Igor Mićić

Kratke informacije

Ime i prezimeIgor Mićić
Datum rođenja1976.
Mesto rođenjaPeć
DržavaSrbija
PrebivališteNovi Sad
ZanimanjeUgostitelj, rijaliti takmičar

Biografija

Igor Mićić je srpski ugostitelj, učesnik devete sezone rijaliti šou programa „Parovi“ emitovanog na Televiziji „Hepi“ („Happy“) koji za sebe kaže da je mason. Rođen je u Peći 1976. godine. Živi i radi u Novom Sadu.

U rijaliti je, kako je rekao, ušao kao srećno razveden i otac dvoje dece Matije i Petra. Imao je želju da iskoristi doba korone, kada ugostiteljski objekti ne rade baš najbolje, kako bi promovisao svoj tradicionalni srpski restoran u Novom Sadu.

Iako je pri samom ulasku u rijaliti rekao da je slobodan muškarac, a tako se i ponašao, tek mesecima posle boravka u rijalitiju, koji je trajao skoro godinu dana, saznalo se da ima devojku Katarinu sa kojom je u vezi tri godine. Ona je ušla u rijaliti i otkrila da je Igorova očigledno „zaleđena“ devojka u stvarnom svetu.

Do tada je Igor ostavljao utisak sigurnog muškarca sa čvrstim stavom i uverenjima, a onda je publika počela da ga kritikuje i osuđuje jer se, kako su govorili, „lažno predstavljao“.

U rijalitiju je često dolazio u žižu interesovanja javnosti kao neko u koga su se zaljubljivale lepe učesnice rijalitija, ali on emocije nije uzvraćao iako je sa njima flertovao. Sve to je navelo njegovu devojku u „spoljnom svetu“ da zakorači u svet rijalitija.

Porodični život

Igor Mićić je suprugu upoznao u kafiću u kojem je radio. Ona je tada imala 18 godina. Sa njom ima dvoje dece Matiju i Petra. Razveli su se 2015. godine.

Kako je jednom prilikom kazao, ima želju da svojoj deci obezbedi sve što im je potrebno, a to je jedan od razloga zbog kojih je odlučio da uđe u popularni rijaliti program u kojem se može dobro i zaraditi.

Veza sa Katarinom

Posle razvoda sa prvom suprugom Igor se preselio u stan pored svog restorana. Dve godine kasnije započeo je vezu sa studentkinjom psihologije Katarinom iz Pančeva koja je od njega mlađa dvadeset godina.

Igor je ispričao da je rekao Katarini da nije spreman za ozbiljnu vezu, brak i decu. Ona je to prihvatila s obzirom da je iza njega bio jedan brak koji je ne tako davno završen, misleći da su rane od neuspelog braka još sveže.

Kada je odlučio da uđe u rijaliti, Katarini je rekao da će u „Parove“ ući kao slobodan muškarac kako bi zaštitio njenu privatnost. Ona je to prihvatila, međutim, kada je videla da je ostala vani da vodi njegov restoran i brine o stanu, a on u rijalitiju bude sa drugim ženama i predstavlja se u potpuno drugačijem svetlu, kao da ona i ne postoji, odlučila je da uđe u rijaliti i razreši tu situaciju.

Devojke u rijalitiju

U rijalitiju se ponašao kao slobodan muškarac. S obzirom da mu je to bio prvi rijaliti odlično se snašao. U početku se najviše družio sa najpoznatijim učesnicima rijalitija i višestrukim pobednicima istog šoua Nenadom Marinkovićem Gasttozzom i Mladenom Vuletićem. Nakon što su oni napustili rijaliti nastavio je druženje sa Markom Perovićem.

U rijalitiju je često nosio odelo, košulju, kravatu, pantalone i sako, što je bila retkost za učesnike rijalitija. Rekao je da je to njegov imidž i da bi trebalo da jedan ugostitelj tako izgleda i da se tako ponaša.

Na žurkama je bio veoma aktivan, plesao je i bio jedan od najveselijih učesnika. Voleo je više i da popije, a onda bi flertovao sa svim devojkama i sa njima plesao veoma prisno.

Iako se na malim ekranima nije eksplicitno videlo, učesnici rijalitija su rekli da je Igor imao seks sa dve rijaliti takmičarke i to Slađom i Elenom.

Sa najmlađom učesnicom rijalitija, Teodorom Delić, koja je u tom momentu imala tek devetnaest godina, Igor je završio ispod pokrivača. Rekao je da je bilo nešto, ali da to nije bio seks.

Igor i Izabela Alijoski

Najatraktivnija učesnica u devetoj sezoni rijalitija, Izabela Alijoski, dopala se Igoru Mićiću. Izabela je rekla da se i njoj dopada Igor. Međutim, među njima se ništa nije dogodilo iako je bilo očigledno da tu ima mnogo strasti i da bi priča sa Izabelom mogla biti izuzetno ozbiljna.

Izabela je vrlo inteligentna i elokventna devojka iz Beograda koja je Mićića oduševila i stavom i stasom. Uživao je da gleda Izabelu dok zanosno pleše, ali nije pokušao da joj se približi.

Učesnici rijalitija komentarisali su da se Igor boji da se približi Izabeli jer bi mogao vrlo lako da se zaljubi u nju. Ona je otvoreno iznela sve što joj se dopada na Igoru, od fizičkog izgleda, imidža, do njegovog stava.

Mićić je rekao kako se ona njemu zaista dopada, ali da sa njom nikada ne bi mogao biti u vezi jer je „psihički nestabilna“ što, kako je pojasnio, znači da brzo menja raspoloženje.

Iskazivanje međusobnih simpatija je prestalo ulaskom Igorove bivše devojke u rijaliti. Izabela se tada razočarala u Igora jer je shvatila, kako je rekla, da on nije onakav kakav se predstavljao i da joj njegovo ponašanje prema Katarini sve govori kakav je on kao muškarac.

Katarinin ulazak u rijaliti i susret sa Igorom

Igor je bio šokiran kada ju je video na vratima vile „Parova“. Katarina je objasnila da je ona Igorova devojka, koja je očigledno „zaleđena“, ali ona postoji.

Ona i Igor se u rijalitiju nisu pomirili i počeli su da otkrivaju određene detalje iz svoje veze. Katarina je rekla da je ta veza za nju, posle takvog njegovog ponašanja, završena. Igor se sa tim složio i rekao da njih dvoje o svojoj vezi mogu razgovarati posle rijalitija, ako ona želi, ali u rijalitiju ne mogu.

U emisiji „Parograf“ Igor nije želeo da odgovori na pitanje da li je prevario Katarinu dok su bili u vezi pre rijalitija. Katarina je na to odgovorila da zna da ju je varao.

Naime, Igor je svoj mobilni telefon pre ulaska u rijaliti ostavio kod Katarine. Ona mu je rekla da će taj telefon koristiti za broj restorana i da obriše svoje poruke i izloguje se sa društvenih mreža.

Međutim, Igor je odjavio samo Fejsbuk („Facebook“), ali ne i mesendžer. Tako je Katarina na mesendžeru imala priliku da pročita Igorove poruke sa jednom devojkom i saznala je da ju je prevario u februaru 2020. godine sa tom devojkom.

Igor je tada išao sa prijateljima na Kosovo, a ti drugovi su Katarini i potvrdili prevaru, što ju je mnogo razočarala.

Iako je sve to iznela, Igor nije želeo da prizna prevaru. Kada je Katarina ušla u rijaliti on je pitao svoju rijaliti drugaricu Nedu Lakić da pomogne Katarini da se snađe i uklopi na samom početku. On lično, sam, nije želeo da joj priđe.

Inače, Katarina i Igor su zajedno radili u njegovom restoranu. Ona je studirala, ali je uvek bila tu i da mu pomogne oko posla. Najviše mu je pomagala u kuhinji oko pripreme hrane. Iako je to bio Igorov restoran, Katarina je rekla da je na trenutke to posmatrala kao njihov zajednički posao.

Restoran i ljubav prema kulinarstvu

U Novi Sad je došao 2000. godine i zaposlio se u motoraškom klubu. Radio je, kako je sam rekao, od vrata do šanka, sve poslove.

Kao neko ko je celi život proveo u kafani često je zbog tuča bio i u policiji. U takvim situacijama je teško mogao da se kontroliše kada je bio mlađi, a stvari su se promenile kada se oženio i dobio decu. Nije prestao sa tim, ali je to sveo na najmanju moguću meru.

Igor je rekao da on nikada u kafani neće prvi napraviti problem, ali da uvek prvi ustaje ako do problema dođe. Za sebe kaže da je gospodin u kafani, da voli da popije, ali da alkohol konzumira sa ljubavlju i da uvek ima meru. Hedonista je koji voli dobro piće, kvalitetnu hranu, lepe žene i cigarete.

Do ulaska u rijaliti je imao svoja lokala. Držao je rock klub, koktel bar, a potom otvorio srpski tradicionalni restoran. U tom restoranu i danas radi, sam priprema hranu i ima svoje radnike.

Zadovoljan je poslom, a posetioci njegovom kuhinjom i atmosferom. Kaže da kao domaćin uvek voli da popije čašicu rakije sa svojim gostima i da im hranu priprema sa ljubavlju.

Sukob sa Milijem i izlazak iz „Parova“

U rijalitiju se oštro posvađao sa Milutinom Radosavljevićem Milijem. Razmenili su psovke i uvrede, a Igor je Milija optužio da nema lični stav. Sa druge strane, Radosavljević je njemu poručio da „nema obraza“, te da on za razliku od Mićića nije „uličar[1]„.

Igor je 10. jula 2021. godine odlukom gledalaca napustio vilu „Parova“ pred samo finale, te je izgubio šansu da se bori za glavnu nagradu[2].

Po izlasku iz rijalitija, Mićić se povukao iz javnosti. Sudeći po fotografijama koje redovno objavljuje na društvenim mrežama, potpuno je posvećen restoranu u Novom Sadu, a nije poznato da li se pomirio sa bivšom devojkom Katarinom Krstić.

Masoni

Mićić je rijalitiju tvrdio da je mason. Nije otkrio koliko dugo je tačno mason, ali je rekao da je u tome već dugi niz godina. Na svakom članu je slobodan izbor da li će se javno tako deklarisati ili ne, samo ne sme da otkriva identitet ostalih masona i način njihovog funkcionisanja.

U masone se niko ne može sam „učlaniti“ ili na bilo koji način postati deo organizacije ukoliko ga neko drugi ne pozove da im se pridruži.

Odabir ide tako što određenog čoveka prate, ustanove da ima određene kvalitete, da je na dobrom glasu, dobar čovek, a nije važno koliko ima novca što je, kako je rekao, najveća predrasuda o masonima u Srbiji kao da su svi oni milioneri i da to nije sekta.

Da bi neko ušao u masone moraju dvojica da ga preporuče. Ukoliko taj neko koga su preporučili prekrši neko pravilo, problem imaju i oni koji su ga preporučili. Zbog toga je odgovornost i na samoj preporuci velika.

Čekić i kamen, to je simbol masona, a to je znak da svako mora da kleše prvo samog sebe.

U društvu masona sve funkcioniše tako što su kao velika porodica i bratski se pomažu međusobno. Imaju spisak telefona svih masona širom sveta i u svakom trenutku mogu da nazovu bilo koga za pomoć.

Bave se humanitarnim radom. Daju novac za koji niko ne zna odakle je došao, odnosno ne otkriva se ko je dao donaciju. Oni u takvim situacijama organizuju svoj skup i daju donacije, a potom ga proslede pod uslovom anonimnosti.

Igor je objasnio da se iz društva masona izlazi ukoliko neko napravi neki problem, da imaju posebno poštovanje prema svima koji su u toj organizaciji.

Reference

Igor Mićić na društvenim mrežama

InstagramIgor @ Instagram