Ružica Veljković

Kratke informacije

Ime i prezimeRužica Veljković
Datum rođenja1991.
Mesto rođenjaBeograd
DržavaSrbija
ZanimanjeModel, pevačica, starleta
Visina174 cm
Težina52 kg

Biografija

Ružiča Veljković je bivša članica grupe Models i učesnica rijaliti programa „Parovi“. Rođena je 1991. godine u Beogradu. Završila je Školu za dizajn tekstila, a želela je da postane stilista. Takođe je završila obuku za manekene i prijavila se na nekoliko izbora lepote.

Sebe smatra tipičnom gradskom devojkom koja voli dobar provod i zabavu. Vodi se time da u životu nikada ne treba odustajati. Navija za Partizan, a omiljene boje su joj plava i crna. Pored muzike, uživa u plesu, modelingu i glumi. Veliki je ljubitelj životinja, a najviše mački i rakuna. Grad u kome bi živela je Pariz, a putovala bi u Dubai i Istanbul. Javna ličnost koju bi želela da upozna je Enrike Iglesijas. Knjigu koju bi preporučila je „Mi deca sa stanice Zoo“, a film „Kocka“. Omiljeni glumac joj je Ben Aflek.

Visoka je 174 cm, a teška 52 kg. Od estetskih zahvata samo je povećala usta. U slobodno vreme odlazi u teretanu i vozi rolere, a od sportova voli atletiku.

?I LOVE MY WORK?

A photo posted by ruzicaveljkovic (@ruzicaveljkovic) on

Početkom 2015. snimila je pesmu i spot Bezobrazno blizu.

2015. godine je ušla u rijaliti „Parovi“. Tamo je za sebe izjavila da je agresivna prema muškarcima i da je kraljica oralnog seksa. Roditelji, Aleksandar i Tatjana Veljković, su podržali Ružicu i rekli da nemaju ništa protiv toga da njihova ćerka ima seks u rijalitiju. Osim sa Filipom, bila je intimna sa Igorem Kostićem i Tijanom Ajfon. Sukobila se sa skoro svim učesnicima, a najviše sa Natašom Šavijom. Bila je u dobrim odnosima sa Jovanom Tomić Matorom. Svojim najvećim porokom smatra alkohol pa u rijalitiju očekuje da će se uzdržavati od njega.

Izjavila je da je zatrudnela sa pevačem Andrijom Markovićem Akijem. Tvrdi da ju je tukao i da je abortirala na šta je zvezda Granda odgovorila da je Ružica samo željna medijske pažnje. Kurir je objavio da je bila u vezu i sa crnogorskim glumcem Mimom Karadžićem.

Ružica Veljković na društvenim mrežama

FacebookRužica @ Facebook
InstagramRužica @ Instagram
TwitterRužica @ Twitter
YoutubeRužica @ YouTube