Aleksandra Subotić

Kratke informacije

Ime i prezimeAleksandra Subotić
Datum rođenja1. oktobra 1996.
Mesto rođenjaPodgorica
DržavaSrbija
PrebivališteBeograd
ZanimanjeStarleta, rijaliti učesnica

Biografija

Aleksandra Subotić je srpska starleta i model, te učesnica rijaliti šou programa „Parovi“ i „Zadruga“. Rođena je 1. oktobra 1996. godine u Podgorici. Živi u Beogradu.

Njen otac je Karađorđe Subotić, a majka fitnes instruktorka Ljuba Pantović. Ima i mlađu sestru Goranu. Završila je Školu za negu lepote u Beogradu.

Dok joj je majka 2013. godine bila u rijalitiju Farma, Aleksandra je zatrudnela sa njenim tadašnjim dečkom Aleksandrom Čabarkapom. Optužila je majku da ju je koristila da bi se promovisala u medijima i pričala je da ne želi da bude u kontaktu sa njom.

Ipak je na to bila primorana jer je njen otac uhapšen zbog iznude, a otac njenog deteta je služio kaznu zbog dva pokušaja ubistva, iznude, razbojništva, paljevine i nedozvoljenog nošenja oružja.

U novembru 2013. godine, Aleksandra je rodila ćerku Magdalenu. Dva meseca kasnije se našla pred Višim sudom za maloletnike, jer je sa Čabarkapom iznudila 30 000 evra. On je na suđenju rekao da je Aleksandra bila kolateralna šteta i da nije kriva.

Subotićeva je u novembru 2016. godine, zajedno sa majkom, postala učesnica rijalitija „Snajke“. Spekuliše se da je bila intimna sa Mladenom Vuletićem.

U decembru 2016. godine je ušla u rijaliti „Parovi“. Izjavila je da to radi da bi detetu obezbedila svetlu budućnost i da je spremna na sve da bi došla do finala. Mediji su objavili da Aleksandrin nedeljni honorar u Parovima iznosi 700 evra.

Otkrila je prvi seks imala sa 15 godina i da je to za nju bilo traumatično iskustvo. Sukobila se sa Tijanom Ajfon i Vesnom Rivas.

Uživo iz zatvora se uključio Aleksandar Čabarkapa koji je tražio DNK test kako bi utvrdio da li je dete njegovo. Aleksandra mu je odgovorila da je ona sigurna u to i da su oni završili. Takođe je izjavila da se tako ponaša jer se plaši supruge Klaudije.

U rijalitiju „Parovi“ započela je vezu sa bivšim fudbalerom Davidom Dragojevićem. Broj njihovih fanova rastao je kako je rasla i njihova ljubav. Stekli su veliki broj obožavalaca, a Aleksandru je prihvatila i Davidova majka Biljana.

Ubrzo nakon toga je deo rijalitija postao i njegov brat Dejan. Dejan je uplovio u romansu sa Dalilom Mujić koja je na kraju te sezone „Parova“ izašla kao pobednica. Zbog lošeg odnosa između Aleksandre i Dalile i braća su često dolazili u sukobe.

David i Aleksandra su se venčali u rijalitiju, a po izlasku iz „Parova“ počeli su da žive zajedno.

Usledio je poziv Televizije „Pink“ da uđu u „Zadrugu“. Postali su deo tog rijalitija, a potom su na površinu isplivale nesuglasice među njima. Zbog fizičkog napada ona je diskvalifikovana, a David je uplovio u vezu s Anom Korać.

Par meseci kasnije Aleksandra se vratila u „Zadrugu“, a ljubavni trougao je svakodnevno intrigirao i šokirao gledaoce. Sve troje su se plasirali u finale, a Aleksandra je osvojila četvrto mesto.

Aleksandra se pojavila u spotu Stevana Sekulića za pesmu „7 noći“ koja je „Ju Tjub“ („YouTube“) publici premijerno predstavljena 23. marta 2019. godine.

Posle drame sa Davidom i nakon izlaska iz rijalitija Aleksandra je započela vezu sa dvadeset godina starijim Predragom Raspopovićem. Krajem avgusta 2020. godine su dobili sina kome su dali ime Jovan.

U januaru 2021. godine je pokrenula svoj „Ju Tjub“ kanal koji je za nešto više od sedam meseci sakupio preko 16 hiljada pratilaca i 2.1. milion pregleda. Pored vlogova, ona snima modne savete, savete o ishrani, kao i klipove o svojim kulinarskim sposobnostima. Njen najpopularniji video trenutno (avgust 2021. godine) ima preko 195 hiljada pregleda.

Polovinom juna 2021. godine mediji su objavili, a Aleksandra na „Instagramu“ potvrdila da je raskinula sa Raspopovićem. Navodno je razlog raskida to što ju je dečko prevario sa Jelenom Pešić, bivšom učesnicom „Zadruge“.

Nešto kasnije, odgovarajući na pitanja o svom emotivnom statusu Aleksandra je kazala da se pomirila sa Pecom.

Srpski tabloidi su krajem jula 2021. godine objavili da će Aleksandra zajedno sa decom učestovovati u petoj i verovatno poslednjoj sezoni rijalitija „Zadruga“.

Aleksandra Subotić na društvenim mrežama

FacebookAleksandra @ Facebook
InstagramAleksandra @ Instagram
Youtube Aleksandra @ YouTube