Dragana Mitar

Kratke informacije

Ime i prezimeDragana Mitar
Datum rođenja1. januar 1991.
Mesto rođenjaBeograd
DržavaSrbija
PrebivališteBeograd
ZanimanjePevačica, rijaliti takmičarka

Biografija

Dragana Mitar je srpska pevačica, model, bivša članica grupe Models, te učesnica rijaliti šou programa „Zadruga“. Rođena je 1. januara 1991. godine u Beogradu. Živi i radi u rodnom gradu. Sa bivšim suprugom Sinišom Dragutinovićem ima sina Jovana.

Pre nego što je postala članica nekad vrlo popularne grupe Models, Dragana je radila kao promoterka i model. Dve godine je nastupala sa Modelsicama, a nakon što se udala i rodila sina povukla se iz javnosti.

U fokus je ponovo dospela u oktobru 2019. godine kada je postala učesnica druge sezone rijaliti šou programa „Zadruga“. Dragana je u rijalitiju ostala 211 dan, ali nije uspela da se plasira u finale i osvoji nagradu.

Bila je deo rijalitija i naredne sezone. Ovog puta se zadržala 229 dana, a izbačena je tri dana pre samog finala.

Zbog učešća u ovakvoj vrsti programa, postala je redovna tema domaćih tabloida. Najviše se spekulisalo o tome čime se bavi, ali su se novinari „žute štampe“ posebno bavili njenim privatnim životom, odnosom sa bivšim mužem, te vezi sa biznismenom iz Novog Pazara Edisom Edom Fetićem.

Detinjstvo, mladost i obrazovanje

Dragana Mitar je rođena 1991. godine u Beogradu. U rodnom gradu je završila osnovnu i srednju ekonomsku školu. Nakon toga je njena majka dobila posao u Novom Sadu, pa se porodica preselila u taj grad.

Pohađala je i muzičku školu, smer klavir, premda je majčina želja bila da uči da peva. Ipak, Dragana nije završila muzičku školu, nego se posvetila drugim stvarima.

Kako je jednom prilikom kazala, bila je odličan đak i redovno je išla na takmičenja. Navodno je dobila nagradu na međunarodnom takmičenju iz tehničkog obrazovanja.

Po završetku srednje škole upisala je ekonomski fakultet, na jednom privatnom univerzitetu u Beogradu. Nije ga završila zato što je, kako kaže, želela da radi kako bi mogla da se osamostali.

Život pre rijalitija

Kako je jednom prilikom kazala, Dragana je tokom studija počela da radi kao promoterka i model. Pošto je grupi Models u tom momentu zatrebala glumica u spotu, prijatelj ju je pitao da li bi želela da odradi taj posao.

Otišla je da zameni postavu, međutim, kada se ispostavilo da im je trebala pevačica, dogovorili su saradnju, pa je postala jedna od članica grupe Models.

Dve godine je nastupala, a nakon što se udala i ostala u drugom stanju, karijeru je stavila na čekanje. Posvetila se braku i majčinstvu, ali je jednom prilikom priznala da joj život sa suprugom nije bio ni malo lak.

Uprkos tome što su sarađivale samo dve godine, Dragana je ostala u dobrim odnosima sa koleginicama. Kako je kazala, viđale su se na večerama i često čule telefonom.

Pre nego što se udala za Sinišu Dragutinovića, pet godina su živeli zajedno. Upoznali su se kada je ona imala 21, a on 39 godina. U momentu kada je rođen njihov sin Jovan, Sinišin razvod sa bivšom suprugom nije bio okončan. Venčali su se u oktobru 2017. godine.

Dragana je jednom prilikom ispričala detalje odnosa sa bivšim suprugom koji su šokirali javnost.

Naime, ona je kazala da je njen, sada već bivši suprug, još dok su se zabavljali pokazivao znakove agresije. Tako je kazala da je tokom jedne svađe bacio njen telefon i gurnuo je. Ipak, ističe da je posledica lošeg odnosa bila ljubomora[1].

Ona je tada tvrdila da ju je Siniša voleo, te da je ljubomora razlog njegovog povremeno lošeg ponašanja. Dok je bila u trećem mesecu trudnoće saznala je da je suprug vara. Naime, dok je tvrdio da ide na posao ili da je na poslu, vreme je provodio sa drugom ženom. Ipak, uveravao ju je da je nije prevario, a pošto ga je, kako kaže volela, verovala je njegovim rečima.

Učešće u rijalitiju „Zadruga“

Dragana Mitar je u oktobru 2018. godine postala učesnica druge sezone rijaliti šou programa „Zadruga“. Predstavljena je kao model, pevačica i bivša članica grupe Models. Prilikom ulaska u rijaliti, kazala je da ima podršku cele porodice, oca, majke, supruga, ali i svog sina Jovana.

Ipak, kada je u januaru 2019. godine u „Zadrugu“ ušao preduzetnik Pavle Jovanović, javnost je imala priliku da sazna više o Draganinom privatnom životu. Naime, on je kazao da su se viđali šest meseci, u momentu kada je njen brak bio u krizi. Bivša pevačica je kazala da je tu vezu prekinula jer je želela da dá drugu šansu braku i porodici.

Pavle je nekim ukućanima ispričao da je Dragana želela da napusti muža, pronađe posao i da ostane u vezi sa njim. Tada je pomenuo i biznismena Edisa Edu Fetića sa kojim je ona navodno bila, a koji joj je u „Zadrugu“ poslao rođendansku tortu sa posvetom.

Njeno učešće u rijalitiju uglavnom su obeležile priče o privatnom životu, odnosu sa mužem, ali i sa drugim muškarcima sa kojima je provodila vreme.

U nekom momentu se zbližila sa reperom Nenadom Aleksićem (Sha), međutim prestali su da se druže nakon njegovog razgovora sa bivšom suprugom.

Dragana je u rijalitiju ostala do 211 dana, a potom je odlukom gledalaca izbačena.

Tabloidi su nakon njenog izlaska spekulisali o razvodu od supruga, a ona je jednom prilikom izjavila da je podnela zahtev za razvod braka. Njihov sin je ostao da živi sa Draganom i njenim roditeljima.

U treću sezonu „Zadruge“ ušla je polovinom novembra 2019. godine. Ubrzo se zbližila sa Vladimirom Tomovićem, a on joj je priznao da mu se dopada. Započeli su vezu, a nakon toga je u rijaliti ušao i jedan od njenih bivših partnera biznismen Edo Fetić.

Premda nije želela da prizna vezu sa Tomovićem, to je nije sprečavalo da redovno razmenjuje nežnosti sa njim. Zbog toga su bivši sportista iz Bara i biznismen iz Novog Pazara ušli u verbalni sukob koji je pretio da se pretvori i u fizički da nije reagovalo obezbeđenje.f

Nekoliko dana kasnije Dragana je priznala da je bila sa Tomovićem kako bi se osvetila Fetiću zbog nečega što je uradio ili nije uradio pre toga. Ni deo zadrugara, a ni javnosti koja prati rijaliti nisu poverovali da se nije zaljubila u Vladimira, premda je ona to negirala.

Ubrzo nakon toga suočila se sa problemima iz „vanjskog sveta“. Naime, tabloidi su pisali da su dom njene porodice u kojoj je tada boravio njen sin sa bakom i dedom došli službenici Centra za socijalni rad koje je navodno poslao njen bivši suprug[2].

Ostatak Draganinog učešća u rijalitiju obeležio je turbulentan odnos sa Edom, koji je jednom prilikom kazao da ne planira da se razvede od supruge, premda je u vezi sa drugom ženom zato što mu „taj papir ne znači ništa“.

Svađe i rasprave postale su sastavni deo njihove svakodnevnice, a neretko su pred milionskom publikom iznosili „prljav veš“ iz privatnog života.

Dragana je odlukom gledalaca „Zadrugu“ napustila 304. dana od početka rijalitija, a Edo je izašao tri dana kasnije. Pobeda je pripala Osječanki Ivi Grgurić.

Posle učešća u rijalitiju bivša pevačica je neko vreme punila novinske stupce spekulacijama o njenom životu, razvodu i odnosu sa oženjenim biznismenom. Osim toga, suočila se i sa brakorazvodnom parnicom, koja je, kako kaže, trajala dugo, jer joj je suprug ponudio puno starateljstvo nad sinom ukoliko potpiše dokument kojim se odriče celokupne imovine.

Dragana se krajem 2021. godine pohvalila da je brakorazvodna parnica napokon okončana, ali je novinarima tabloida i čitaocima takve vrste štampe bio mnogo interesantniji njen odnos sa Edom Fetićem.

U aprilu 2022. godine je tokom jednog televizijskog gostovanja izjavila da više nema ništa sa biznismenom iz Novog Pazara, da je čula da se pomirio sa suprugom, te mu je poželela sreću i izrazila nadu da će o njenom životu u buduće pisati samo onda kada pronađe muškarca za koga će želeti da se uda.

Tada je kazala da ne planira da se vrati u neku sledeću sezonu rijaliti šou programa.

Premda se zbog fotografije sa njenim sinom pisalo da je u vezi sa Bogdanom Ilićem, jutjuberom poznatijim kao Baka Prase, Dragana je izjavila da dotičnog uopšte ne poznaje i da je Jovanova želja bila da se fotografiše sa svojim idolom.

Bivša pevačica je u jednoj televizijskoj emisiji priznala da je imala nekoliko estetskih operacija. Tako je svojevremenom kazala da joj je tadašnji suprug za osmi mart poklonio operaciju grudi. Evidentno je da je korigovala usne, nos i zube[3].

Reference

Dragana Mitar na društvenim mrežama

FacebookDragana @ Facebook
InstagramDragana @ Instagram