Tijana Ajfon (Tijana Maskimović)

Kratke informacije

Ime i prezimeTijana Ajfon (Tijana Maskimović)
Datum rođenja1992.
Mesto rođenjaPopinci
DržavaSrbija
PrebivališteBeograd
ZanimanjeStarleta

Biografija

Tijana Maksimović je starleta i foto model koja je učestvovala u rijalitiju „Parovi“ i „Maldivi“. Rođena je 1992. godine u sremskom selu Popinci.

Nadimak joj je dao novinar koji je sa njom radio intervju jer mu Tijana nije bilo dovoljno zvučno. Ona je izjavila da se u početku nije dobro osećala zbog toga, ali vremenom je shvatila da ne može ništa da izmeni.

Tvrdi da je finansiraju otac i deda koji imaju veliko imanje. Za Telegraf je izjavila da je otac hteo da je izbaci iz kuće i da je se odrekne zbog tračeva koji su o njoj kružili. Sama je zarađivala novac radivši u solarijumu koji drži njen drug u Zemunu i u butiku sa sestrom jedne od učesnica „Parova“, Ružice Veljković. U inostranstvu je radila revije za brendove čije ime nije želela da otkrije.

Potvrdila je da je bila u vezi sa Markom Bulatom kome je takođe ponuđeno da uđe u luksuznu vilu u Zemunu. Tijana je rekla da je bila veoma zaljubljena u pevača, ali je raskinula kada je shvatila da se on viđa i sa drugim devojkama. Mediji su je dovodili u vezu sa Vladom Mandićem, ali Tijana je izjavila da nisu bili zajedno. Imala je samo želju da ga upozna jer je dugo spavala sa njegovom slikom. Tijana i Ružica Veljković su priznale da se bile zajedno 4 meseca, a spekuliše se da su raskinule zbog pomenutog sportiste.

2015. godine je ušla u rijaliti „Parovi“ u kojem je stekla popularnost. Imala je seks sa pobednikom jedne od prethodnih sezona „Parova“, Gastozzom, koji je rekao da im je bilo fantastično. Nagađalo se da li je Tijana trudna sa njim, ali ona je izjavila da se radi o marketinškom triku. Bila je u sukobu sa koleginicom Natašom Šavijom i Ružicom Veljković, a družila se sa Atinom Ferari, ali su ipak jedna drugu častile brojnim uvredama.

Učestvovala je u „Maldivima“, a dobila je ponudu i za novi rijaliti „Gradski seljak“ u kome će svi obavljati seoske poslove.

Posle „Parova“, pojavio se porno snimak čiji su glavni akteri Tijana i visoki državni funkcioner koji je oženjen. Kako je Kurir objavio, sastajali su se u vili na Dedinju, a čuvalo ih je njegovo obezbeđenje.

Nakon ovoga, Tijana je rekla da su joj pretili ubistvom zbog čega je posetila psihijatra i počela da pije lekove. Svaki njen korak je bio pod budnim okom javnosti što joj je stvaralo veliki pritisak.

Pojavila se u spotu Ivana Gavrilovića i Baneta Čolaka „Na zlo me tera“ koji je pun provokativnih scena. Izjavila je da će i ona snimiti pesmu u pop fazonu po uzoru na Nikoliju Jovanović.

U slobodno vreme čita knjige pa je na Sajmu knjiga kupila dela Ive Andrića, Dobrice Ćosića i Entonija Bivora.

Tijana je drastično promenila lični opis ugradivši silikone u grudi i usne, a takođe se ofarbala u crno. Na telu ima tetovažu oka bivšeg dečka Marka Bulata, znak beskonačnosti koji je posvetila bivšem dečku Nikoli, ali ga je prepravila u cvetove, kao i citat „Find what you love and let it kill you“.

Tijana Ajfon (Tijana Maskimović) na društvenim mrežama

FacebookTijana @ Facebook
InstagramTijana @ Instagram