Izabela Alijoski

Kratke informacije

Ime i prezimeIzabela Alijoski
Datum rođenja20. avgust 1995.
Mesto rođenjaBeograd
DržavaSrbija
PrebivališteBeograd
ZanimanjeStudent
VisinaNepoznato
TežinaNepoznato

Biografija

Izabela Alijoski je studentica i učesnica rijaliti šou programa „Parovi“ koji se emituje na „Hepi“ („Happy“) televiziji. Rođena je 20. avgusta 1995. godine u Beogradu gde i živi.

Publika joj je zasluženo dodelila nagradu najboljeg ženskog takmičara u sedmoj sezoni „Parova“. Tako je Izabela u finalnoj noći bila poslednja pripadnica ljepšeg pola koja je napustila vilu „Parova“ i zauzela visoko treće mesto. Pobedu je odneo Mladen Vuletić, dok je drugo mesto zauzeo Ivan Marinković.

Alijoski je na sebe skrenula pažnju još u šestoj sezoni „Parova“. Lepa i atraktivna devojka, inteligentna, britkog uma i oštrog jezika, nije se ustručavala da iznese svoje mišljenje. Zbog toga su je mnogi takmičari osuđivali, ali ju je publika pored malih ekrana i te kako zavolela.

Njeno učešće u rijalitiju obeležile su ljubavne veze sa Nikolom Lakićem u šestoj i Elvinom Kadrićem u sedmoj sezoni. Složenu i komplikovanu situaciju u kojoj se nalazila u rijalitiju, dodatno je pomrsio ulazak njene majke Slađane Petrović u rijaliti. Svađe majke i kćerke nikoga nisu ostavile ravnodušnim, pa su mladu Izabelu često kritikovali zbog njenog odnosa sa majkom.

Izabela je u rijalitiju ostvarila prijateljstva sa Ružicom Veljković, Zoricom Dukić i Nenadom Marinkovićem Gasttozzom.

Detinjstvo i odrastanje

Odrasla je u skladnoj i mirnoj beogradskoj porodici. Njena majka zove se Slađana, a otac Veso. Izabela ima mlađeg brata Andreja kojeg mnogo voli. Kako je sama rekla brata voli najviše na svetu i želja joj je bila da njeno učešće u rijalitiju ne utiče na njenog mlađeg brata.

Kada je Izabela imala 16 godina njeni roditelji su se razveli. To joj je mnogo teško palo. Iako je mnogo vezana za oca, koji je za nju autoritet, Izabela je ostala da živi sa majkom. U početku je sa njima živeo i njen brat, a nakon nekog vremena Andrej je prešao da živi kod oca.

Izabelina porodica je veoma imućna pa lepa Beograđanka ni u čemu nije oskudevala. Živi luksuzan život i novac ne štedi na garderobi. Iako joj je otac sve obezbedio, od stana, do obrazovanja na dva fakulteta, Izabela je želela da i sama zaradi novac. Zbog toga je ušla u rijaliti.

Voli da putuje, a omiljena destinacija joj je Istanbul u Turskoj. Više puta je rekla da je Turska mnogo privlači i da joj je želja da kupi stan u Istanbulu i da se tamo preseli i živi. U Turskoj Izabela ima i porodicu sa očeve strane.

Za sebe kaže da je ateista, da je pravoslavna vera ne privlači, ali da je zainteresovana da prouči islam. Takvo njeno razmišljanje naišlo je na oštre osude učesnika „Parova“.

Učešće u rijalitiju

Svoje učešće u dve sezone „Parova“ obeležila je prvenstveno kao „devojka sa stavom“ koja se retko kada ustručava da iznese svoje mišljenje. Nije krila da voli skup život, markirane stvari, a i u rijalitiju je imala poseban „tretman“ s obzirom da je zbog zdravlja morala da koristi isključivo namirnice koje joj je doktor propisao.

Na žurkama, kada je raspoložena, igrala je kao nijedna devojka u „Parovima“. Veoma atraktivnim pokretima, egzotikom u svom plesu, Izabela je mamila uzdahe publike pored malih ekrana. Inače, ona je rekla da se i ranije bavila plesom i da je išla na časove dens muzike.

Ljubav sa Nikolom Lakićem

Šestu sezonu „Parova“ nije mogla da krije svoju ljubav prema Nikoli Lakiću, koji je bio mnogo stariji od nje. Izabela je bila spremna na sve zbog te ljubavi, osim da pogazi svoj ponos. Iako je njen tata u jednom trenutku njihove veze rekao da će Izabelu ostaviti bez ičega, da će joj oduzeti i stan, ako nastavi tu vezu ona se nije dvoumila. Ipak, na Nikolu Lakića njegovi roditelji imali su uticaj, pa su mnogi govorili da je on Izabelu ostavio prvenstveno jer se nije dopala njegovoj mami Marini.

Rezultat toga koliko se Izabela nervirala i koliko toga je držala u sebi, bila je operacija žučne kese. Zbog zdravstvenih problema izašla je iz šeste sezone, operisala žučnu kesu, i po oporavku se vratila u rijaliti. Ipak, posle više ništa nije bilo isto kada je u pitanju njena veza sa Nikolom. Mnogi takmičari su govorili da su Nikola i Izabela ipak u vezi, ali da se viđaju krišom na mestima u vili gde kamere ne mogu da ih snime. Nikola je sve to negirao.

Po izlasku iz šeste sezone Izabela je imala mogućnost da radi kao voditelj na „Hepi“ televiziji. U planu je bilo da ona i njen bivši dečko Nikola budu voditeljski par za rijaliti „Letnji kamp“. Međutim, Izabela se povukla, pa je na njeno mesto došla njena rijaliti drugarica Zorica Dukić. Portali su pisali da je Izabela ostavila posao jer nije želela da posle svega bude u Nikolinoj blizini.

Takođe, njeno učešće u šestoj sezoni obeležio je veoma blizak odnos sa Zoricom Dukić i Nenadom Marinkovićem Gasttozzom. Nikola je bio ljubomoran na Izabelin odnos sa Gasttozzom, dvostrukim pobednikom „Parova“, iako su Izabela i Gasttozz imali prijateljski odnos.

Ljubav sa Elvinom Kadrićem

To što se u sedmoj sezoni „Parova“ zaljubila u Sarajliju Elvina Kadrića za Izabelu je bio melem za dušu. Iako nije želela da se vraća u rijaliti, ipak se predomislila pre početka sedme sezone i potpisala ugovor sa „Hepi“ produkcijom. S obzirom da je zakasnila na let iz Istanbula za Beograd, u rijaliti je ušla nekoliko dana posle početka sezone.

U tom trenutku, Nikola Lakić, njen bivši dečko, koji je takođe ušao u sedmu sezonu rijalitija već je našao devojku. Otpočeo je vezu sa Aleksandrom Tasić, koja je skoro duplo mlađa od njega. Mnogi su komentarisali da je Nikola požurio da nađe devojku jer je znao da ulazi i Izabela. Na taj način želeo je da je udalji od sebe, jer su, navodno, Izabela i Nikola još gajili snažne emocije jedno prema drugom.

Sam ulazak i prvi mesec rijalitija za Izabelu su bili veoma stresni, što se odrazilo i na njeno zdravstveno stanje i probleme sa alergijom od koje je imala gušenje. Nikola je koristio svaku priliku da Izabelu isprovocira, a ni ona mu nije ostajala dužna.

Izabela je započela prijateljstvo sa Ružicom Veljković i njih dve su bile najbolje drugarice. Kada je u rijaliti ušla Slađana Petrović, Izabelina majka, to je dodatno otežalo njen boravak u vili „Parova“. Izabela nije želela da njena majka „bije njene bitke“, ali je to Slađana uporno radila. Zbog toga su majka i kćerka često bile u sukobu, obračunavale su se verbalno, ali bi se odmah i pomirile kada se strasti smire. Sve to naišlo je na osudu gledalaca.

Izabelu je potpuno izbacivala iz takta činjenica da se njen bivši dečko Nikola konstantno ponašao tako kao da želi da zavede njenu majku. Iako je to besmislica, Izabeli je mnogo smetalo. Mnogi takmičari Izabeli su prebacivali da je nepristupačna, arogantna jer još uvek voli Nikolu Lakića i ljubomorna je što on ima devojku. Na sve to, njegova devojka je ostala trudna u rijalitiju. Izabela im je čestitala i tog momenta prestala je da komentariše bilo šta što se dovodi u vezu sa njenim bivšim dečkom i njegovom trudnom devojkom.

Po izlasku Ružice Veljković iz rijalitija, Izabela nije imala mnogo drugarica. Počela je da se druži sa Elvinom Kadrićem. Svakodnevno druženje i njihovo nadmudrivanje, preraslo je u zaljubljenost. Flertovanje Elvina i Izabele, međusobno osvajanje, tako različiti temperamenti i mentaliteti, oduševili su publiku pored malih ekrana koja je isčekivala prvi poljubac koji nikako da se dogodi.

Izabela i Elvin dugo su negirali da između njih ima nešto više od prijateljstva. Kroz šalu su pričali da će se poljubiti u novogodišnjoj noći. Zanimljivo, kao novogodišnje iznenađenje za Izabelu, Elvin je ošišao svoju dugu kosu. Izabela je bila oduševljena i nije mogla da veruje da je to uradio zbog nje.

Kada su konačno ozvaničili početak svoje veze, naišli su na razne komentare među takmičarima, ali i gledaocima. Mnogi su to gledali kao Izabelin marketinški potez, jer je Elvin bio prvoplasirani na tabeli. Ona se nije mnogo pravdala. Međutim, svojom ljubavlju i iskrenošću, Izabela je pokazala da nisu bili u pravu. Njena i Elvinova veza bila je veoma turbulentna. U sve to mešala se njena majka, koja je otvoreno pokazivala da nije oduševljena izborom njene kćerke. Slađana i Elvin su ulazili u česte prepirke, pa se mirili, i tako u krug.

Njihovu ljubav u rijalitiju dodatno je zakomplikovala priča o veri. Mnogi su govorili kako Elvin želi da Izabela promeni veru i pređe u islam kako bi je on oženio. Izabela je rekla da nije moguće da ona promeni veru, jer je ona ateista. I da je moguće samo da prihvati islam, ali da nije nikada rekla da će to i uraditi. Elvin je iz rijalitija izašao pre nje i rekao da će je čekati.

Izabela je do kraja sezone bila izuzetno mirna, nije se trudila da ulazi u diskusije sa takmičarima, iako je verbalno bila nadmoćnija. Završila je na trećem mestu, kao najbolji ženski takmičar sedme sezone „Parova“.

Izlazak iz rijalitija

Po izlasku iz rijalitija Izabela je pala u zagrljaj svom dragom Elvinu Kadriću, inače pevaču narodne muzike. Njih dvoje su nastavili svoju vezu, a o tome šta rade i gde se kreću obaveštavali su svoje mnogobrojne fanove na društvenim mrežama. Tako su, između ostalog, posetili Sarajevo, Istanbul, a naravno i Beograd.

U intervjuu za jedan srpski medij rekli su da više ne žele da ulazu u bilo koji rijaliti format.

Izabela Alijoski na društvenim mrežama

FacebookIzabela @ Facebook
InstagramIzabela @ Instagram