Milica Veličković

Kratke informacije

Ime i prezimeMilica Veličković
Datum rođenja2000.
Mesto rođenjaBeograd
DržavaSrbija
PrebivališteBeograd
ZanimanjeKrupije, rijaliti takmičarka

Biografija

Milica Veličković je srpski krupije koja je prepoznatljivost stekla učešćem u sedmoj sezoni rijaliti šou programa „Zadruga“. Rođena je 2000. godine u Beogradu. Živi u rodnom gradu.

Pre nego što je postala deo rijaliti šou programa Milica je radila u kazinu i nije bila poznata javnosti. U rijalitiju je započela vezu sa bivšim fudbalerom Borom Terzićem.

Život pre „Zadruge“

Milica Veličković je rođena 2000. godine u Beogradu. Tokom učešća u „Zadruzi“ je ispričala da živi na Novom Beogradu sa mamom i bakom, te da joj je tata preminuo od raka pluća. Kazala je da je imala srećno detinjstvo, da nema talenata i da mrzi sport.

Sudeći po informacijama na njenom profilu na društvenoj mreži „Fejsbuk“ („Facebooku“), Milica je pohađala Pravno-birotehničku školu „Dimitrije Davidović“.

Pre ulaska u rijaliti Veličkovićeva je pet godina radila u kockarnici. Tokom predstavljanja kazala da su je u „Zadrugu“ ušla na nagovor prijatelja, te da joj je motiv da nakon rijalitija promeni posao. Istakla je da bi volela da se bavi marketingom.

Dodala je da je komunikativna i pozitivna osoba, da voli da izlazi, da se druži i da pije. Kazala je da nema problem da se posvađa ni sa kim kako bi se odbranila, da ne voli ljude koji prave spletke.

Milica je kazala da ne voli da se šminka.  Istakla je da nema komplekse, da ih se rešila nakon što je operisala grudi.

Sudeći po fotografijama na društvenim mrežama, Beograđanka slobodno vreme provodi putujući.

Priznala je da se smatra zrelijom u odnosu na to koliko ima godina, te da je oduvek izlazila sa momcima koji su stariji od nje. Nije isključila mogućnost da će da se zaljubi u „Zadruzi“.

Ulazak u „Zadrugu“

Milica Veličković je u septembru 2023. godine postala jedna od učesnica rijaliti šou programa „Zadruga Elita“. Brzo se zbližila sa bivšim fudbalerom Borislavom Borom Terzićem, koji je bio učesnik prethodne sezone „Zadruge“.

Terza i Milica su postali jedan od prvih parova u rijalitiju. Milica je neretko ulazila u sukobe sa drugim učesnicima koji su osudili to što je imala odnose pred kamerama.

U nekom trenutku posumnjala je da je u drugom stanju, a Terzić je tom prilikom kazao da će da je oženi. Ispostavilo se da Milica nije trudna. Par se tokom prva dva meseca veze često svađao, raskidali su i mirili se .

Bila je bliska sa Teodorom Balzak, sa kojom se poznavala i pre ulaska u rijaliti. Devojke su se posvađale, te su pale neke vrlo teške reči. Miličin dečko se trudio da ih nagovori da se pomire.

Tokom četvrte sedmice izabrana je za vođu. Za omiljenu osobu je odabrala Teodoru Balzak, a za potrčke Teodoru Delić i Nikolu Bukulića.

Milica Veličković na društvenim mrežama

FacebookMilica @ Facebook
InstagramMilica @ Instagram