David Dragojević

Kratke informacije

Ime i prezimeDavid Dragojević
Datum rođenja8. septembar 1988.
Mesto rođenjaNovi Sad
DržavaSrbija
PrebivališteNovi Sad
ZanimanjeFudbaler

Biografija

David Dragojević je bivši fudbaler i učesnik rijaliti šou programa „Parovi“ koji se emituje na „Hepi“ („Happy“) televiziji i „Zadruga“ koji se emituje na „Pinku“. Rođen je 8. septembra 1988. godine u Novom Sadu.

Iako je bio uspešan fudbaler, javnost ga ne pamti po njegovim rezultatima u fudbalu, već po učešću i ljubavnim vezama u rijalitijima „Parovi“ i „Zadruga“.

U „Parovima“ je zavoleo kontraverznu i atraktivnu Aleksandru Subotić, da bi posle izlaska iz rijalitija živeo sa njom, ušao u „Zadrugu“ i onda je ostavio u rijalitiju. Tada se zaljubio u starletu Anu Korać.

Inače, javnost uvek intrigiraju i porodični odnosi Davida Dragojevića, njegove majke Biljane, oca i očuha, te brata Dejana Dragojevića i njegove supruge Dalile.

David i Dejan su u isto vreme boravili u rijalitiju „Parovi“, a njihove izabranice Aleksandra i Dalila u rijalitiju se nisu najbolje slagale što je u određenoj meri uticalo i na odnos među braćom. Tako da se u rijalitiju često, pred milionima gledalaca, odigravala i prava mala porodična drama.

David je po izlasku iz „Zadruge 2“ zaručio svoju devojku Anu Korać, a par je i dalje zanimljiv medijima koji ih prate u stopu.

Detinjstvo i sportska karijera

David Dragojević odrastao je u Veterniku u Novom Sadu. Rođen je 8. septembra 1988. godine. Ima mlađeg brata Dejana. Osim brata, veoma važnu ulogu u njegovom životu zauzima majka Biljana, a uz nju i očuh Predrag Opačić Mungos sa kojim je u dobrim odnosima.

Od detinjstva David je voleo da igra fudbal, koji je kao dete počeo i trenirati. Odlučio je da se svojoj sportskoj fudbalskoj karijeri ozbiljno posveti i da predano radi kako bi napredovao. Igrao je na poziciji beka.

Počeo je da se takmiči u niželigaškom rangu takmičenja kao član Fudbalskog kluba „Obilić“ iz Zmajeva gde je bio od 2006. do 2010. godine. Te, 2010. godine, David je kao član „Obilića“ igrao za Fudbalski klub „Metalac Asko Vidak“ u Futogu.

Potom je već od naredne godine igrao za Fudbalski klub „Veternik“ koji se takmičio u Srpskoj ligi Vojvodine.

Za novosadski Fudbalski klub „Proleter“ igrao je od 2012. do 2015. godine. David je često imao i povrede zbog kojih je ispaštala njegova fudbalska karijera.

S obzirom da u fudbalu stvari nisu išle baš po planu, odlučio je da ode u Ameriku. Tada je završio i svoju sportsku karijeru.

Od Amerike do rijalitija

Srpski fudbaler odlučio je da svoju sreću okuša i u dalekoj Americi. Mnogi su govorili, ako je suditi po fotografijama na Instagramu, da je David tamo živeo pravi „američki san“.

Imao je kuću u Los Anđelesu, posećivao je najlepše američke plaže, surfao i uživao u luksuzu Amerike.

David je imao u planu da u Kaliforniji otvori svoj restoran. Međutim, „američki san“ prekinula je poseta Srbiji i odluka da uđe u rijaliti „Parovi“.

Tada mu se život iz korena promenio. Iako je i posle prve sezone rijalitija u kojoj je učestvovao vraćao za Ameriku, ponovo ga je put zbog privatnog života, ali i planova u rijalitiju, vraćao u Srbiju.

„Parovi“ i ljubav s Aleksandrom Subotić

Kada je ušao u rijaliti Davidu je pažnju privukla jedna od najšokantnijih i najkontraverznijih učesnica ikada u srpskim rijalitijima. Reč je o Aleksandri Subotić.

Ona je kćerka Ljube Pantović koja je gledaocima takođe poznata iz prethodnih rijalitija. Naime, Aleksandra je svojoj majci Ljubi preotela momka kontraverznog Aleksandra Čabarkapu.

U njega se zaljubila kao maloletnica i ostala u drugom stanju. Aleksandra i Aleksandar imaju kćerku Magdalenu, ali nisu ostali zajedno.

Bez obzira na sve, David je odlučio da prošlost ostave iza sebe i da se bore za svoju ljubav. Kako je rasla njihova ljubav, tako je rastao i broj fanova ovog para na društvenim mrežama.

Stekli su ogromnu armiju obožavaoca koji su pratili svaki njihov korak. Aleksandru je zavolela i Davidova majka Biljana.

U rijaliti je ušao i njegov rođeni brat Dejan. Dejan se zaljubio u Dalilu Mujić, koja je na kraju te sezone „Parova“ izašla kao pobednica rijalitija.

Aleksandra i Dalila nisu se slagale, a Dalilu nije prihvatala ni porodica Dragojević. Zbog toga su i braća dolazila u sukobe, pa je i njihov odnos intrigirao gledaoce pored malih ekrana.

Iako su mnogi prognozirali da će ljubav Davida i Aleksandre, koji su se i venčali u rijalitiju, završiti čim se završi rijaliti, oni su ih razuverili.

Po izlasku iz „Parova“ počeli su da žive zajedno, a David je prihvatio Aleksandrinu kćerku Magdalenu. Njih dvoje su planirali porodicu i venčanje. Međutim, do toga nije došlo.

 „Zadruga“ i dramatičan raskid

S obzirom na veliku popularnost Davida i Aleksandre, ne čudi što je ovaj par dobio poziv da uđe u još jedan rijaliti – ovaj put reč je o „Zadruzi“ na „Pink“ televiziji.

U „Zadrugu“ su ušli kao par koji se mnogo voli, međutim, već prvih dana u rijalitiju pokazalo se da imaju mnogo problema i trzavica u vezi.

David je zamerao Aleksandri što voli da se svađa sa drugim takmičarima, a on je „uskakao“ u svaku njenu svađu i branio je. S druge strane, smetala mu je i Aleksandrina ljubomora.

Problemi su se nagomilavali, a kada je Aleksandra zbog fizičkog napada, diskvalifikovana iz rijalitija, David je našao novu ljubav.

Tako je ostavio Aleksandru koja je u to vreme sa svojom kćerkom još uvek živela u porodičnoj kući u Veterniku sa Davidovom majkom.

Aleksandra u početku nije želela da prihvati kraj njihove ljubavi, ali joj nije preostalo ništa drugo osim da se pomiri sa time.

Ljubav s Anom Korać

Starleta Ana Korać, koja je i pre izlaska Aleksandre Subotić iz rijalitija govorila da joj se dopada David, nije gubila vreme. Čim je Aleksandra napustila „Zadrugu“ počela je da provodi više vremena sa Davidom kojem je Aleksandrin izlazak teško pao.

Od prijateljskog razgovora do velike zaljubljenosti put je bio kratak. David je brzo zaboravio Aleksandru i zaljubio se u Anu. On je to priznao javno i započeo vezu sa Anom.

Njihova ljubav imala je više testova u rijalitiju, ali su opstali uz sve napade drugih takmičara, ali i fanova Aleksandre Subotić.

Za Anu nije bila ni Davidova majka Biljana koja se takođe našla u nezahvalnoj situaciji s obzirom da je Aleksandra sa kćerkom Magdalenom živela sa njom u istoj kući.

Zanimljivo, nakon nekoliko meseci, u rijaliti se vratila Aleksandra Subotić i živela pod istim krovom sa svojim dojučerašnjim verenikom i njegovom novom devojkom.

Odnos ovog ljubavnog trougla šokirao je gledaoce pored malih ekrana. Ipak, ljubav Davida i Ane je opstala i nastavili su je i posle rijalitija.

Romantična veridba Davida i Ane

Ovaj par imao je jedne od najromantičnijih zaruka. A, da bi se Ana oduševila, David je razmišljao o svakom detalju.

Zaruke su pale u Turskoj, dok je Ana tamo snimala reklame. David se potrudio da rezerviše putovanje jahtom samo za njih dvoje s obzirom da Ana obožava more.

Rekao joj je da trebaju ići na večeru u jedan restoran, a njoj se nije išlo jer nije imala garderobu u sobi jer joj je ostala na snimanju.

Međutim, David je insistirao, pa se spremila i otišli su. Kada su stigli na jahtu, dočekao ih je spreman sto za dvoje, a devojka je svirala violinu.

David je kleknuo pred Anu i pitao je da li želi da se uda za njega. Ona je, naravno, pristala. Potom su krenuli na romantično putovanje jahtom.

Ana je rekla da je bila oduševljena time što se njen dragi potrudio da zaruke budu romatnične i što je mislio o svakom detalju, te da su joj u tom trenutku „klecala kolena“.

Kada su javili svojim najbližim, oni su bili u šoku i obasuli ih čestitkama. Par je u medijima najavljivao venčanje.

Pisalo se i da su već počeli da razgledaju kuće na Dedinju koje su na prodaju sa željom da konačno i oni imaju svoj zajednički dom. Odlučili su da kupe kuću, ali još uvek nisu odabrali onu koja je idealna za njih.

U medijima se dosta nagađalo o tome da je Ana trudna, ali je ona rekla da to nije istina. Tom prilikom je kazala da ona i David žele da se ostvare kao roditelji, ali to ne vide u skorijoj budućnosti.

Kraj rijaliti ljubavi

Domaći tabloidi su krajem januara 2021. godine objavili informaciju da su Ana i David prekinuli vezu. Jedno drugo su otpratili i blokirali sa društvene mreže Instagram, a par meseci kasnije Ana je otkrila šta je bio razlog raskida.

Tom prilikom je izjavila da su oni „dva različita sveta“, te da ona to nije videla uprkos onome što su joj drugi ljudi govorili.

Kazala je da je „htela da napravi od njega nešto drugo, ali nije uspela“. Istakla je da se ne kaje što je bila sa Davidom, ali da joj je „pao kamen sa srca“ kada su okončali vezu.

Tokom gostovanja u jednoj televizijskoj emisiji Dragojević nije demantovao informaciju da je Ani smetalo to što se dopisivao sa njenom drugaricom. Kratko je izjavio da mogućnost za pomirenje ne postoji.

Istom prilikom je kazao da se posvetio samo treningu i fitnes programu koji vodi, te potvrdio da se počastio novim automobilom.

David Dragojević na društvenim mrežama

FacebookDavid @ Facebook
InstagramDavid @ Instagram