Stefan Ašanin

Kratke informacije

Ime i prezimeStefan Ašanin
Datum rođenja24. jul 1991.
Mesto rođenjaBeograd
DržavaSrbija
PrebivališteBeograd
ZanimanjeFrizer, učesnik rijalitija

Biografija

Stefan Ašanin je beogradski frizer i učesnik druge sezone rijaliti šou programa „Zadruga“. Rođen je 24. jula 1991. godine u Beogradu. Živi i radi u rodnom gradu.

Premda ga je beogradska javnost upoznala mnogo ranije, veću prepoznatljivost je stekao kratkim učešćem u rijaliti šou programu „Zadruga“. Iako je ostao samo tri dana, Stefan je ostavio pozitivan utisak na pojedine učesnike i veći broj gledalaca.

Stefan Ašanin je vlasnik frizerskog salona u Beogradu, a poznato je da je sarađivao sa mnogim popularnim devojkama, poput Sanje Papić, Lune Đogani, Kristine Kije Kockar, Teodore Džehverović i drugih.

 

View this post on Instagram

 

Snovi se ostvaruju 😍😍😍 odoh na zasluženi odmor 🙏

A post shared by Stefan Asanin +381615644441 (@frizer_stefan_asanin) on

Biografija

Stefan Ašanin je rođen 1991. godine u Beogradu. Odrastao je sa roditeljima i sestrama Zoricom i Mladenom u rodnom gradu. Tu je završio osnovnu i Srednju mašinsku školu. Na nagovor drugarice krenuo je na obuku za frizera.

Kako je u jednom intervjuu kazao, na početku nije mislio da je to pravi posao za njega, ali ga je s vremenom zavoleo, te postao, po mišljenju mnogih Beograđanki, jedan od najboljih frizera u gradu[1].

U žižu javnosti je dospeo u avgustu 2018. godine, kada je objavljeno da će biti jedan od učesnika rijalitija „Zadruga“. Naime, Stefan je jednom prilikom priznao da nije u najboljim odnosima sa Lunom Đogani. Jedno vreme su sarađivali, u vidu kompenzacije. Ašanin je brinuo o njenoj frizuri, a Luna ga je zauzvrat promovisala na društvenim mrežama.

Međutim, nakon što se pobrinuo za promenu izgleda Kristine Kije Kockar, pobednice prve „Zadruge“ i Lunine rivalke, njihov odnos se pokvario. Ašanin je kasnije priznao da ne voli da se druži sa ljudima koji nemaju manire, a da je mlada blogerka jedna od takvih. On je istakao da je dugo brinuo o njenoj frizuri, a da se ni jednom nije udostojila da ga počasti ni čokoladom.

Stefan je u „Zadrugu“ ušao 6. septembra 2018. godine zajedno sa još pedesetak takmičara. Već u svom predstavljanju je najavio da će se „obračunati“ sa Lunom Đogani, ali nije imao dovoljno vremena da se publici pokaže u pravom svetlu niti da reši problem sa blogerkom jer je izbačen već 10. septembra.

Prilikom izlaska iz Bele kuće Stefan je kazao da mu je žao što je izbačen u ranoj fazi takmičenja, ali da je to ipak jedno veliko iskustvo za njega. Mnogi su ga okarakterisali kao „normalnog“ i pristojnog dečka i takođe izrazili željenje što nije dobio šansu da ostalim učesnicima pokaže da je moguće voditi polemike bez psovki, vređanja i fizičkog sukoba.

Ašanin se još nekoliko puta pojavio u studiju Televizije „Pink“ koja emituje „Zadrugu“ kako bi prokomentarisao dešavanja na imanju u Šimanovcima, ali se ubrzo nakon toga prestao pojavljivati u javnosti i nastavio da se bavi svojim poslom.

Stefan uživa popularnost na društvenim mrežama gde ga prati oko 45 hiljada ljudi. Svoj „Instagram“ („Instagram) profil češće koristi kako bi promovisao svoj posao, a ređe kako bi objavljivao fotografije iz privatnog života.

Reference

[1] http://fashionmag42.com/intervju-sa-stefanom-asaninom/

Stefan Ašanin na društvenim mrežama

FacebookStefan @ Facebook
InstagramStefan @ Instagram