Edis Edo Fetić

Kratke informacije

Ime i prezimeEdis Edo Fetić
Datum rođenja3. novembar 1981.
Mesto rođenjaNovi Pazar
DržavaSrbija
PrebivališteNovi Pazar
ZanimanjePrivrednik, rijaliti takmičar

Biografija

Edis Edo Fetić je privrednik iz Novog Pazara koji je prepoznatljivost stekao učešćem u rijaliti šou programu „Zadruga“. Rođen je 3. novembra 1981. godine u Novom Pazaru. Sa suprugom Zilhom Karišik ima troje dece. Živi i radi u rodnom gradu.

Njegovo ime se u javnosti prvi put pojavilo u januaru 2019. godine kada je učesnica „Zadruge“ i bivša pevačica Dragana Mitar dobila na poklon rođendansku tortu od nepoznatog muškarca.

Danima se spekulisalo o kome je reč, a potom su mediji počeli da pominju Edu Fetića, biznismena iz Novog Pazara sa kojim je Dragana varala supruga Sinišu.

Fetić se nije oglašavao u javnosti do završetka druge sezone „Zadruge“, a nakon toga su tabloidi tek povremeno pominjali oženjenog privrednika iz Novog Pazara.

Ipak, njegovo ime se sve češće pominjalo kada je Dragana u jesen 2019. godine ponovo ušla u „Zadrugu“. Ubrzo je započela vezu sa Vladimirom Tomovićem, a 30. novembra Fetić je postao jedan od takmičara. U rijalitiju je ostao skoro do samog kraja. Odlukom gledalaca izbačen je 307. dana od početka sezone.

Premda su u rijalitiju raskidali i mirili se, spekulisalo se da su tokom cele 2020. godine bili zajedno. Pred kraj godine su se razišli, a Edo se navodno vratio supruzi.

Poreklo, detinjstvo i obrazovanje

Edis Fetić je rođen 1981. godine u Novom Pazaru. Odrastao je u rodnom gradu sa roditeljima i dve mlađe sestre. Porodica Fetić potiče iz mesta Kradenik kod Bijelog Polja.

U Novom Pazaru je završio osnovnu i srednju školu, a potom je završio Višu trenersku školu u Beogradu.

Edis se u mladosti aktivno bavio tenisom, nakon toga je postao teniski trener i osnovao vlastiti klub u Novom Pazaru.

Ima preduzeće za proizvodnju i montažu metalnih konstrukcija, hala i sportskih objekata. Poseduje i bazen i ugostiteljski objekat.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Edis Fetic (@edo_fetic)

Učešće u rijalitiju „Zadruga“

Ime Edisa Ede Fetića se prvi put u javnosti pojavilo početkom 2019. godine kada je učesnica rijalitija „Zadruga“ Dragana Mitar za rođendan dobila tortu i čestitku od nepoznatog muškarca. Spekulisalo se o kome je reč, s obzirom na to da njen tadašnji suprug nije poslao tortu.

Jedan od takmičara Pavle Jovanović, koji je inače kratko bio u vezi sa Draganom je izjavio da joj je tortu poslao privatnik iz Novog Pazara Edo Fetić.

Nakon toga su mediji počeli da istražuju o kome se radi. Jovanović je čak u jednom razgovoru kazao da mu je Fetić predlagao da zajedno sa Draganinim suprugom plate 50 hiljada evra kako bi ona napustila rijaliti i tako sačuvala reputaciju sve trojice muškaraca. Oni su ga odbili.

Mediji su tih dana pokušavali da saznaju što više o misterioznom biznismenu iz Novog Pazara. Tako su saznali čime se bavi, ali i da je oženjen, te da suprugom Zilhom ima troje dece.

Dragana Mitar je u jesen 2019. godine postala učesnica treće sezone rijaliti šou pograma „Zadruga“. Ubrzo se zbližila sa Vladimirom Tomovićem koji joj je napisao pesmu. Par je neko vreme redovno razmenjivao nežnosti pred milionskim auditorijumom.

Krajem novembra Edo je takođe postao učesnik „Zadruge“. Dragana ga je predstavila kao svog prijatelja, a novinari, zadrugari i gledaoci su spekulisali o tome da je Novopazarac ušao u rijaliti kako bi bio sa bivšom pevačicom i ljubavnicom.

On je nešto kasnije kazao da je u „Zadrugu“ ušao da podrži Draganu, ali i zbog sebe. Tvrdio je da je boraveći u rijalitiju manje zaradio nego što je izgubio na poslovima kojima se bavi u „stvarnom životu“.

Između njega i Tomovića su odmah „sevnule varnice“ zbog odnosa sa bivšom Modelsicom. U nekom momentu je svađa mogla da preraste u fizički obračun da nije intervenisalo obezbeđenje.

Dragana je izjavila da je sa Vladimirom bila samo iz inata, premda je mnogima bilo očigledno da gaji izvesne emocije prema njemu. Ona je tu vezu okončala, a ubrzo je na svetlo dana izašla prava priroda njihovog odnosa.

Par je pred milionskim auditorijumom razmenjivao nežnosti, a tabloidi su bezuspešno pokušavali da dobiju bilo kakav komentar od Edisove supruge Zilhe. Ona je navodno u januaru podnela zahtev za razvod braka, pa je Edo nakratko napustio rijaliti kako bi se pojavio na sudu[1].

Njegove kontradiktorne izjave zabavljale su široke narodne mase, ukućane i novinare, ali ne i Draganu koja mu je zamerala što ne želi da se razvede od žene, premda tvrdi da želi nju da oženi i da sa njom ima decu.

Ljubav u rijalitiju nije dugo trajala, a njihovo učešće obeležile su brojne svađe i polemike. Jedan od neinteresantnih momenata dogodio se kada je objavljen snimak poligrafskog testiranja kojim je Fetić bio podvrgnut. Naime, on je tada izjavio da je prevario suprugu i pre nego što je stupio u ljubavnu aferu sa Draganom, ali je poligraf pokazao da ne govori istinu[2].

Spekulisalo se i o ulasku njegove supruge u rijaliti, ali se to ipak nije dogodilo. Edo i Dragana su svoju vezu okončali, ali nisu uspeli da se plasiraju u finale i da se bore za nagradu.

Nakon izlaska iz „Zadruge“ nisu se često pojavljivali u javnosti, međutim, nedugo nakon toga su tabloidi ponovo počeli da pišu o njihovoj romansi. Pisalo se da se još uvek tajno viđaju, ali je Fetić u oktobru 2020. godine izjavio da nisu u kontaktu.

Vezu su navodno okončali krajem 2020. godine. On se pomirio sa suprugom, a u jednom intervjuu iz 2022. godine kazao je da je voleo i da voli samo jednu ženu pored koje je pronašao mir. Novinarima je otkrio da je reč o njegovoj supruzi Zilhi.

Prema pisanju medija Zilha Kariših potiče iz bogate novopazarske porodice. Imaju firmu u svom gradu, a navodno je neko vreme radila i u kabinetu gradonačelnika Novog Pazara[3]. Vrlo je aktivna na društvenim mrežama, a o njenoj lepoti i harizmi redovno pišu domaći i regionalni mediji.

Edo Fetić neko vreme nije gostovao na televizijama, a tokom 2022. godine nekoliko puta se pojavio u studiju jedne komercijalne medijske kuće gde je komentarisao dešavanja u petoj sezoni rijaliti šou programa „Zadruga“.

Reference

Edis Edo Fetić na društvenim mrežama

InstagramEdo @ Instagram