je njegov brat bio poznat kao rijaliti učesnik, njega to nije privlačilo.

Međutim, greškom, njegova drugarica bacila je u đubre njegovih pet hiljada evra. Sa tim novcem, kako je ispričao, želeo je da ide na putovanje u Meksiko. Kako je novac greškom bačen, odlučio je da uđe u rijaliti i zaradi novac za to putovanje.

Odlukom gledalaca iz „Parova“ je izbačen 21. oktobra 2019. godine.

Život sa bogatom devojkom u Dominikanskoj Republici

U Dominikanskoj Republici Dimitrije se oženio i dobio sina. Oženio je Francis Milenu Montilju sa kojom je dobio sina Nikolu Alexandra.

Suprugu je upoznao na plaži u jednom kafiću. Posle toga su otišli u jedan bar i dogovorili se da se vide i sledeće veče. U početku im je bilo odlično.

Kada je prvi put došao kod nje kući, rekao je da iz kuće „nije izlazio sedam dana“. Međutim, nakon nekog vremena stvari su krenule niz brdo.

Rekao je da nije želeo da se uda, već da se oženi. Njegova supruga bila je veoma bogata, imala je svoje spremačice, vozača i živela je u kući kao iz bajke. On je počeo da radi u njenoj firmi u marketingu.

Međutim, osećao se loše jer je smatrao da ne može da je prati u njenom načinu života. Odlučio je da je ostavi. Ona mu je u početku pomagala da stane na noge. Potom je Dimitrije otišao u zatvor zbog organizovanja krađe klima.

Rekao je da svoju bivšu suprugu nikada nije mnogo voleo, ali je sa njom dobio dete i ostao je neko vreme u braku. Sa bivšom ženom nije u dobrim odnosima. U maju 2019. godine je dobio poslednju zabranu prilaska svojoj bivšoj supruzi. Kaže da mu je supruga često otežavala da vidi svog sina.

Sin milioner

Dimitrije je ispričao da je njegov sin dve godine posle rođenja, postao milioner. Nasledio je 50% akcija vrlo vredne firme. Zauzvrat, Mijatov je morao da pristane na to da njegov sin ne nosi njegovo prezime, već prezime Montilja.

Sestra i muž, njegove bivše supruge, takođe su bili veoma bogati. Kada je njen muž umro, ostavio je bogatstvo njegovom sinu.

Bez obzira što njegov sin uživa u bogatstvu, Mijatov je rekao da redovno plaća alimentaciju.

Mijatov je u aprilu 2020. godine na svom „Instagram“ („Instagram“) profilu objavio fotografiju svog sina, te napisao da je teško bolestan i da mu se lekari bore za život. Na pitanje pratilaca o čemu se tačno radi, on je napisao da još uvek ne zna od čega Nikola Aleksandar boluje[1].

Voleo je samo jednu Sonju

Dimitrija su mnogi učesnici u rijalitiju osuđivali da prema ženama nema lep odnos i da ih posmatra kao „robu“. On je ispričao da to nije tačno. Da postoje žene koje izuzetno poštuje i one koje smatra „kurvama“ i o njima nema lepo mišljenje.

Pokazao je simpatije prema Orneli, učesnici rijalitija. Ona je kasnije priznala da joj se Mijatov dopada. Sa druge strane, učesnicu Sanju Mirkov Dimitrije je često prozivao kako je u rijaliti ušla samo kako bi „povećala cenu“. Rekao je da ga ona podseća na devojke iz javne kuće.

Tako je ispričao da je davno bio zaljubljen u jednu Sonju koja je od njega bila mlađa dve godine. Ona je bila njegov dečački san. I dan danas na levom ramenu ima urezano slovo S. Kada se zaljubio u nju, imao je 14 godina, a Sonja 12.

Posle 25 godina, on je uspeo da bude sa njom. Međutim, saznao je da ga je ona prevarila sa mlađim dečkom.

Rekao je da i posle svega, Sonja uvek ima posebno mesto kod njega. Rekao je da je Sonja plava devojka, lepa, zgodna, i da ima posebnu energiju koja ga je osvojila. Nju smatra svojom jedinom slabom tačkom.

Smrt pod nerazjašnjenim okolnostima

Beogradski mediji su 23. oktobra 2021. godine objavili da je beživotno telo Dimitrija Mijatova pronađeno u jednoj pekari u centru grada, te da policija utvrđuje okolnosti njegove smrti[2].

Tim povodom, njegov brat Filip se zahvalio svima koji su mu na društvenim mrežama pružili podršku i izrazili saučešće. Dodao je da nema snage da svima odgovori na poruke i pozive. Bratu je poručio „Počivaj u miru, neka te anđeli čuvaju, Dimitrije“.

Reference

[1] https://www.alo.rs/vip/parovi/sin-mu-je-tesko-bolestan-bore-mu-se-za-zivot-bivsi-ucesnik-parova-prozivljava-agoniju-foto/303140/vest

[2] https://ba.n1info.com/regija/bivsi-ucesnik-realityja-pronadjen-mrtav-u-centru-beograda/