Miljana Kulić

Kratke informacije

Ime i prezimeMiljana Kulić
Datum rođenja1993.
Mesto rođenjaNiš
DržavaSrbija
PrebivališteNiš

Biografija

Miljana Kulić je rijaliti zvezda rođena u Nišu 1993. godine gde i živi. Postala je poznata po tome što je navodno proganjala „Zvezde Granda“ koje su joj dale nadimak Gonič.

Produkcija televizije „Hepi“ („Happy“) je to smatrala dovoljnom kvalifikacijom da joj obezbede učešće u rijaliti programima „Maldivi“ i „Parovi“.

Posle toga je postala nezaobilazan deo rijalitija „Zadruga“ koji već nekoliko godina emituje Televizija „Pink“.

Odrastanje i obrazovanje

Njeni otac i majka su Siniša i Marija Kulić, a ima i mlađe sestre Tijanu i Anu. Sestra Tijana je studirala na Ekonomskom fakultetu u Nišu, a o Ani nema dostupnih informacija. Cela porodica živi u Nišu.

Miljana je završila osnovnu školu u Nišu, a nakon toga je završila srednju Pravno-birotehničku školu. Bila je dobar, ali problematičan učenik.

Domaći tabloidi su pisali da je i ranije bila poznata kao problematična osoba, a u prilog tome govori činjenica da je promenila nekoliko osnovnih i srednjih škola. U Pravno-birotehničkoj školi je pretila da će se ubiti ako joj profesor ne zaključi ocenu koju je želela.

Karijera

Smatra da je bila normalna sve dok nije počela da gleda „Zvezde Granda“ sa starijom ženom koja ju je ubedila da je pevač Dušan Svilar pravi dečko za nju.

Tada je nabavila brojeve telefona mnogih pevača i počela je da ih zove i da im šalje poruke koje su neretko imale preteći sadržaj.

Dušan Svilar ju je prijavio policiji jer mu je pretila zato što neće da joj se javi, a Mišel Gvozdenović joj je zabranio da mu priđe tvrdeći da mu je napravila pakao od života. Ništa bolji nisu ni komentari pevača Slobodana Vasića, Nemanje Stefanovića i Darka Lazića.

Miljana je govorila da je svesna da ima opsesivno-kompulsivni poremećaj i da je opsednuta javnim ličnostima. Tvrdila je da samo želi da se druži sa njima, te da do problema dolazi jer je odbijaju i ne žele ništa da imaju sa njom.

Nekoliko puta je završila u policiji, a na sudu joj je određeno lečenje na psihijatriji.

Miljanin stil odevanja i šminkanja je veoma upečatljiv, pa i na taj način želi da privuče pažnju. Nosi kratke stvari koje više otkrivaju nego što pokrivaju i visoke potpetice.

Početkom 2015. godine je ušla u rijaliti „Maldivi“ kao najzabavnija učesnica. Međutim, tamo se zadržala samo šest dana, a televizija „Hepi“ je izdala saopštenje da je izbačena jer se nije snašla u zatvorenom prostoru.

Krajem iste godine je ušla u „Parove“. Uplašila je starletu Mimi Oro koju je posmatrala dok je spavala, a pevaču Igoru Iksu je mazala šampon po licu.

Vesni Rivas je raskrvarila nos što je mnoge ukućane obradovalo, ali Miljana je tvrdila da to nije uradila namerno. Ukućani su je nominovali da ispadne, ali se ispostavilo da je glasanje bilo lažno. Jedan od učesnika sa kojim se lepo slagala je Imran Durević.

U nekim novinama su objavljeni honorari učesnika, a spekulisalo se da Miljana dobija 800 evra nedeljno. Njeni roditelji su bili u studiju i istakli su da je podržavaju i da se ponose njenim ponašanjem.

Početkom 2017. godine je ušla u novu sezonu „Parova“. Tu je započela vezu sa Ivanom Marinkovićem (bivši muž od Goce Tržan)  i nakon romantične veze je ostala trudna.

Zbog Ivanove sumnje da je dete njegovo i insistiranja na DNK testu, Miljana je odlučila da sad ona njega odbije kao oca, te da dete nosi njenoprezime. Pored toga, odlučila je da mu zabrani da ga viđa. Te sezone je diskalifikovana iz „Parova“.

Nakon toga je dobila ponudu da se pridruži rijalitiju „Zadruga“, što je na početku odbila, ali nakon povećanog honorara ipak je pristala da uđe u ovaj rijaliti. U „Zadruzi“ je nastao totalni obrt, Miljana je postala draga gledaocima i stigla je do finala.

Tokom 2018. godine Miljana je dobila ponudu da zajedno sa prvom rijaliti bebom postane član rijalitija „Zadruga 2“. Ona je to prihvata, ali je sa njom kao učesnica ušla i njena majka Marija da joj pomogne oko bebe.

Miljana i Zola su nakon 269. dana samoinicijativno napustili rijaliti. Produkcija je objavila da zbog kršenja ugovora moraju da plate 50 hiljada evra.

U septembru 2019. godine je ponovo postala takmičarka u „Zadruzi“. Ovog puta je u rijalitiju ostala 196. dana. Pošto ga je ponovo napustila samoinicijativno, produkcija je objavila da je dužna da plati 50 hiljada evra zbog kršenja potpisanog ugovora.

U četvrtoj sezoni koja je počela u septembru 2020. godine uspela je da ostane do samog finala. Odlukom gledala osvojila je treće mesto, dok je pobeda pripala Nadici Zeljković.

U petoj sezoni je diskvalifikovana dva puta. Od 93. do 187. dana nije bila u rijalitiju, da bi se vratila, pa ponovo napustila 260. dana.

Tokom leta 2022. godine su čak i ljudi koji ne prate rijaliti saznali da Miljana ima zdravstvenih problema, te da je stanje vrlo kritično. Na sreću, situacija se popravila, pa je krajem oktobra ponovo ušla u „Zadrugu“.

Tokom učešća u „Zadruzi 5“ započela je vezu sa Nenadom Macanovićem Bebicom. Njihov odnos je na početku bio vrlo buran, ali je, prema pisanju medija, sve krenulo na bolje nakon izlaska iz rijalitija.

Oboje su ušli u šestu sezonu rijaliti šou programa „Zadruga“ i oboje su iz nje diskvalifikovani. Raskinuli su emotivnu vezu, a potom je krenuo „rat“ putem medija i društvenih mreža.

Nišlijka očito uživa veliku podršku gledalaca ove vrste televizijskog programa, s obzirom na to da svake godine učestvuje u rijalitiju. Mnogi su baš putem medija postali upućeni u svaki segment njenog života, a ni ona se ne trudi preterano da bilo šta sakrije od gledalaca.

Privatni život

Malo je poznato o Miljaninom životu van rijalitija. U rijalitiju „Parovi“ bila je u vezi sa Ivanom Marinkovićem i iz te veze joj se rodio sin Žarko u julu 2018. godine.

U „Zadruzi 2“ krajem 2018. godine je ušla u romantičnu vezu sa di-džejom Lazarom Čolićem Zolom, gdje je ponovo ostala trudna.

Miljana Kulić na društvenim mrežama

FacebookMiljana @ Facebook
InstagramMiljana @ Instagram
TwitterMiljana @ Twitter
YoutubeMiljana @ YouTube