Naida Gadžo

Kratke informacije

Ime i prezimeNaida Gadžo
Datum rođenja8. jul 1991.
Mesto rođenjaSarajevo
DržavaBosna i Hercegovina
PrebivališteSarajevo - Beograd
ZanimanjeFitnes instruktorka, rijaliti takmičarka

Biografija

Naida Gadžo je fitnes instruktorka i fitnes model. Bivša je verenica popularnog pevača, jutjubera i rijaliti zvezde Nenada Marinkovića Gasttozza. Naida je bila učesnica dve sezone rijaliti šou programa „Parovi“ koji se emituje na „Happy“ televiziji. Rođena je 8. jula 1991. godine u Sarajevu. Živi i radi na relaciji Beograd – Sarajevo.

Lepa i atraktivna crnka iz Sarajeva osvojila je mnoga srca publike pored malih ekrana učešćem u rijaliti šou programu „Parovi“. O svom privatnom životu nije mnogo govorila, jer nije želela da svoju porodicu izlaže javnosti i medijima kao na dlanu.

Ono što je nju obeležilo u javnom životu je definitivno njena turbulentna veza sa pevačem Gasttozzom. Par se čak i verio, ali su, po svemu sudeći, veridbu nedavno raksinuli.

Naida je učestvovala u snimanju nekoliko spotova. Tako je svoje atribute i lepotu pokazala u spotu za pesmu „Mesečina“ pevača Mirka Plavšića. Takođe, bila je uz Anđelu Vešticu u spotu za pesmu „Đavo se probudio“.

Detinjstvo i odrastanje u Sarajevu

Naida Gadžo rođena je i odrasla u Sarajevu. Njeno detinjstvo i odrastanje obeležio je skladan i miran porodični život sa roditeljima i bratom.

Još kao devojčica, Naida je bila veoma druželjubiva i uvek omiljena u društvu. Tamnokosa devojčica, prelepog lica, oduvek je bila i oštra na jeziku. Nikada nije trpela nepravdu i za svoje prijatelje bila je spremna sve da uradi.

Fitnes instruktorka i fitnes model

Veoma je posvećana svom fizičkom izgledu. Ova vatrena crnka važi za jednu od najzgodnijih i najlepših devojaka u regionu. Zahvaljujući fitnesu, napornim treninzima i posvećenosti, postala je Instagram zvezda koju prati preko 190 hiljada ljudi. (januar 2022. godine)

Naida je zahvaljujući uspešnom poslu u fitnesu postala najtraženiji fitnes model, a i instruktor. To je postao njen posao.

Iako je i ranije bila uspešna u svom poslu, njena popularnost je vrtoglavo porasla kada je ušla u vezi sa pevačem, jutjuberom i višestrukim rijaliti pobednikom Nenadom Marinkovićem Gasttozzom.

Broj Naidinih pratilaca na Instagramu je naglo porastao, ali i broj onih „hejtera“ koji je ne vole baš zbog određenih postupaka u vezi sa Gasttozzom.

Veza sa Gasttozzom

Naida i Gasttozz su se upoznali sasvim slučajno na koncertu Jale i Bube u Sarajevu. Gasttozz je na ovom koncertu bio njihov gost.

Naida čak nije imala ni nameru da dolazi na taj koncert, ali sticajem okolnosti, ipak je došla sa društvom tu. Ona Gasttozza tada nije primetila, ali on nju jeste i to odmah. Počeo je da se raspituje ko je ta prelepa crnka, jer ga je očarala na prvi pogled.

Naida je rekla da je posle toga, ona prva poslala Gasttozzu poruku na Instagramu. Tako su počeli da se dopisuju, a kasnije su se i zavoleli i uplovili u ljubavnu vezu.

Nekoliko meseci nakon njihovog zabavljanja, Gasttozz je ušao u rijaliti šou program „Parovi“ gde je i ranije učestvovao u nekoliko sezona, a u jednoj je bio i pobednik.

Naida ga je podržavala u početku rijalitija. Ipak, ovaj format traje deset meseci i njihova ljubav je bila izložena raznim pritiscima.

Gasttozz je govorio da je u rijaliti ušao kako bi obezbedio stan za sebe i Naidu, a ona ga je podržavala vani. Iako joj je produkcija „Parova“ nudila veliki novac da uđe u rijaliti, ona nije želela. To je bio njen i Gasttozzov dogovor.

Međutim, Naida je svom dečku zamerala ponašanje u rijalitiju. Neke stvari su joj smetale, a naročito kada su nju i njenu porodicu komentarisali drugi učesnici rijalitija, iako ona nije bila deo šoua već samo Gasttozzova devojka.

Njihova ljubav je u početku odolevala izazovima, a Naida je čak napravila i jedan skandal u programu uživo kada je uletela u studio i napala voditeljku Ružicu koja je u nekim ranijim sezonama bila u rijalitiju sa Gasttozzom.

Nedugo nakon toga, Naida i Gasttozz su raskinuli. On je čak i bežao iz rijalitija kako bi video svoju devojku i objasnio joj da će sve biti u redu. Ništa nije pomoglo. Naida se nije mogla izboriti sa pritiskom javnosti i armije njegovih fanova od kojih su je neki i svakodnevno napadali.

Zbog toga se pomirilia sa svojim bivšim dečkom, jednim Grkom, koji je bio vrlo dobro situiran. Tako je Naida, dok je Gasttozz boravio u rijalitiju uživala na grčkim plažama i na jahtama.

Njen bivši momak je zbog toga mnogo patio u rijalitiju, ali je na kraju iz rijalitija izašao kao pobednik te sezone i osvojio značajnu nočanu nagradu od 70 000 evra i dodatno svoj honorar za deset meseci.

To je bila njegova druga kruna u „Parovima“. Zanimljivo, Gasttozz je u finalnoj noći rekao da ne može da veruje da je finale rijalitija zakazano baš na Naidin rođendan. Čestitao joj je rođendan i rekao da joj želi sve najbolje u životu.

Učešće u rijalitiju „Parovi“

Naida i Gasttozz su prekinuli svaku komunikaciju. Ona je bila srećna u svojoj vezi, a on nije mogao pronaći devojku pored koje bi se smirio i svima je govorio da još uvek voli Naidu.

U sledećoj sezoni rijalitija, kao jedna od učesnica pojavila se i Naida. Gasttozz nije učestvovao, a ona je izbegavala da govori o njemu.

Rekla je da je došla da zaradi novac i da sebe predstavi u pravom svetlu jer su njegovi fanovi, njeni hejteri, od nje pokušavali da naprave sve ono što ona nije. I, zaista, u rijalitiju se pokazala kao vrlo kulturna i pristojna devojka, dobar prijatelj i čovek, ali kratkog fitilja.

Tačnije, Naida je veoma impulsivna devojka koja burno reaguje na svaku laž i nepravdu. Ako treba, bila je spremna i da se potuče što u rijalitiju nije dozvoljeno. Pokušavala je da iskontroliše svoje ponašanje kako ne bi sekirala ni svoje roditelji i prijatelje.

U rijalitiju je osvojila srca gledalaca pored malih ekrana, ali i učesnika rijalitija. Iako su je mnogi posmatrali kao bivšu Gasttozzovu devojku, ona je pokazala da ima jak lični identitet, karakter i stav.

Određeni učesnici rijalitija su pokušavali da prikažu Naidu kao sponzorušu, ali ona je sve to demantovala i rekla da nikada nije gledala materijalni status svog dečka i da je ona sposobna sama da zaradi novac za sebe. Ali nije krila da voli da uživa u luksuznom načinu života.

U Naidu se tokom rijalitija zaljubio učesnik iz Hrvatske Pavao Vladilo koji je sa njom provodio dosta vremena. Međutim, Naida mu je jasno dala do znanja da oni mogu biti samo prijatelji jer je ona zauzeta devojka.

Ulazak u rijaliti za Naidu se pokazao kao pun pogodak, s obzirom da je konačno dopustila gledocima da je upoznaju i da je više ne gledaju samo kao bivšu Gasttozzovu devojku, zbog koje on pati i koja ga je ostavila i otišla sa drugim.

Naida je rekla da ona Gasttozza veoma poštuje i da joj je žao što se sve to tako završilo. Objasnila je da ga je ludo volela, ali da ni on nije bio cvećka.

Još jedna sezona i pomirenje sa Gasttozzom

Već u sledećoj sezoni „Parova“ Naida se opet našla u rijalitiju, ali ovaj put rame uz rame sa svojim bivšim dečkom Gasttozzom. I tada je ušla kao zauzeta devojka.

Međutim, nakon mnogobrojnih prepirki koje su usledile na početku između nje i bivšeg dečka, na kraju si ih oboje preplavile emocije koje više nisu mogli da sakriju.

Oni su se pomirili u rijalitiju, a Naida je ostavila svog dečka u spoljnom svetu. Publika je uživala da na malim ekranima gleda mladi par kako uživaju u svojoj ljubavi i dobijali su podršku sa svih strana.

Gasttozz je imao ozbiljnu armiju fanova, a i Naida. Zbog nesuglasica sa produkcijom, Gasttozz je napustio „Parove“, a Nadia je ostala. Ni ona se nije dugo zadržala, pa je odmah po isteku ugovora odlučila da napusti rijaliti i bude uz svog dečka.

Romantična prosidba posle rijalitija

Kada je Naida izašla iz rijalitija, Gasttozz ju je dočekao na izlazu iz te kuće. S obzirom da su u rijalitiju celo vreme pričali o tome da će ju Gasttozz zaprositi čim napuste rijaliti, Naida je možda čak razmišljala da će to biti u kolima. Gasttozz se pravio da je na to i zaboravio i vozili su se prema njegovom stanu.

Kada su došli, on je prvi ušao u stan i pustio je pesmu od Adila „Moje si nebo, moje sve“. Potom je ušla i Naida, a na barskom stolu su bili baloni i jedna kutija. Tu je bio jedan papirić na kojem je pisalo “Moje si nebo, moje sve, od prvog dana volim te. A, sada molim te, okreni se.“

Kada se ona okrenula, on je je kleknuo i verio Naidu. Bili su presrećni oboje u tom trenutku.

Njih dvoje su uživali u zajedničkom životu posle rijalitija i planirali svoju budućnost. Gasttozz je radio na novim pesmama, Naida na fitnesu, izlazili su, družili se i često se zajedno pojavljivali u medijima.

Gde god da dođu privlačili su pažnju. Međutim, u njihovom odnosu sve i nije bilo tako sjajno kao što je to izgledalo na prvi pogled.

Kraj ljubavi?

Polovinom 2021. godine Naida i Gasttozz su se otpratili na društvenim mrežama i izbrisali sve svoje zajedničke fotografije. O razlozima očiglednog raskida nisu javno govorili i odgovor na to pitanje u medijima su izbegavali.

Međutim, poznato je od ranije da je Naida Gasttozzu često zamerala njegov način života, ali i to što je govorio da ne postoji devojka koju nije prevario.

On je objašnjavao da se ta prevara često dogodi nakon neke svađe sa devojkom, a on onda iz gneva i besa, izađe i završi sa drugom. Da li se to desilo i sa Naidom, nije poznato.

Estetski zahvati

Lepa crnka ne krije da je imala nekoliko estetskih zahvata. Uradila je grudi, usne, a podigla je i oči. U poslednje vreme razmišlja o tome da smanji grudi kako bi njeno telo bilo, kako je rekla, skladnih dimenzija.

Ono o čemu su brujali mediji u martu tokom 2021. godine jeste kozmetički tretman koji je krenuo po zlu pa je Naida imala na licu opekotine drugog stepena. Ona je rekla da je na Instagramu videla jednu stranicu na kojoj je svoje radove objavljivala doktorka koja radi uklanjanje bora, podmlađivanje kože i slično. Odlučila je da i ona ode na tretman, a posle tretmana imala je opekotine.

Saznala je da nije jedina. Počele su da joj se javljaju i druge devojke koje su doživele slično ili čak i gore kod iste doktorke.

One su se udružile i povele medijsku kampanju kako bi upozorile sve devojke gde ne bi trebalo nikako da idu na estetske zahvate, kao i da dobro provere kome se prepuštaju u ruke tokom estetskih i drugih zahvata.

Naida Gadžo na društvenim mrežama

InstagramNaida @ Instagram