Đorđe Tomić

Kratke informacije

Ime i prezimeĐorđe Tomić
Datum rođenja5. mart 1995.
Mesto rođenjaBijeljina
DržavaBosna i Hercegovina
PrebivališteBijeljina / Beograd
ZanimanjeBokser
Visina-
Težina-

Biografija

Đorđe Tomić je bivši bokser i rijaliti igrač u sedmoj sezoni rijaliti programa „Parovi 7“ koji je emitovan na „Hepi“ („Happy“) televiziji. Rođen je 5. marta 1995. godine u Bijeljini. Živi na relaciji Bijeljina – Beograd.

Bio je izuzetno uspešan bokser u svom rodnom gradu, ali je boksersku karijeru završio pre vremena. U rijalitiju je pričao da je svoje umeće u boksu koristio u tučama za novac. Radio je kao obezbeđenje u jednom klubu u Bijeljini.

Neposredno pre ulaska u rijaliti rekao je da su na njegov porodični dom i automobil bačeni „Molotovljevi kokteli“.

Odrastanje

Njegova majka zove se Fikreta Mušinović. Đorđe je veoma privržen svojoj majci, dok s ocem nije imao najbolji odnos. Već sa sedamnaest godina Đorđe se posvađao s ocem i napustio porodični dom. Do svađe je došlo zbog nesporazuma.

Đorđe je po očevom mišljenju došao kasno kući iz grada, oko 23 časa, a sledeći dan je imao boks meč. Otac mu je rekao da po kazni sada ne može ići na meč, a ako ode da će ga izbaciti iz kuće.

Đorđe se mnogo iznervirao i odlučio da neće propustiti ovaj meč i da će sam napustiti porodični dom. Pomogao mu je njegov trener boksa koji mu je omogućio da neko vreme spava u njegovom hostelu dok se ne snađe. Nakon toga Đorđe je otišao u Austriju, a potom i Češku, kako bi radio.

S ocem se pomirio kada se njegov otac razboleo, imao je tumor na malom mozgu. Đorđe mu je pomagao da se leči. Sve do očeve smrti Đorđe se nije vratio u porodični dom. Kada mu je otac umro odlučio je da se vrati kući i pomogne svojoj majci da održava domaćinstvo.

Đorđe je u rijalitiju pričao da njegov otac nije bio pažljiv prema njemu kada je bio mlađi, da je voleo da popije, i da su bili vrlo retki trenuci u kojima mu je otac ostao u lepom sećanju. Prema njegovim rečima otac mu je često bio agresivan.

Kada je Đorđe imao osam godina prvi put je video oca kako tuče njegovu majku. Posle ovog trenutka, kako je pričao u rijalitiju, oca nikada nije gledao istim očima i to mu je ostalo urezano u sećanju. Od tada se on postavljao zaštitnički prema majci i sestrama, za koje kaže, uradio bi sve na svetu. Suprotstavio se ocu i rekao mu da mu smeta njegov odnos još sa četrnaest godina.

Njegov otac je, po Đoletovim rečima, bio veoma dobar za prijatelje, komšije i sve druge osim za svoju suprugu i decu. Nije bio agresivan konstantno, ali je porodica Tomić s vremena na vreme prolazila kroz ozbiljno nasilje u porodici.

Varao je njegovu majku, a Đorđa je, dok je bio mali, više puta upoznavao sa svojim ljubavnicama i terao ga da ih zove „novim mamama“. Za ove prevare je saznala i Đoletova majka koja je tada odselila iz kuće i otišla kod svojih roditelja, ali se opet vratila.

Da njegov otac nije prestao da vara njegovu majku sve do svoje smrti, Đole je od prijatelja saznao kada je njegov otac umro.

Porodica

Đorđe ima starijeg polubrata Milenka Tomića iz prvog braka svog oca. Njegov otac se razveo, a Milenkova majka se preudala za čoveka koji ju je na kraju ubio. Đoletov polubrat je ostao da živi sa bakom i dedom.

Posle je završio u domu, a potom u Makedoniji. Kasnije je doselio u Bijeljinu i živeo je dve godine sa Đoletom i njegovom porodicom. Đorđe je ispričao da je njegov polubrat bio problematičan. Rekao je da ima i polusestru Ivanu s očeve strane.

Privođenja

Đorđe je u emisiji „Parograf“ u rijalitiju „Parovi 7“ na „Hepiju“ ispričao da je prvi put priveden u policiju sa devetnaest godina. Želeo je da kupi paket marihuane prijateljima kod jednog poznanika.

Iako na kraju taj paket nije kupio, policija je otkrila kada je uhapsila tog momka da je imao kontakt i sa Đorđem. Ovaj momak na kraju je oslobođen optužbi, a Đorđe je bio svedok na sudu.

Priveden je drugi put zbog sumnji za paljenje džipa. Tražio je policijski poligraf i potvrdio da nije imao veze sa tim.

Treći put priveden je u Beogradu ispred kluba „Fristajler“ tokom legitimacije. Priveli su ga zbog nelegalnog ulaska u državu jer nije imao pečat u pasošu da je ušao iz BiH u Srbiju.

Molotovljevi kokteli

Kada su na njegovo auto i porodični dom bačeni „Molotovljevi kokteli“ Đorđe je bio kod kuće sa majkom. Ne zna se ko je to i zbog čega uradio.

Sve se završilo sa manjom materijalnom štetom, jer je Đorđe uspeo da ugasi požar. Dan posle, otkrio je da je otrovan i njegov pas, argentinska doga. Sumnja kako su to uradili isti ljudi koji su bacili koktel na kuću kako bi lakše prišli porodičnom domu.

Bokser koji je pao na doping kontroli

Đorđe je rekao da je na njega u životu najviše uticaja imao njegov trener boksa. Ovaj sport zavoleo je od detinjstva i bio je izuzetno uspešan u tome.

Želeo je da napreduje u svojoj bokserskoj karijeri i da se bavi profesionalnim borbama. Imao je ponudu da bude sparing partner u Nemačkoj poznatim bokserima. Zarađivao bi 600 eura po sparingu, a trebalo je da ih ima pet u sedmici.

Đorđe je želeo da ide u Nemačku, ali mu klub nije hteo dati ispisnicu jer je tada bio jedan od najboljih boksera. Rekao je da je namerno uzeo drogu pred meč, iako je znao da će biti doping kontrola, kako bi dobio dve godine zabrane boksovanja, a samim tim bi bio oslobođen klupskih obaveza.

Nakon što je pao na doping kontroli, otišao je da radi u inostranstvo. Kasnije mu je bilo žao što je to uradio.

Ljubavni život

Dugo godina je bio u vezi sa Vanjom, devojkom iz Bijeljine. Đorđe je pričao da mu nijedna devojka u životu nije značila kao Vanja, ali da je među njima definitivno sve završeno.

Učešće u rijalitiju

Kao jedan od istaknutijih rijaliti igrača sedme sezone svojom direktnošću osvojio je srca publike. U rijalitiju je imao nekoliko ljubavnih avantura i pokazao se kao zavodnik iz Bosne.

U prvim danima rijalitija mediji su ga povezivali sa Jelenom Ilić, učesnicom rijalitija. Đorđe je priznao da su se poljubili, ali nije bilo ništa više od međusobne simpatije. Bio je sa Saškom Karailjaz, Meom Bond, Enisom Bajramović i Anđelinom Marjanović.

S Enisom Bajramović, rijaliti učesnicom iz Sarajeva, Tomić je bio u vezi dva meseca. Potom je uplovio u ljubavnu romansu sa atraktivnom Anđelinom Marjanović iz Beograda. Njihova veza bila je veoma turbulentna.

U rijalitiju je stekao prijatelje kao što su Elvin Kadrić, Mladen Vuletić, Božidar Milovanović i drugi.

Po izlasku iz rijalitija ostao je u vezi s Anđelinom Marjanović sa kojom je u proleće 2020. godine dobio sina Minju. Njegove bivše cimere u „Parovima“ je obradovala ova informacija, a Ivan Marinković je pozvao Đoleta da se vrati u rijaliti. Produkcija je objavila informaciju da su pregovori u vezi sa tim u toku, međutim, Tomić se nije vratio u vilu „Parova“ do kraja sezone[1].

Reference

[1] https://happytv.rs/rijaliti-parovi/226120/novope%C4%8Deni-tata-spreman-kao-zapeta-pu%C5%A1ka-pocepa%C4%87e-mu-ko%C5%A1ulju-sledi-karambol-foto

Đorđe Tomić na društvenim mrežama

FacebookĐorđe @ Facebook
InstagramĐorđe @ Instagram