Nataša Radan

Kratke informacije

Ime i prezimeNataša Radan
Datum rođenja1999.
Mesto rođenjaLeskovac
DržavaSrbija
PrebivališteBeograd
ZanimanjeRijaliti takmičarka

Biografija

Nataša Radan je bila učesnica dve sezone rijaliti šou programa „Zadruga“ koji se emituje na „Pink“ televiziji. Rođena je u Leskovcu. Trenutno živi i radi u Beogradu.

Na malim ekranima publika je ovu atraktivnu devojku prvi put mogla da vidi u trećoj sezoni „Zadruge“ krajem 2019. godine. Od samog početka, Natašu su pratile intrige i komplikovani ljubavni odnosi.

Ono što je privuklo najveću pažnju medija jesu njene prisne fotografie sa popularnim folk pevačem Amarom Giletom, a spekulisalo se da je Nataša bila sa njim iako je oženjen. U početku je to negirala, da bi po izlasku iz rijalitija rekla da je sve to ustvari istina.

Publika je imala priliku da je gleda i u sledećoj sezoni „Zadruge“.

Na svom „Instagram“ („Instagram“) profilu Nataša često objavljuje veoma provokativne i golišave fotografije. Na ovoj društvenoj mreži trenutno (septembar 2021. godine) ima oko 38 hiljada pratilaca.

Nesrećno detinjstvo bez oca

Odrasla je sa majkom, ali su živele veoma teško. Nataši je otac umro kada je imala tri godine. Nataša je rekla da je od svoje četvrte godine uvek bila sama kod kuće jer se njena majka zaposlila.

U tom periodu, iako kao malena devojčica, sama je sebi pripremala da jede i da brine o sebi. Živela je sama sa majkom.

Kasnije su se preselile kod njenih bake i deda. Od malena je maštala da se, kada odraste, što pre zaposli i da bude samostalna. Od osamnaeste godine je počela da brine sama o sebi.

Njena majka se ponovo udala. Nataša je dobila očuha, a potom polusestru i polubrata. Tada je, kako je rekla, osetila veliku razliku u majčinom odnosu prema njoj i njenoj polusestri i polubratu. Osetila se zapostavljenom. Sa majkom nije bila u dobrim odnosima.

Posle srednje škole, zaposlila se u jednom kafiću. Njen očuh joj je stalno govorio, kako je tvrdila, da ona nije nastavila školu kako bi mogla da radi u kafiću i da se zna kakve devojke rade u kafićima. Više puta se osećala poniženom.

Natašu je njen očuh prijavio za nasilje, tačnije, tvrdio je da ga je Nataša udarila. Završili su na sudu. Tada njena majka, prema Natašinim rečima, na suđenju nije želela da stane na njenu stranu. Nije želela da svedoči, iako je na početku govorila Natašinom advokatu da će svedočiti.

Natašu je i taj potez majke razočarao. Na kraju, Nataša je rekla da je morala da plati kako bi njen očuh povukao tužbu jer ga je, kako je rekla, ošamarila. Takođe, Nataša je tvrdila da ju je očuh maltretirao.

Nataša majci nije vratila istom merom. Kada je njena majka podnela zahtev za razvod braka od očuha zbog problema raznih u braku, Nataša je svedočila u njenu korist. Navodno, na kraju je njena majka ipak otišla od očha i sa njim ostavila svoje dvoje dece.

S obzirom da je kao veoma mala ostala bez oca, a da majka o njoj nije preterano vodila računa i posvećivala joj pažnju, Nataši je brat od njenog pokojnog oca, ponudio da dođe da živi sa njim u Kanadi.

Međutim, ona to nije želela. Ipak, stric je nastavio da joj pomaže koliko god je bio u mogućnosti. Tako je i do dan danas. Osim strica, Nataša je rekla da su joj u životu pomagali i ujaci, braća njene majke, koji takođe sa Natašinom majkom nisu u dobrim odnosima.

Učešće u rijalitiju

U rijaliti šou program „Zadruga“ prvi put je ušla u septembru 2019. godine. Tada se u svom profilu predstavila kao dvadesetogodišnja devojka iz Leskovca. Istakla je da je ranije bila vlasnica jednog kafića u tom gradu, ali da ga je zatvorila i preselila se u Beograd.

Svojoj majci nije javila da ulazi u rijaliti sve do samog početka „Zadruge“, ali je Nataša želela da se oproba pred malim ekranima.

Prvog dana pred kamerama rekla je da je zaljubljena, ali i razočarana u ljubav i da zbog toga nije moguće da joj se dogodi ljubav u „Zadruzi“. Međutim, vreme je pokazalo da to ipak nije tako kako je tvrdila u početku.

Takođe, rekla je da joj ne bi bio problem da se upusti u intimne odnose pred kamerama.

Afera sa popularnim pevačem?

Ono što je obeležilo njeno prvo učešće u rijalitiju jeste povezivanje sa popularnim pevačem Amarom Giletom. Nataša je, navodno, pred sam ulazak u rijaliti bila u vezi sa oženjenim pevačem, odnosno u „kombinaciji“ kako su tvrdili mnogi učesnici rijalitija.

Mediji su objavili fotografiju kako ona sedi u krilu Amaru, a ona je negirala da je između njih bilo nešto više. Međutim, medije su preplavile brojne njihove zajedničke fotografije na kojima su veoma prisni. Ona je govorila da se oni samo poznaju.

Čak se sumnjalo i da je Nataša trudna, a je u rijalitiju radila test na trudnoću. Amar Gile je u tom periodu davao izjave za medije kako ništa od toga nije istina i da se njegova žena oseća grozno jer joj muža stalno pominju u „Zadruzi“. Takođe, rekao je da je Natašu primetio na svojim nastupima jer je vrlo atraktivna, ali da između njih ništa nikada nije bilo.

Nataša je rekla da je pre same „Zadruge“ trebala da ide na more sa Amarom Giletom. Nakon toga, mediji su pisali da je Amar Gile pred razvodom, a on je i ovo demantovao.

Tvrdio je da Nataša samo želi da postane popularna preko Amara Gileta i pevača Šake Polumente kojeg je takođe pominjala.

Po izlasku iz treće sezone Zadruge, Nataša je u junu 2020. godine snimila video kako bi razjasnila sve nedoumice. U tom videu ispričala je da apsolutno nije imala nikakva saznanja kakve izjave daje Amar Gile Jašarspahić medijima u vezi nje i da se veoma razočarala.

Rekla je da je svih sedam meseci u „Zadruzi“ negirala da su oni bili prisni i bliski, ali da su je njegovi intervjui naterali da ona progovori o svemu.

Smatrala je da joj on uopšte nije zahvalan na tome što je celo vreme u rijalitiju pokušavala da ga zaštiti govoreći da ništa nije bilo među njima. Priznala je da se viđala sa pevačem dok je on bio u braku. Rekla je da su se čak čuli video pozivom i uoči njenog odlaska u „Zadrugu 3“.

Nataša je ispričala da joj se Amar Gile javljao svaki put kada je dolazio u Beograd na nastup i da su se oni viđali pre i posle nastupa. Takođe, rekla je da će sve njihove poruke koje su razmenjivali javno objaviti kako bi dokazala da priče koje Amar Gile „prosipa“ medijima i svojoj ženi.

Tada je napomenula i da, od tog trenutka, više ne želi nikakvo povezivanje sa Giletom jer ju je veoma razočarao. Ona je, prema njegovim izjavama, kako je rekla, ispala neka „jadnica“ koja trči za Giletom što nije istina. Nataša je tvrdila u svom video obraćanju da je Gile uvek bio inicijator njihovih susreta.

Inače, tokom boravka u „Zadruzi“, Nataša Radan je imala više ljubavnih avantura sa učesnicima rijalitija. Prvu veče po ulasku, bila je sa Stefanom Karićem, ali nisu ušli u vezu.

Kasnije, Nataša je bila u ljubavnom odnosu sa još nekoliko Zadrugara, ali ni sa jednim od njih nije imala ozbiljnu vezu. Mnogi su dovodili u pitanje njen moral, a neki su je optuživali da se i vani bavila „sumnjivim“ poslovima.

„Zadruga 4“

Nakon što je privukla veliku pažnju javnosti, Nataša je ušla i u četvrtu sezonu Zadruge“. Njeno učešće ove sezone prošlo je poprilično tiho.

Obeležila ga je njena prethodna afera sa jednim od učesnika, Anđelom, koji nije želeo sa Natašom da ima nešto više u rijalitiju.

Učesnici su tvrdili da Nataša pokušava da ga osvoji na sve načine i da je zaljubljena u njega. Međutim, on na nju nije obraćao pažnju jer je smatrao da „devojka poput nje“ nije za njega.

Rat sa Cobetom

Pre ulaska u rijaliti šou program Nataša se našla u medijima kada je tvrdila da joj pevač Slobodan Batjarević Cobe duguje honorar za učešće u njegovom spotu za pesmu „Sudbina“.

Tada je pevaču, navodno, pretila tužbom kako bi joj isplatio honorar za statiranje u njegovom spotu.

Inače, Nataša je pre „Zadruge“ navodno radila kao model i promoterka.

Nataša Radan na društvenim mrežama

InstagramNataša @ Instagram