Dalila Dragojević

Kratke informacije

Ime i prezimeDalila Dragojević
Datum rođenja3. septembar 1993.
Mesto rođenjaBeč
DržavaBosna i Hercegovina
PrebivališteBeograd
ZanimanjeRijaliti zvezda

Biografija

Dalila Dragojević (rođ. Mujić) je bosanskohercegovačka starleta i učesnica više rijaliti šou programa u Srbiji. Rođena je 3. septembra 1993. godine u Beču u Austriji.

Svoj pečat u rijaliti programima ostavila je i kao „bosanska Paris Hilton“, kako su je nazvali pojedini mediji. Publika ju je upoznala na malim ekranima kao Dalilu Moreno, što je njeno umetničko ime.

Osvojila je krunu u petoj sezoni „Parova“ koji se emituju na „Hepi“ („Happy“) televiziji, a u septembru 2019. godine postala je učesnica i konkurentskog rijalitija „Zadruga 3“ koji se emituje na „Pinku“

U rijalitiju je upoznala Dejana Dragojevića, za koga se i udala. Kao bračni par učestvovali su u nekoliko rijaliti programa i stekli armiju fanova.

Detinjstvo, obrazovanje i komplikovani porodični odnosi

Rođena je 3. septembra 1993. godine u Beču u Austriji kao Dalila Mujić. U Beču je živela do svoje pete godine. Njena porodica bila je izuzetno imućna i imali su svoje ugostiteljske objekte u Beču u kojim su često gostovali popularni pevači iz zemalja bivše Jugoslavije.

Dalilin otac se zove Huso, a majka Emina. Huso i Emina razveli su se posle 15 godina zajedničkog života, a Dalila je do početka studija živela sa majkom, da bi se potom preselila kod oca u Bijeljinu u Republiku Srpsku jer je studirala u tom gradu.

U rijalitijima u kojim je učestvovala često su u žižu interesovanja dolazili baš porodični odnosi o kojim se Dalila nije ustručavala da javno govori.

Rekla je da detinjstvo pamti kao izuzetno lepo. Kao devojčicu otac ju je često vodio sa sobom i ispunjavao joj sve želje. S obzirom na to da je njena porodica imućna, ništa joj nije nedostajalo.

Njen otac Huso bavio se ugostiteljstvom u Beču, gde su živela i njena četiri strica. Ispričala je i to da je njen otac bio sklon alkoholu, kocki i svemu onome što kafanski život nosi sa sobom. Međutim, jednog dana, kada je ona već bila u pubertetu, njen otac se preko noći promenio.

Pozlilo mu je, povraćao je krv, iako je doktor rekao da nema zdravstvenih problema. Potom se okrenuo islamskoj veri. Počeo je da proučava Kuran i da živi u skladu sa pravilima koja vera nalaže.

Zbog toga je Dalila govorila da joj je nedostajao očev zagrljaj, jer se mnogo promenio i njihov odnos. Otac je želeo da je zaštiti u svakom smislu i da njegova ćerka živi u skladu s islamom.

Dalila je poštovala to što je muslimanka, ali je želela i da živi kao njene drugarice koje nisu odrastale u izraženo verskim porodicama.

Dalila ima jednu polusestru i tri polubrata, s očeve strane. To su Husina deca iz prvog braka, a sa svojom suprugom Eminom ima samo Dalilu, koja je njegova najmlađa kćerka. Dalila je smatrala da je upravo zbog toga što je najmlađa i što je ostala sa njim, otac uvek više brinuo o svakom njenom koraku.

Osnovnu školu je završila u Tuzli, dok je živela sa majkom, da bi kasnije srednju školu završila u Sarajevu. Odlučila je da nastavi školovanje i da se upiše na jedan privatni fakultet u Bijeljini. Tada se preselila kod oca, koji živi u blizini Bijeljine.

Po povratku u BiH njen otac je otvorio prodavnicu, gde je Dalila radila kao tinejdžerka pa je kao vrlo mlada sticala radne navike, naučila da bude samostalna i da zarađuje.

Karijera glumice i modela

Pre nego što je odlučila da uđe u rijaliti, Dalila se okušala kao glumica i model. To je u javnosti manje poznato i ostalo je u senci njenog učešća u rijalitijima.

Sa devetnaest godina glumila je u seriji„Kriza“. Iako je imala jednu manju ulogu, ovaj poduhvat može se smatrati uspehom, jer je igrala rame uz rame sa popularnim glumcima kao što je Nikola Kojo i Enes Bešlagić.

Takođe, Dalila je radila i kao model.

Učešće u rijaliti programima

Prvi put je ušla u rijaliti u četvrtoj sezoni „Parova“, koji su emitovani tokom 2015. i 2016. godine na Televiziji „Hepi“. Publika ju je odmah primetila s obzirom da je reč o lepoj devojci, širokog vokabulara, koja nema problem da u svakom trenutku iznese svoje mišljenje.

Osvojila je 13. mesto u finalnoj noći. S obzirom da je to bilo njeno prvo pojavljivanje u rijalitiju, bila je zadovoljna rezultatom.

Njenim učešćem očigledno je bio zadovoljan i produkcijski tim  Televizije „Hepi“, pa su Dalilu pozvali da učestvuje i u petoj sezoni rijalitija. Iz pete sezone „Parova“ je izašla kao pobednica i osvojila nagradu od 30 000 evra.

Iako već umorna od učešća u rijalitiju, s obzirom da „Parovi“ traju i po devet-deset meseci, Dalila je ipak odlučila da uđe i u šestu sezonu.

Ovaj put sa svojim suprugom Dejanom Dragojevićem. Ipak, pobedu je tada odneo Nenad Marinković Gasttozz, Dalila je osvojila drugo, a njen muž treće mesto.

Dok je boravila u „Parovima“ Dalila je često kritikovala sve one takmičare koji su pregovarali sa producentima rijalitija „Zadruga“. Govorila je da je „Hepi“ njena kuća i da se ona nikad ne bi okrenula i otišla na „Pink“ televiziji.

Ipak, to se desilo. Posle šeste sezone „Parova“, ona i njen suprug napravili su rijaliti pauzu, nešto manju od godinu dana i potom ušli u „Zadrugu 3“. Tu su se na samom početku, u septembru 2019. godine, istakli kao favoriti.

Četvrta sezona „Parova“

Osim svojom lepotom i temperamentom, veliku pažnju javnosti privlačili su i Dalilini komplikovani porodični odnosi. Četvrtu sezonu obeležila je i ljubavna veza sa MC Dadom, kao i sa Mladenom Vuletićem.

Vuletić, Crnogorac, koji je inače bio pobednik sedme sezone „Parova“, bio je Dalilina velika ljubav. Par se čak i verio, ali se ta veza uz mnogo turbulencija neslavno završila.

U jednom trenutku tokom njihovog zabavljanja Vuletić je ošamario Dalilu, a ona ga je kasnije branila. Taj njegov potez naišao je na osudu gledalaca.

Peta sezona „Parova“

Peta sezona „Parova“ za Dalilu je bila sudbonosna. U rijalitiju je upoznala svog budućeg muža Dejana Dragojevića. Par se zavoleo i započeo vezu, koju su po izlasku iz rijalitija krunisali brakom.

Inače, Dejanov brat David bio je učesnik rijalitija. Dejan je dolazio u studio kao podrška bratu, a Dalila je odmah izrazila želju da i Dejana vidi u vili „Parova“.

Nešto kasnije, produkcija je i Dejana uvela kao takmičara. On i Dalila su odmah započeli svoju vezu koja je opstala uprkos raznim komplikacijama koje su ih pratile.

Na samom početku njihovog zabavljanja, Dalilina i Dejanova porodica, tu vezu nije odobravala. Dalila je u rijalitiju dolazila u sukob sa Aleksandrom Subotić, koja je inače bila devojka Davida Dragojevića, Dejanovog brata.

U sve to se mešala Dejanova i Davidova majka Biljana, koja je stajala na Aleksandrinu stranu. Zbog žena, dolazilo je do rasprave i između braće – Dejana i Davida.

Iz cele priče, Dalila je izašla kao pobednica pete sezone „Parova“ i osvojila vrednu nagradu. Iako su mnogi govorili da će njena i Dejanova veza neće opstati, oni su dokazali suprotno.

Veridba i venčanje

Po izlasku iz rijalitija, Dejan je u Sarajevu zaprosio Dalilu. Par se posle toga venčao na Zvezdari u Beogradu. Njihovo venčanje privuklo je veliku medijsku pažnju. Dalila je imala belo odelo, a ne venčanicu i na venčanje je dovela u svog psa.

Dalilina porodica prihvatila je Dejana za zeta, ali Dejanova Dalilu nije za snahu. Zbog svega toga, ali i komplikacija u odnosu sa majkom Biljanom, Dejan se udaljio od nje.

Podrška mu je bio njegov otac, a jedno vreme nije bio u dobrim odnosima ni sa bratom Dejanom. Kasnije su sve razmirice prevazišli, kada je David okončao svoju vezu s Aleksandrom.

Šesta sezona „Parova“

Nedugo nakon toga što su svoju ljubav krunisali brakom, mladi bračni par ušao je u šestu sezonu „Parova“. Prvo je u rijaliti ušla Dalila, a njen muž ju je bodrio iz studija. Nekoliko meseci posle, i on joj se pridružio u vili „Parova“ kao takmičar.

Dalila je u toj sezoni imala česte sukobe sa Vesnom Rivas, a najveći konkurent za pobedu bio joj je Nenad Marinković Gasttozz.

U šestoj sezoni Dalila i Dejan ponovo su prolazili kroz „zamršeno klupko“ porodičnih odnosa, ali su pokazali da je njihova ljubav jača od svega. Gledaocima je bilo zanimljivo i to što se u vili kao učesnik našao i Dalilin bivši verenik iz rijalitija, Mladen Vuletić.

Ipak, Dalila i Mladen pokazali su međusobno poštovanje i da među njima više nema ni traga staroj ljubavi. Dalila je bila u skladnom i mirnom braku sa svojim mužem, a svaki njihov korak pratile su kamere.

Mladen je tada otpočeo vezu sa lepom učesnicom Ninom Prljom sa kojom se venčao u rijalitiju.

Dalila je osvojila drugo mesto u šestoj sezoni, a njen muž Dejan treće. Mnogi gledaoci su komentarisali da bi Dalila odnela pobedu, da se njeni i Dejanovi fanovi nisu trošili i morali opredeliti samo na jedno od njih dvoje.

Tokom boravka u šestoj sezoni „Parova“ Dalila i Dejan su pričali da je u toku izgradnja njihove kuće u  mestu Gornji Šepak i da im je plac za izgradnju kuće prepisao Dalilin otac Huso sa kojim su izgladili odnose.

Zanimljivo, Dejan, inače Novosađanin, prvo je tražio plac u Novom Sadu od svoje majke Biljane kako bi tu sagradili kuću, ali ona nije dala. Tada se odnos majke i sina još više pogoršao.

Kuća iz bajke

Po izlasku iz šeste sezone Dalila i Dejan zaradili su dovoljno novca da svoju kuću, čija je gradnja završena dok su oni bili u rijalitiju, urede kao iz bajke.

Sa svojim fanovima na društvenim mrežama delili su svaki kutak svog porodičnog doma koji su veoma luksuzno uredili. Sve odiše elegancijom i stilom. U kući iz snova par je proveo nešto manje od godinu dana, pre nego što su se ponovo vratili na male ekrane.

„Zadruga 3“

U rijalitiji „Zadruga 3“ na Televiziji „Pink“ bračni par Dalila i Dejan Dragojević ušli su u septembru 2019. godine. Na samom početku istakli su se kao jedni od favorita za pobedu i izazvali veliko interesovanje učesnika rijalitija, gledalaca i medija.

Izjasnili su se da je osnovni motiv za ulazak u rijaliti novac. Dobili su dobru ponudu i odlučili da je prihvate. U žižu interesovanja javnosti ponovo su došli neraščišćeni porodični odnosi Dalile, Dejana i porodice Dragojević.

Par je još jednom pokazao da imaju vrlo skladan brak i međusobno poštovanje, što niko ne može da poremeti.

Dalila i Dejan su samoinicijativno napustili takmičenje nakon 126 dana provedenih u rijalitiju „Zadruga“. Produkcija je tom prilikom izdala saopštenje u kome se navodi da su u obavezi da plate kaznu od 50 hiljada evra zbog kršenja ugovora.

Estetske intervencije

Od devojke koju pamte njeni drugovi iz školskih klupa, pa do one sa malih TV ekrana, Dalila se mnogo promenila. Nije bila u potpunosti zadovoljna svojim izgledom, pa je odlučila da se podvrgne estetskim intervencijama.

Tako je uradila operaciju nosa i stavila silikon u usne. Kako bi se ove promene što manje isticale, ofarbala je kosu u prirodnu braon boju, kako bi postigla prirodniji izgled.

Mnogi kažu da je Dalila ugradila i silikone u grudi, te da se to vrlo lako može videti upoređivanjem njenih fotografija.

Negodovanje porodice zbog učešća u rijalitiju

Dok je Dalila boravila u rijalitiju „Parovi“ u emisiji „Parograf“ pričala je o svojoj porodici. Tada su mediji počeli da pišu da je njen stric Nedžad Mujić vehabija i da je mesto gde ona živi u Bosni i Hercegovini mesto u kojem žive vehabije.

Dalila je objasnila da u tom mestu, Šepak, koje se nalazi između Bijeljine i Zvornika, blizu Loznice, na granici sa Srbijom nema vehabija. Rekla je da tu žive muslimani koji su posvećeni veri, ali da nisu vehabije.

Kasnije, u rijalitiju je pušten i video snimak njenog strica i oca kako razgovaraju o veri. Ona je rekla i da je jedan od njena četiri strica otišao na ratište u Siriju na mesec dana i da porodica nije znala da će on otići.

Kasnije je saznala da je posle njenog „Parografa“ SIPA (Državna agencija za istrage i zaštitu) pretresla porodičnu kuću i njenog oca privela na ispitivanje.

Kada je izašla iz rijalitija, počeli su komplikovani porodični odnosi. Kako je sama rekla stariji članovi porodice su se ljutili na nju i na to što je iznosila detalje o porodičnim odnosima pred milionskim auditorijumom rijalitija.

Vršili su pritisak i na njenog oca, kod kojeg je došla kada je izašla iz rijalitija. Ona je potom, nakon što ju je otac zamolio, u suzama otišla kod svoje majke Emine.

Međutim, stvari su se nakon nekog vremena smirile. Dalila je danas u sjajnim odnosima sa svojim ocem, koji je prihvatio za zeta i njenog muža Dejana Dragojevića.

„Zadruga 5“

Polovinom avgusta 2021. godine Dalila i Dejan Dragojević su objavili da će se naći u narednoj sezoni rijaliti šou programa „Zadruga[1]„.

Rijaliti je počeo 5. septembra 2021. godine, a Dalilino pojavljivanje je odmah privuklo pažnju. Naime, ona se pri ulasku u „Zadrugu“ pojavila u elegantnoj haljini kojom je istakla dekolte.

Na glavi je imala visoki rep i rajf koji je prekrivao jednu stranu lica. Neobičan stajling podelio je njene obožavaoce, na oni koji su je podržali i druge kojima se njen izgled nije dopao[2].

Prvi „šok“ bračni par Dragojević doživeo je prilikom ulaska u „Zadrugu“, kada su saznali da će jedan od takmičara biti i Stefan Karić. On se pozdravio sa svim zadrugarima, a Dejan i Dalila su odbili da mu pruže ruku.

Tokom prvih nominacija Dejan i Dalila su ušli u verbalni sukob sa Stanijom Dobrojević.

Samo dan kasnije na društvenim mrežama se oglasio Osman Karić, otac Stefana Karića. On je u jednom postu na „Instagramu“ otkrio da je Dalila želela da bude sa njegovim sinom, ali da je to krila od svog supruga[3].

Da u Dalilinom i Dejanovom braku nije sve idealno pokazalo se 4. oktobra, a gledaoci su za to osumnjičili pevačicu Sandru Čapčić[4].

Par dana kasnije, Dalila je priznala da se zbog Dejana ne oseća dobro, da je počeo da se ponaša drugačije, te da je zbunjuje to što drugi učesnik, Filip Car želi da pobegne iz „Zadruge“ zbog nje[5].

Problem između bračnog para Dragojević produbio se nakon što je Filip Car priznao da je zaljubljen u Dalilu, a ona da nije imuna na njega. Dejanu je zasmetalo to što se njegova supruga druži sa muškarcem koji je zaljubljen u nju, pa je počeo da lupa vratima i da lomi sve pred sobom[6].

Dalila i Filip su proveli noć u izolaciji, pošto su izabrani za potrčke. Miki Đuričić ju je prve večeri upozorio da ne rizikuje da uništi brak zbog mesec dana veze sa drugim muškarcem.

Ljubavni trougao Dejan – Dalila – Filip postao je glavna tema, kako među gledaocima „Zadruge“, tako i u domaćim tabloidima. Svakodnevno su u medijima objavljivani komentari članova njihovih porodica.

U sobi za izolaciju Dalila i Filip su se posvađali, a potom ga je ona gađala šoljom. Veći sukob sprečio je Miki Đuričić. Dalila je 11. oktobra napravila „scenu“ tokom jednog od aktuelnih razgovora. Zadrugarka je iz revolta počela da galami i lomi posuđe[7].

Tokom jednog razgovora u izolaciji Filip je kazao da je ne doživljava kao prijateljicu nego kao devojku.

Narednog dana Dalila i Dejan su počeli otvoreno da razgovaraju o svom odnosu. Ona mu je kazala da se „u glavi već razveo od nje“, dok joj se suprug kazao da sve razume, ali da smatra da je Filip doživljava samo kao igračku.

U emisiji uživo ona je priznala da je guši odnos sa Dejanom i da je „izgubila sebe“. Dalila je suprugu kazala da želi pauzu, da bude sama, što je Dejanu vrlo teško palo, pa je čak i planirao da pobegne iz „Zadruge“.

Filip joj je u nekom momentu priznao da je voli, a Dalila mu je uzvratila da ju ne zanima niti u jednom smislu, te da ju je nekad zanimao kao drug.

Dejan i Filip su se 17. oktobra prvi put posvađali pred zadrugarima i auditorijumom. Dragojević nije želelo da kaže sve što misli, dok mu je Car objasnio da on nije najveći problem u njihovom braku.

Premda je i sebi i drugima obećala da više neće komunicirati sa Filipom, to se ipak dogodilo. Zbog toga joj je suprug 18. oktobra vratio burmu. Iste večeri su se ponovo posvađali, Dejan ju je polio vodom, a Dalila je potom izjavila da više nisu zajedno.

Ipak, ni to nije dovelo do poboljšanja odnosa između nje i Cara. Nakon jedne svađe Dalila je pobacala njegove stvari u jezero. Nakon toga su izgladili odnose, pa su ih kamere sve češće „hvatale“ u razmeni nežnosti.

Dragojević je na pitanje zadrugara kako reaguje na to kazao da nema šta da komentariše, te da je Dalili dao prostora kao što je tražila. Istakao da je i da njih dvoje više nisu u braku[8]. Iste večeri, Filip i Dalila su se poljubili, a njena majka je na društvenim mrežama podržala, sada već bivšeg zeta.

Starleta je u jednom razgovoru priznala da je srećna, što je izazvalo tugu i bes kod Dejana, pa je počeo da udara rukama i glavom o vrata[9]. Dalila je pokušala da ga uteši, a to je izazvalo bes kod Filipa.

Novopečeni par je počeo sve češće da razmenjuje nežnosti pred drugim zadrugarima, a Dalila je 25. oktobra priznala da ne bi mogla da ostane u rijalitiju bez Filipa, te poželela da do kraja takmičenja ostanu u izolaciji.

Nakon što je otvoreno kazala pred Dejanom da njihov brak postoji samo na papiru i da je ona slobodna žena, prepustila se razmenjivanju strasti sa Carem. Dejan je iz besa lomio sve pred sobom, a tom prilikom je povredio ruku. U nekom momentu je pokušao i da pobegne iz rijalitija, ali su ga u tome sprečili drugi takmičari.

Dalilino ponašanje naišlo je na osudu dela javnosti, a među najvećim kritičarima bila je upravo njena majka Emina[10].

Drama u „Zadruzi“ se nastavila i narednih dana. Dejan nije mogao da podnese to što je njegova supruga okončala njihov brak i započela vezu sa drugim čovekom. Zato je često pravio scene, a čak je pokušao i da se povredi.

Zbog svega toga krenule su razmirice na relaciji Dalila – Filip, a u jednom razgovoru on je kazao da je Dalila poželela da imaju dete zajedno[11].

Već 29. oktobra njihov došlo je do pogoršanja njihovog odnosa. Filip je Dalili ponudio rasklid, a potom je ona počela da lomi po imanju. Polomila je prozore, a potom pala u nesvest. Reagovali su zadrugari i obezbeđenje, a pružena joj je i medicinska pomoć[12].

Konflikti su nastavljeni i dalje, pa je Car tražio od produkcije da ga puste napolje. Nakon što su ga izveli, Dalila je ponovo doživela nervni slom. U nekom momentu optužila je bivšeg supruga da želi da uništi njenu vezu sa Filipom.

Njen otac je u jednom intervjuu kazao da će kuću da prepiše Dejanu, te da njegova ćerka više nema gde da se vrati. „Osuo je paljbu“ i po njenom izabraniku Caru[13].

Njen odnos sa Filipom obeležile su brojne svađe, pa su skoro svakodnevno raskidali vezu i mirili se, te time punili stupce domaćih tabloida.

Dalila je 6. novembra zatražila da joj advokatica dostavi papire za razvod braka, ali se već sledećeg dana predomislila.

Sa druge strane, ni odnos sa Carom nije bio idealan. Ona je fizički nasrnula na svog novog dečka i to zato što je ležao pored druge žene. Tom prilikom ga je otvorenom šakom udarila u glavu[14].

Danima su gledaoci „Zadruge“ imali priliku da svedoče odnosu između Filipa, Dalile i Dejana. Bračni par Dragojević je neretko doživljavao nervne slomove, a Dalila i njen novi dečko su raskidali skoro na dnevnoj bazi.

Dragojević je u nekom momentu zatražio papire za razvod, a Dalila je priznala da želi bebu sa Filipom. Car ih je optužio da glume, te da je sve između njega i Dalile bila laž.

Verbalni obračun se 16. novembra pretvorio u fizički. Filip je nasrnuo na Dejana i gađao ga flašom, a potom je Dalila počela da udara bivšeg supruga pesnicama u glavu[15].

Bosanskohercegovačka starleta je svakodnevno punila novinske stupce skandalima. Gledaoci su imali priliku da vide, a čitaoci da pročitaju kako je udarala Filipa, demolirala prostorije rijalitija i slično.

Ni njen novi dečko joj nije ostajao dužan, te su mnogi imali prilike da čuju oštre uvrede na Dalilin račun. Mediji su pisali i o njenoj navodnoj preljubi sa izvesnim Mirsadom K.

Situacija između Dalile, Dejana i Filipa dodatno se zakomplikovala kada je 21. novembra u „Zadrugu“ ušla Maja Marinković, Filipova bivša devojka.

Tri dana kasnije Car je sa bivšom devojkom razmenjivao nežnosti u izolaciji. Ubrzo nakon toga priznao je Maji da se zaljubio u Dalilu i da je spreman za nju da pogine. Uprkos tome, ostavio ju je kako bi se vratio bivšoj devojci.

Nakon toga, Dejan i Dalila počeli su da razgovaraju, a ona se pokajala što je prevarila supruga. Mnogi su se nadali da će u rijalitiju uspeti da se pomire.

To se nije desilo, ali im je odnos pred kamerama i sve što se događalo u rijalitiju donelo popularnost kod publike. Dejan je odneo pobedu, a Dalila je takmičenje završila kao drugoplasirana.

Par se zvanično razveo 14. februara 2023. godine.

Voditeljska karijera

Dalila Dragojević je krajem oktobra 2022. godine postala voditeljka na Televiziji „Hype“. Saradnju sa ovom medijskom kućom prekinula je u avgustu 2023. godine.

Posle iznenadnog otkaza, spekulisalo se da će postati učesnica sedme sezone rijalitija „Zadruga“. Ona je demantovala te informacije, a nakon toga su tabloidi pisali da će bivša učesnica postati voditeljka tog rijaliti šou programa.

Reference

[1] https://www.blic.rs/zabava/dalila-dejan-dragojevic-zadruga-5-ana-korac-aleksandra-subotic/e9pr0tf

[2] https://www.blic.rs/zabava/zadruga-5-uzivo-simanovci-dalila-dragojevic/b8j1kbw

[3] https://www.blic.rs/zabava/dalila-dragojevic-osman-karic-dejan-dragojevic-prozivke-zadruga-5/gd2qjc3

[4] https://www.blic.rs/zabava/dalila-dragojevic-dejan-dragojevic-svadja-zadruga-sandra-capric/np59k8b

[5] https://www.blic.rs/zabava/dalila-dragojevic-dejan-filip-car-razvod/ckv9358

[6] https://www.blic.rs/zabava/dejan-dragojevic-lomi-zadruga-dalila-zaljubljena-filip-car/m1qttw3

[7] https://www.blic.rs/zabava/dalila-dragojevic-lomi-zadruga/d2lsqrr

[8] https://www.blic.rs/zabava/dalila-dejan-dragojevic-brak-odnos-filip-car/lf880ck

[9] https://www.blic.rs/zabava/dejan-dragojevic-dalila-zadruga-modre-ruke/f33bbdl

[10] https://www.blic.rs/zabava/dalilina-majka-dejan-dragojevic-podrska-fotografija/jptfjex

[11] https://www.blic.rs/zabava/dalila-dragojevic-bezanje-zadruga-dete-filip-car/efx2y2b

[12] https://www.blic.rs/zabava/filip-car-dalila-dragojevic-rakid-zadruga/3nxmf2d

[13] https://www.blic.rs/zabava/dejan-dragojevic-dalila-otac-huso-kuca-filip-car/p4crmpq

[14] https://www.blic.rs/zabava/dalila-udarala-cara-u-glavu-horor-u-zadruzi-dobila-napad-ljubomore-i-skocila-na/1vsqv2r

[15] https://www.blic.rs/zabava/filip-car-nasrnuo-na-dejana-gadao-ga-flasom-a-onda-uletela-dalila-i-udarala-muza/11t758q

Dalila Dragojević na društvenim mrežama

InstagramDalila @ Instagram
YoutubeDalila @ YouTube