Nenad Macanović Bebica

Kratke informacije

Ime i prezimeNenad Macanović Bebica
Datum rođenja1990.
Mesto rođenjaBeograd
DržavaSrbija
PrebivališteBeograd
ZanimanjeServiser klima uređaja, rijaliti takmičar

Biografija

Nenad Macanović Bebica je serviser klima uređaja koji je popularnost stekao učešćem u rijaliti šou programu „Zadruga“ i vezom sa rijaliti učesnicom Miljanom Kulić. Rođen je 1990. godine u Beogradu. Sa bivšom suprugom ima dvoje dece. Živi i radi u Beogradu.

Macanović pre veze sa Miljanom Kulić nije bio poznat javnosti.

Put od nepoznatog Beograđanina do kontroverzne zvezde rijalitija

Nenad Macanović je rođen 1990. godine u Beogradu. Odrastao je u rodnom gradu sa roditeljima i dve sestre.

Početkom 2022. godine je upoznao Miljanu Kulić. Tvrde da su na početku bili prijatelji, a potom su uplovili u vezu.

O njegovom životu pre ulaska u petu sezonu rijaliti šou program „Zadruga“ se vrlo malo zna. Miljana je Bebicu predstavila kao bogatog biznismena koji ima firmu i nekoliko stanova.

Jedan domaći portal je objavio intervju sa Nenadovim rođakom koji je tvrdio da je njegov otac dvadeset godina radio u Rusiji. S obzirom na to da portal nije objavio ime navodnog rođaka, ne može se sa sigurnošću reći ni da li je istinita tvrdnja da je Nenad prokockao tri autobusa, te da nema firmu[1].

Priče koje su se pojavljivale u rijalitiju i u medijima su bile vrlo kontradiktorne. Macanović i njegova tadašnja devojka su tvrdili da njegov otac ima firmu i da je on zaposlen kod njega. Mediji su nešto kasnije objavili da se porodica Macanović bavi limarijom, te da je Nenadova majka imala prodavnicu auto delova.

Bebica je u rijalitiju pričao kako ima firmu koja se bavi ugradnjom klima, te da je u poslu koji se tiče autobuskog prevoza. Mnogo se polemisalo o tome čime se tačno bavi i da li je tako dobro situiran kao što je on tvrdio.

Dosta se spekulisalo i o njegovom odnosu sa bivšom suprugom sa kojom ima dvoje dece. Macanović je Kulićevoj tvrdio da devojčice redovno viđa, te da sa njima komunicira preko žene koja ih čuva. Naknadno su se u medijima pojavile informacije da Nenad ne samo da ne viđa ćerke, nego i da ne plaća alimentaciju.

Mnogi su ga osuditi upravo iz razloga što je Miljaninog sina prihvatio kao svoje dete, dok ne vodi brigu o sopstvenoj deci. Učesnici rijalitija, ali i gledaoci koji su pratili petu sezonu „Zadruge“ verovali su da Bebica iskorištava Miljanu i njene roditelje jer je svestan da se ne može vratiti u  svoju kuću zato što je učešćem u rijalitiju obrukao porodicu.

Macanović i Kulićeva su se u rijalitiju često raspravljali zbog činjenice da je u „Beloj kući“ prisutan i Lazar Čolić Zola sa kojim je Miljana dugo bila u vezi.  Miljana je ponekad govorila da je potpuno ravnodušna prema Zoli, a s vremena na vreme je tvrdila da je bliska sa njim samo da bi napakostila Bebici koji ju je lagao.

Macanović je nekoliko puta dolazio u sukob sa Miljanom, a ona je na kraju prekinula vezu. Pretio je da će napustiti imanje, a tokom pete sezone je dva puta diskvalifikovan.

To ga nije sprečilo da uđe u šestu sezonu „Zadruge“. Pored njega i Zole, u „Beloj kući“ se našao još jedan Miljanin bivši partner, otac njenog deteta Ivan Marinković. Saga se nastavila, a Miljana i njeni partneri su mesecima zabavljali publiku pored malih ekrana.

Gledaoci su imali priliku da svedoče svađama i pomirenjima, a Bebica je često govorio da želi da napusti rijaliti, a na kraju je to i učinio 24. februara 2023. godine. S obzirom na to da je samoinicijativno otišao iz rijalitija, produkcija je objavila da je na osnovu kazne dužan da plati štetu od 50 hiljada evra.

U septembru 2023. godine postao je jedan od učesnike sedme sezone rijalitija „Zadruga“. Među učesnicima se našla i njegova bivša devojka Miljana Kulić.

Reference

Nenad Macanović Bebica na društvenim mrežama

FacebookNenad @ Facebook
InstagramNenad @ Instagram