Ivana Aleksić

Kratke informacije

Ime i prezimeIvana Aleksić
Datum rođenja18. septembar 1986.
Mesto rođenjaBeograd
DržavaSrbija
PrebivališteBeograd
ZanimanjePreduzetnica

Biografija

Ivana Aleksić je srpska preduzetnica. Vlasnica je kozmetičkog salona na Novom Beogradu. Bivša je supruga repera i rijaliti učesnika Nenada Aleksića Šaa (Sha). Rođena je 18. septembra 1986. godine u Beogradu. Živi i radi u Beogradu.

Ivana je u fokus domaće javnosti dospela krajem 2018. godine. U tom trenutku je njen suprug Nenad Aleksić bio deo rijaliti šou programa „Zadruga“, a Ivana je nakratko ušla u „Zadrugu“ kako bi ga podsetila da je oženjen.

Ša je postao deo i četvrte sezone ovog rijaliti. Njegovo učešće obeležila je afera sa Tarom Simov, sa kojom je prevario svoju tadašnju suprugu Ivanu. Mediji su početkom marta 2021. godine objavili da je Ivana podnela zahtev za razvod braka sa reperom. U junu je razvod zvanično okončan.

Život pre medija

Ivana Aleksić je rođena 1986. godine u beogradskom naselju Zvezdara. Detinjstvo je provela sa roditeljima i sestrom Jelenom u Mirjevu.

U rodnom gradu je upoznala repera Nenada Aleksića Ša koji je popularnost doživeo u grupi Sha-Ila. Par se venčao 2013. godine i počeli su da žive na Novom Beogradu.

Ivana je u tom beogradskom naselju u februaru 2015. godine otvorila kozmetički salon. Kako je jednom prilikom ispričala, na ideju da otvore salon došla je zajedno sa tadašnjim suprugom. Prvo je krenula da radi nokte, a potom se posao proširio i na druge usluge.

U žiži zbog nevernog supruga

Domaća javnost je Ivanu upoznala krajem 2018. godine kada je njen tadašnji suprug Nenad Aleksić postao deo rijaliti šou programa „Zadruga“. Kako se u nekom trenutku previše zbližio sa pevačicom Draganom Mitar, Ivana je nakratko ušla u rijaliti da ga „podseti da je oženjen“.

Situacija se smirila, Aleksić je izbačen 249. dan od početka sezone, a pobedu je odnela Luna Đogani.

Ša je u septembru 2020. godine ponovo postao učesnik rijalitija „Zadruga“. Ovog puta je otišao korak dalje, te se zbližio sa modelom i pevačicom Tarom Simov. Postali su par, tako da je suprugu Ivanu prevario pred milionskim auditorijumom.

Na stranu prevarene supruge stale su mnoge javne ličnosti, poput Kije Kockar i Vladimira Tomovića. Ipak, bila je to slaba uteha, s obzirom da se do tada nepoznata žena našla na „udaru“ tabloida.

I sama je priznala da je njen privatni život i profesionalni rad bio u krizi zbog toga što je ni novinari, a ni ljubitelji rijalitija nisu ostavljali na miru.

Kako je jednom prilikom kazala, Ivana je shvatila da je brak sa Aleksićem koji je do tog momenta trajao sedam godina, završen.

U martu 2021. godine je podnela zahtev za razvod braka, a zvanično su se razveli u junu 2021. godine. Ivani je sud dodelio deo imovine koju su zajedno stekli.

Otprilike u isto vreme je salon preselila na novu lokaciju.

Spekulisalo se da se zbližila sa tiktokerom Milanom Stijovićem, te da je na njegov nagovor i sama otvorila nalog na toj društvenoj mreži, međutim, Ivana nije komentarisala te napise u novinama[1].

Nakon „drame“ koju je doživela zbog bivšeg supruga, pisalo se da je u vezi sa bivšim učesnikom rijalitija Vladimirom Tomovićem. Ivana je njegovog brata poznavala pre nego što joj je poznati Crnogorac pružio podršku.

U intervjuu koji je dala početkom jula 2021. godine kazala je da Vladimira Tomovića nije nikad upoznala, ali da se nada da će se sresti.

Od tog momenta su njihove svakodnevne aktivnosti i objave na društvenim mrežama podgrejavale spekulacije da je Ivana utehu nakon razvoda upravo pronašla u Tomoviću.

Početkom 2022. godine tabloidi su objavili vest da su se Vlada i Ivana verili. On je na to reagovao veoma burno, dok je Ivana kazala da „nema komentar“ na takve informacije.

Beograđanka uživa veliku popularnost na društvenim mrežama. Samo na „Instagramu“ je prati oko 110 hiljada ljudi, a ona sa svojim pratiocima deli fotografije sa putovanja, ali ne i druge detalje iz privatnog života.

Reference

Ivana Aleksić na društvenim mrežama

InstagramIvana @ Instagram