Marija Lazić Živković

Kratke informacije

Ime i prezimeMarija Lazić Živković
Datum rođenjaNepoznato
Mesto rođenjaNepoznato
DržavaSrbija
PrebivališteNepoznato
ZanimanjeNovinar i tv voditelj

Biografija

Marija Lazić Živković je diplomirani novinar i srpska televizijska voditeljka. Zaposlena je na „Pink“ televiziji i vlasnica je jedinstvene aplikacije GossApp.

Gledaoci pored malih ekrana su je primetili u emisiji „Tačno u podne“ na „Pink“ televiziji. Marija je pre „Pinka“ radila na DM satu i BK TV.

Vrlo je atraktivna i lepa, te je kao takva jedno od najlepših tv lica u Srbiji.

Poznata je kao neko ko se čak tri puta venčao za istog čoveka sa kojim je ranije bila u decenijskoj vezi. Početkom 2020. godine Marija se ostvarila i kao majka, a njena kćerka zove se Valerija.

Televizijska karijera

Završila je novinarstvo i diplomirani je novinar. U počecima svoje novinarske karijere radila je na BK televiziji, a dve godine na DM satu. Posle toga, dobila je ponudu da radi na „Pink“ televiziji.

Upravo na „Pinku“ zavoleli su je gledaoci pored malih ekrana u emisiji „Tačno u podne“. Reč je o emisiji koja je za Mariju bila veliki izazov jer nije znala da li će uspeti da se „uklopi“ u njen koncept.

Emisija je interaktivna. U studiju su gosti poznate javne  ličnosti, a gledaoci im postavljaju pitanja putem društvenih mreža. S obzirom da u isto vreme mora da se posveti gostu, postavlja pitanja i traži pitanja gledalaca na društvenim mrežama, Mariji nije bilo jednostavno. Međutim, vrlo brzo se snašla i pokazala kao vrlo uspešna u novoj ulozi.

U voditeljskom poslu joj je najvažnije da ima dobre i kvalitetne goste, da joj je emisija zanimljiva. To joj je važnije, kako je rekla,  nego da se samo lepo slika i da bude lepa.

Kroz svoj posao sa javnim ličnostima se lepo slagala, a družila se sa pevačicom Anom Nikolić i Tamarom koja joj je bila i kuma na venčanju. S obzirom da je završila novinarstvo, Marija je uvek govorila, da se prema poslu ophodi maksimalno profesionalno. Ako je publika i želela da vidi neku javnu ličnost u studiju sa kojom se ona možda nije slagala, ispunila bi želju publike, a da se to lično neslaganje uopšte ne primeti na malim ekranima.

Uz posao na TV „Pink“ Marija je razvila još jedan posao, tačnije svoju jedinstvenu aplikaciju GossApp.tv što je svojevrsna emisija u kojoj ćaska sa zvezdama.

Veza i brak sa Vukom Živkovićem

Lepa voditeljka bila je više od deset godina u vezi sa Vukom Živkovićem. Iako zvuči neverovatno Marija se za njega „udala“ čak tri puta. Par se verio u Parizu u jednom elitnom restoranu na Ajfelovom tornju. Vuk je Mariju zaručio sa prstenom od 33 dijamanta što je bilo simbolično jer je Marija tada imala 33 godine. Par se potom venčao na Maldivima. Tom egzotičnom venčanju prisustvovali su samo kumovi.

U Beogradu su potom obavili opštinsko, a zatim crkveno venčanje. Tako da su se venčali čak tri puta i potvrdili svoju ljubav. Inače, par je ranije već dugi niz godina zajedno živeo, pa su rekli da su se i ranije osećali kao u braku te da ovo za njih nije bila nikakva velika promena.

Tokom 2019. godine popularna voditeljka podelila je vest sa svojim pratiocima na društvenim mrežama da je u drugom stanju, te da Vuk i ona čekaju bebu.

Majčinstvo i posao

Početkom 2020. godine Marija se porodila i na svet donela kćerkicu Vlaeriju. Majčinstvo je atraktivnu voditeljku promenilo na bolje, a kćerka Valerija oplemenila je Vukov i Marijin brak. Voditeljka je rekla da su ona i njen suprug dobili dete onda kada su istinski bili spremni na roditeljstvo i da sada uživaju u tome.

Samo mesec dana nakon što je postala majka, Marija i Vuk pojavili su se na otvaranju svog novog kafića. Tako je par nastavio da ulaže u nekretnine. Iako je prošlo samo mesec dana od porođaja, Marija je pokazala svoju vitku liniju i oduševila sve prisutne.

Inače, otvaranju novog kafića prisustvovale su i brojne poznate ličnosti kao što su Nenad Marinković Gasttozz, Teodora Džehverović, Vuk Mob i drugi.

Marija Lazić Živković na društvenim mrežama

InstagramMarija @ Instagram
TwitterMarija @ Twitter