Tamara Đurić

Kratke informacije

Ime i prezimeTamara Đurić
Datum rođenja1989.
Mesto rođenjaSmederevo
DržavaSrbija
PrebivališteBeograd
ZanimanjeStarleta, pevačica, sekretarica

Biografija

Tamara Đurić je srpska starleta i pop folk pevačica poznata po provokativnim izdanjima. Rođena je 1989. godine u Smederevu. Završila je frizersku akademiju i ima svoj salon. Bavi se modelingom, a povremeno radi i kao sekretarica.

Otac Predrag nije podržao njihovu vezu jer je započela kada je Tamara bila maloletna, a Dejan u braku. Čak je i sprečio venčanje koje su planirali. Za razliku od njega, majka Vesna je uvek je na ćerkinoj strani pa je pristala da joj za osamnaesti rođendan pokloni silikonske grudi.

Bila je učesnica Farme 6, 2016. godine, gde je osvojila drugo mesto.

Pre ulaska u „Farmu“ javnosti je bila poznata po snimanju provokativnih kadrova za spot „Dugme po dugme“ Dalibora Andonova Grua sa Milenom Mitić, devojkom koja se proslavila u „Parovima“,  i „Letnje avanture“ pevačice Snežane Nene Nešić.

2016. godine je ušla u pevačke vode gde je u saradnji sa Teca Gambinom izdala singl Panamera.

Paparazzo lov je Tamaru uhvatio bez odeće zajedno sa Jelenom Krunić prije nastupa, snimak kruži internetom.

U oktobru 2016. godine pojavila se u emisiji Ognjena Amidžića Ami G Show, na televiziji PINK, gde je nastupila sa oslikanim telom.

Nekoliko godina je bila u vezi sa Dejanom Palićem, čovekom koji ju je obasipao skupim poklonima kao što su: automobili BMW X6, Range Rover Evoque, Porše, stan na Dedinju, gliser od 50.000 evra, nakitom, odećom… On je vlasnik građevinske firme u Rusiji i 30 godina je stariji od Tamare.

Prema pisanju Kurira i Telegrafa 2017. godine završila je u bolnici zbog problema sa silikonskim implantima.

Tamara Đurić na društvenim mrežama

FacebookTamara @ Facebook
InstagramTamara @ Instagram