Miljana Kulić

Kratke informacije

Ime i prezimeMiljana Kulić
Datum rođenja1993.
Mesto rođenjaNiš
DržavaSrbija

Biografija

Miljana Kulić je rijaliti zvezda rođena u Nišu 1993. godine gde i živi. Postala je poznata po tome što je navodno proganjala „Zvezde Granda“ koje su joj dale nadimak Gonič. Produkcija Happy televizije je to smatrala dovoljnom kvalifikacijom da joj obezbede učešće u rijaliti programima „Maldivi“, „Parovi“ i „Zadruga 2“.

Odrastanje i obrazovanje

Njeni otac i majka su Siniša i Marija Kulić, a ima i mlađe sestre Tijanu i Anu. Sestra Tijana studira na ekonomskom fakultetu u Nišu, a o Ani nema dostupnih informacija. Cela porodica joj živi u Nišu.

Miljana je završila osnovnu školu u Nišu, a nakon osnovne završila je srednju pravno-birotehničku školu. Bila je dobar ali problematičan učenik.

Miljana je i ranije bila poznata kao problematična osoba, a u prilog tome govori činjenica da je promenila nekoliko osnovnih i srednjih škola. U Pravno-birotehničkoj školi je pretila da će se ubiti ako joj profesor ne zaključi ocenu koju je želela.

Karijera

Smatra da je bila normalna sve dok nije počela da gleda „Zvezde Granda“ sa starijom ženom koja ju je ubedila da je pevač Dušan Svilar pravi dečko za nju. Tada je nabavila brojeve telefona mnogih pevača i počela je da ih zove i da im šalje poruke koje su neretko imale preteći sadržaj.

Dušan Svilar ju je prijavio policiji jer mu je pretila zato što neće da joj se javi, a Mišel Gvozdenović joj je zabranio da mu priđe tvrdeći da mu je napravila pakao od života. Ništa bolji nisu ni komentari pevača Slobodana Vasića, Nemanje Stefanovića i Darka Lazića.

Miljana je svesna da ima opsesivno-kompulsivni poremećaj i da je opsednuta javnim ličnostima. Tvrdi da samo želi da se druži sa njima, a do problema dolazi jer je odbijaju i ne žele ništa da imaju sa njom. Nekoliko puta je završila u policiji, a na sudu joj je određeno lečenje na psihijatriji.

Miljanin stil odevanja i šminkanja je veoma upečatljiv pa i na taj način želi da privuče pažnju. Nosi kratke stvari koje više otkrivaju nego što pokrivaju i visoke potpetice.

Početkom 2015. godine je ušla u rijaliti „Maldivi“ kao najzabavnija učesnica. Međutim, tamo se zadržala samo šest dana, a televizija Happy je izdala saopštenje da je izbačena jer se nije snašla u zatvorenom prostoru.

Krajem iste godine je ušla u „Parove“. Uplašila je starletu Mimi Oro koju je posmatrala dok je spavala, a pevaču Igoru Iksu je mazala šampon po licu. Vesni Rivas je raskrvarila nos što je mnoge ukućane obradovalo, ali Miljana je tvrdila da to nije uradila namerno. Ukućani su je nominovali da ispadne, ali se ispostavilo da je glasanje bilo lažno. Jedan od učesnika sa kojim se lepo slagala je Imran Durević.

U nekim novinama su objavljeni honorari učesnika, a spekuliše se da Miljana dobija 800 evra nedeljno. Njeni roditelji su bili u studiju i istakli su da je podržavaju i da se ponose njenim ponašanjem.

Početkom 2017. godine ulazi u novu sezonu Parova. Tu ulazi u vezu sa Ivanom Marinkovićem (bivši muž od Goce Tržan)  i nakon romantične veze ostaje trudna. Zbog Ivanove sumnje da je dete njegovo i insistiranja na DNK testu, Miljana odlučuje da sad ona njega odbije kao oca, te da dete nosi njegovo prezime, a i odlučuje da mu zabrani da ga viđa. Te sezone biva diskalifikovana iz Parova.

Nakon toga dobija ponudu da se pridruži rijalitiju Zadruga, što na početku odbija, ali nakon povećanog honorara ipak pristaje i ulazi u Zadrugu. U Zadruzi nastaje totalni obrt, Miljana postaje draga gledaocima i gura do finala.

Tokom 2018. godine Miljana dobija ponudu da zajedno sa prvom rijaliti bebom postane član rijalitija „Zadruga 2“. Ona to prihvata ali sa njom kao učesnik ulazi i njena majka Marija da joj pomogne oko bebe.

Privatni život

Malo je poznato o Miljaninom životu izvan rijalitija. U rijalitiju Parovi bila je u vezi sa Ivanom Marinkovićem i iz te veze joj se rodio sin Žarko u julu 2018. godine.

U Zadruzi 2 krajem 2018. godine je ušla u romantičnu vezu sa di-džejom Lazarom Čolićem Zolom, gdje je ponovo ostala trudna.

Miljana Kulić na društvenim mrežama

FacebookMiljana @ Facebook
InstagramMiljana @ Instagram