Ervin Mujaković

Kratke informacije

Ime i prezimeErvin Mujaković
Datum rođenja20. maj 1991.
Mesto rođenjaSarajevo
DržavaBosna i Hercegovina
ZanimanjeVojnik, fitnes instruktor

Biografija

Ervin Mujaković je fitnes instruktor koji je popularnost stekao učešćem u rijaliti šou programu „Veliki brat. Rođen je 20. maja 1991. godine u Sarajevu. Živi i radi u rodnom gradu.

Sarajlija je od 2015. do 2020. godine, pored „Velikog brata“ učestvovao i u rijaliti šou programima „Zadruga“ i „Parovi“. Ipak, najbolji plasman je ostvario 2015. godine u svom prvom rijalitiju.

Glumio je u nekoliko spotova za pesme regionalnih muzičara, a redovno snima modne fotografije za domaće časopise.

Učešće u Velikom Bratu

Ervin je prilikom predstavljanja publici rijalitija kazao da je odrastao sa majkom koju voli najviše na svetu. Oca je jednom video i nisu u kontaktu. Prilikom ulaska u „Velikog brata“ kazao je da je po zanimanju fitnes instruktor, da radi kao menadžer solarijuma, te da je vojnik po ugovoru.

Ranije se bavio fudbalom i, kako je kazao, prošao je sve omladinske selekcije fudbalskog kluba Sarajevo gde je bio golman.

Mujaković je tada rekao da voli iskrene devojke, a unutrašnju lepotu ceni isto koliko i spoljašnju. Istakao je da su mu fetiš visoke potpetice, a najgoru laž koju je o sebi čuo je da je gej. Metroseksualac je i voli da bude uredan.

Tada je izjavio da bi voleo da otvori svoj fitnes centar i da ima porodicu.

Već prvu noć po ulasku u rijaliti spavao je sa Stefani Banić, koja je bila u pripitom stanju. Međutim ponovili su to i naredne dve večeri bez alkohola.

Nije krio da mu se dopada Babara Šegetin, ali je Riječanka jasno kazala da ga doživljava samo kao prijatelja.

Ervin je ostao svih stotinu dana u rijalitiju, a odlukom gledalaca osvojio je treće mesto. Prvo mesto je pripalo Makedoncu Darku Spejku Petkovskom.

Život posle rijalitija

Nakon rijalitija njegova popularnost je naglo skočila. O Ervinu su pisali mnogi regionalni tabloidi. On je jednom prilikom kazao da se mnogo pričalo o njegovom privatnom životu, ali da on nije ništa demantovao zato što je želelo da pomogne svojoj majci koja je u međuvremenu preminula.

Sarajlija je priznao da je trebalo da reaguje na „mnoge gluposti“ koje su se o njemu pisale.

Učešće u „Zadruzi“

U novembru 2018. godine postao je jedan od učesnika rijaliti šou programa „Zadruga 2“. Na samom početku je priznao da mu se dopada blogerka Luna Đogani. Ipak, u ovom „Pinkovom“ rijalitiju je nešto duže od mesec dana, nakon čega je odlukom gledalaca napustio vilu.

Najviše je vremena provodio sa Markom Miljkovićem, Banetom Čolak, Lazarom Čolićem Zolom i Lazarom Jeremićem, ali se trudio da ne ulazi u sukobe ni sa kim.

Po izlasku iz „Zadruge“ kazao je da će je pamtiti po „Zadrugoviziji“, jer su se lepo proveli.

Učešće u „Parovima“

Mujaković je polovinom septembra 2020. godine postao jedan od učesnika rijaliti šou programa „Parovi“. Na izolovanom imanju pokrivenom kamerama ostao je samo sedam dana. Bio je prvi učesnik koji je u toj sezoni odlukom gledalaca napustio „Parove“.

U jednom intervjuu je priznao da nije očekivao da će prvi ispasti, ali da se pomirio sa svojom sudbinom, vratio u Sarajevo i nastavio tamo gde je stao.

Glumačka karijera

Ervin je glumio u spotu za pesmu „S tobom ili sama“ bosanskohercegovačke pevačice Anide Idrizović. Spot je na „JuTjub“ („YouTube“) postavljen polovinom aprila 2016. godine, a trenutno (jun 2022. godine) broji preko 38 hiljada pregleda.

Nakon toga se pojavio u spotu za pesmu „Palimo“ koju su snimili makedonski muzičari Tyzee i Darko Spejko. Video je za šest godina „zaradio“ oko 1.2 miliona pregleda na „JuTjubu“.

Glumio je i u spotu za pesmu „Još sam neko tvoj“ folk pevača Harisa Džinovića. Video je na „JuTjubu“ objavljen polovinom februara 2018. godine, a za nešto više od četiri godine „zaradio“ je skoro 3.2 miliona pregleda.

Pevačica Olivera Matijević je polovinom septembra 2017. godine objavila pesmu pod nazivom „Muški gad“. U spotu koji je na „JuTjub“ do polovine 2022. godine „zaradio“ skoro 300 hiljada pregleda, pojavio se i Ervin Mujaković.

Društvene mreže, trening i putovanja

Redovno sarađuje sa fotografom Stefanom Sokolovskim. O tome svedoče brojne profesionalne fotografije na njegovim društvenim mrežama.

Ervin ima oko 22 hiljade pratilaca na društvenoj mreži „Instagram“. Sa svojim obožavaocima deli fotografije sa treninga i putovanja. Medijima je zapalo za oko to što mu društvo na putovanjima pravi zanosna plavuša, za koju se sumnja da mu je devojka.

Ervin Mujaković na društvenim mrežama

FacebookErvin @ Facebook
InstagramErvin @ Instagram