Vladimir Tomović

Kratke informacije

Ime i prezimeVladimir Tomović
Datum rođenja1. septembar 1982.
Mesto rođenjaBar
DržavaCrna Gora
PrebivališteBar
ZanimanjeSportist, ragbist

Biografija

Vladimir Tomović je crnogorski bivši sportista koji je prepoznatljivost stekao učešćem u rijaliti emisijama „Veliki brat“, „Parovi“ i „Zadruga“. Rođen je 1. septembra 1982. godine u Baru, gde i danas živi.

Do 2011. godine Tomović je bio potpuno nepoznat domaćoj javnosti. Međutim, posle učešća u rijalitiju „Veliki brat“ stekao je željenu regionalnu prepoznatljivost.

Četiri godine posle toga bio je jedan od učesnika rijaliti programa „Parovi“ koji se emituje na Televiziji „Hepi“, a da je pravi rijaliti „igrač“ pokazao je 2018. i 2019. godine kada je postao stanovnik „Imaginarijuma“ na „Pinku“.

Povezivali su ga sa Sorajom Vučelić i Mirjanom Arsić, a bio je u emotivnoj vezi sa starletom Stanijom Dobrojević.

Život pre rijalitija

Vladimir Tomović je rođen 1982. godine u Baru, kao jedno od troje dece Zorana i Ljiljane Tomović. Brat i otac su jednom prilikom istakli da je od malena Vladimir bio Ljiljanin mezimac, a on je i sam priznao da mu je majka najvažnija osoba u životu.

Ponosno ističe da je Srbin iz Crne Gore i da navija za Crvenu zvezdu.

Po završetku osnovne i srednje škole upisao je fakultet. Jedno vreme se profesionalno bavio ragbijem, te bio reprezentativac Crne Gore u tom sportu.

Posle toga se bavio rukometom, ali njegova karijera nije otišla u tom smeru. Danas se rekreativno bavi sportom. Ide u teretanu, a hobi mu je planinarenje.

Pre ulaska u rijaliti uzgajao je pse, a neko vreme je radio kao poslovođa u jednoj firmi u Sutomoru.

Učešće u „Velikom Bratu“

Šira javnost je Vladimira Tomovića upoznala tokom četvrte sezone rijaliti programa „Veliki brat“. U izlolovanoj kući prepunoj kamera, Baranin je proveo 50 dana, tokom kojih je uspeo da stekne simpatije brojne publike.

Na početku se najviše zbližio sa bivšom odbojkašicom Bojanom Stojković, dok je u najlošijim odnosima bio sa Branislavom Radonićem – Brendonom.

Ipak, najviše pažnje je privukao njegov odnos sa Sorajom Vučelić. Naime, Tomović je jednom prilikom priznao da Soraju poznaje nekoliko godina i da mnogo zna o njoj, te da su mu te informacije „as iz rukava“.

Međutim, 55. dana je izrazio želju da napusti kuću „Velikog brata“, te iskreno priznao da će pokušati da izađe na silu ukoliko mu se ne dozvoli da regularno izađe.

Ne pozdravivši se sa cimerima, Tomović je napustio kuću. Neki ukućani su se obradovali zbog njegovog izlaska.

Ostaće upamćen kao prvi učesnik rijaliti programa na ovim prostorima koji je u prenosu uživo pokazao polni organ.

Učešće u „Parovima“

Posle „Velikog brata“ se povukao iz javnosti, a na male ekrane se ponovo vratio 2015. godine kao jedan od učesnika rijalitija „Parovi“ koji je emitovan na programu Televizije „Hepi“ („Happy“). Tada je predstavljen kao reprezentativac Crne Gore u ragbiju i bivši učesnik „Velikog brata“.

Ovog puta njegovo učešće je obeležila romansa sa pevačicom, spisateljicom i političarkom iz Hrvatske Slađanom Slađom Petrušić. Njihova veza se kratko nastavila i posle završetka rijalitija.

Tomović je u izlovanoj kući proveo ukupno 64 dana. Pokazao se kao veliki ljubitelj i zaštitnik žena, a mnoge od njih su ga zavolela jer ih je branio od drugih učesnika.

Učešće u „Zadruzi“

Tri godine kasnije postao je učesnik rijalitija „Zadruga“. Na samom početku je pokazivao naklonost prema blogerki Luni Đogani, a potom se zbližio sa starletom Stanijom Dobrojević.

Međutim, početkom oktobra je diskvalifikovan zbog fizičkog napada na Aleksandru Subotić. Tome je prethodila svađa sa njenim dečkom Davidom Dragojevićem, a kulminiralo je kada se Aleksandra približila Vladi. On ju je udario pesnicom i izbačen je sa „Pinkovog“ imanja.

To je poremetilo njegov odnos sa Stanijom, a mnoge je zbunilo što joj je u telefonskom razgovoru rekao da je voli, a potom produkciji priznao da ne želi vezu sa njom.

Na svom „Instagram“ nalogu Tomović je rekao da je prevario produkciju kako bi mu dopustili da se čuje sa Stanijom. Starleta je ostala do samog kraja, te je glasovima publike osvojila treće mesto, dok je pobedu odnela Đoganijeva.

Posle izaska iz „Zadruge“ je rekao da je Luna Đogani kvalitetnija od ostalih žena u „Beloj kući“, a svojim favoritima je smatrao Savu Perovića i Karađorđa Subotića. O ostalima nije imao preterano lepo mišljenje.

U septembru 2019. godine Tomović i njegov pas Ajaks su postali učesnici treće sezone „Zadruge“, a već je na samom startu ušao u žustre rasprave sa brojnim ukućanima. Samo par dana nakon ulaska našao se u „ljubavnom trouglu“.

Priznao je Ivi Grgurić da mu se dopada, dok je Tara Simonov kazala da se zaljubila u Vladimira. Proglašen je za mistera treće sezone ovog rijaliti programa.

Život posle rijalitija

Posle burne rijaliti karijere, Tomović se skoro potpuno povukao iz javnog života. Sa bratom je u Baru pokrenuo privatni biznis.

Na porodičnom imanju su renovirali kuću i podigli novi sprat. Porodica Tomović se bavi seoskim turizmom, a prema pisanju medija Vladimir i sam pomaže konobarima i radi tokom sezone.

Jednom prilikom je kazao da je „sramota“ što su crnogorski ugostitelji podigli cene svojih usluga. Osvrnuo se na neopravdano visoke cene ležaljki.

Tomović je u jednom intervjuu kazao da povremeno prati dešavanja u rijaliti šou programu „Zadruga“, a ne libi se ni da prokomentariše postupke učesnika tog formata.

Spekulisalo se da je u vezi sa Ivanom Aleksić, bivšom suprugom repera Nenada Aleksića Ša. Međutim, niti jedno od njih dvoje nije želelo da komentariše napise da je njihov odnos nešto više od prijateljskog.

Privatni život

Vladimir Tomović je rođen 1982. godine u Baru, gde je odrastao i školovao se. Priznao je da je jako vezan za majku, a veoma ga je pogodila smrt oca koji je preminuo nakon teške bolesti.

U „Zadruzi“ je rekao da najviše vremena voli da provodi sa sestričnom Mašom, te da ne može ni da zamisli koliko će da voli svoje dete kada toliko voli nju.

Povezivali su ga sa mnogim damama iz sveta estrade. Premda se dugo „šuškalo“ da je bio u vezi sa Sorajom Vučelić, starleta je to demantovala.

Spekulisalo se da je pre ulaska u „Zadrugu 2“ bio sa Miljanom Arsić, ali su se od ulaska u „Belu kuću“ ponašali kao da su se tek upoznali.

Tokom rijalitija se zbližio sa starletom Stanijom Dobrojević. Otvoreno su pred kamerama razmenjivali nežnosti, a Staniju je veoma pogodilo kada je Vlado napustio rijaliti.

Čak i tokom njenog boravka u izolaciji, njihova veza je bila „burna“. U nekom momentu su jedno drugom izjavljivali ljubav, da bi već sledećeg dana Stanija objavila da je Vladimir kukavica i da ju je izdao.

O njihovom raskidu su srpski tabloidi pisali skoro mesecima, a sudeći prema Tomovićevom ponašanju u novoj sezoni „Zadruge“, Baranin je već zaboravio na starletu.

Vladimir je zahvaljujući učešću u rijalitijima stekao veliku popularnost. Na društvenoj mreži „Instagram“ ga prati skoro 115 hiljada ljudi.

Reference

Vladimir Tomović na društvenim mrežama

FacebookVladimir @ Facebook
InstagramVladimir @ Instagram