Gabrijela Pejčev

Kratke informacije

Ime i prezimeGabrijela Pejčev
Datum rođenja10. mart 1992.
Mesto rođenjaDimitrovgrad
DržavaSrbija
PrebivališteBeograd
ZanimanjePevačica
ŽanrPop-folk, folk, etno

Biografija

Gabrijela Pejčev je srpsko-bugarska pevačica rođena 10. marta 1992. godine u Dimitrovgradu gde je i odrasla. Živi i radi u Beogradu.

U osnovnoj školi je pevala u horu, a aktivno se počela baviti muzikom u srednjoj školi – gimnaziji. Posle završene srednje škole, u Sofiji je studirala bugarski jezik i književnost.

Gabrijela je veću prepoznatljivost stekla učešćem u takmičenju „Pinkove zvezde“ gde je najviše izvodila pesme Svetlane Cece Ražnjatović. Pored glasovnih sposobnosti, istakla se atraktivnim izgledom i atributima koji publiku nisu ostavili ravnodušnom.

Tokom takmičenja joj je najveća podrška bio otac i često mu je posvećivala pesme na nastupima. On je 2015. godine preminuo posle teške bolesti, karcinoma pluća.

Zajedno sa Danilom Živkovićem, Nemanjom Maksimovićem, Bojanom Golubović, Milošem Radovanovićem, Slobodanom Radanovićem i drugima našla se u finalu tog takmičenja. Uprkos dobrom nastupu, pobeda je pripala takmičaru Ivanu Kurtiću.

Gabrijela je u decembru 2015. godine snimila svoj prvi singl. Reč je o pesmi „Ne dam nikom da me zeza“ koju su pisali Marina Tucaković i Damir Handanović, a koja se našla na CD-u „City The Best Of 2015/16“ u izdanju Diskografske kuće „City Records“.

Naredne godine je bila specijalna gošća na koncertu Miroslava Ilića u Bugarskoj.

Ušla je u rijaliti programa „Farma“ i uprkos tvrdnjama da se neće zaljubiti, vrlo brzo se zbližila sa manekenom Radetom Lazićem, a zatim i sa voditeljem Vladom Stanojevićem. Na „Farmi“ je ostala do samog kraja, a odlukom gledalaca joj je pripalo peto mesto.

Do još veće prekretnice u njenoj karijeri je došlo 2018. godine kada je za potrebe filma „Južni vetar“ otpevala pesmu „Luda po tebe“ bugarske pop-folk pevačice Kamelije (Камелија Владимирова Вескова – Камелија).

Numera je za kratko vreme postala regionalni hit, a spot je za tri godine dostigao 5.4 miliona pregleda na internet platformi „JuTjub“ („YouTube“).

U saradnji sa Dejanom Kostićem, Goranom Radinovićem i Jovanom Radosavljević je polovinom 2019. godine snimila singl „Batali priču“. Objavila ga je Diskografska kuća „Infinity Production“, a sudeći po komentarima na društvenim mrežama, publici se i ovaj singl dopao.

Gabrijela je sa kolegom Acom Živanovićem snimila energičnu baladu „Ja te još uvek volim“ koju su pisali, komponovali i aranžirali Biljana Vujović, Živanović i Senad Bislimi.

Na pesmi „Motel“ je sarađivala sa kolegom Anidom Ćusićem. Reč je o numeri Gorana Ratkovića Raleta čiji tekst su pisali Branislav Glušac, Radenko Mitrović i Marina Tucaković. Snimili su i spot koji im je za dve godine doneo preko tri miliona pregleda na „JuTjubu“.

Gabrijela je krajem maja 2022. godine objavila singl „Vozi vozi“ na kome je sarađivala sa Bojanom Vasićem i Aleksandrom Tomićem. Atraktivan spot je za šest meseci „zaradio“ skoro milion pregleda.

Privatni život

Gabrijela Pejčev je rođena 1992. godine u Dimitrovgradu. Odrasla je sa roditeljima, sestrom i bratom u rodnom gradu. Tu je završila osnovnu i srednju školu, a potom upisala fakultet u Sofiji. Pevačica pored srpskog i bugarskog, govori španski i engleski jezik.

Javnost ju je upoznala kao jednu od takmičarki „Pinkovih zvezda“. Nakon toga je ušla u rijaliti šou program „Farma“, a regionalnu prepoznatljivost joj je donela pesma „Luda po tebe“ koju je otpevala za potrebe filma „Južni vetar“.

S obzirom na to da je duži niz godina na domaćoj javnoj sceni, njen privatni život je često u fokusu. Tako se tokom učešća u „Farmi“ zbližila sa manekenom Radetom Lazićem. Nešto kasnije su se rodile simpatije između nje i tada oženjenog kolega Semira Džankovića.

Po izlasku iz rijaliti je uplovila u vezu sa rukometašem Milošem Medenicom. Par se verio, ali su nakon nekog vremena raskinuli zaruke.

Polovinom 2021. godine je novinarima priznala da je zaljubljena, te da je pronašla muškarca koji prihvata ono što ona radi. Međutim, nije želela da otkrije identitet svog izabranika[1].

Gabrijela je u jednom intervjuu kazala da je vatreni navijač kluba Crvena zvezda.

Diskografija

Singlovi

  • 2015. Ne dam nikom da me zeza
  • 2017. Nisam udata
  • 2018. Luda po tebe
  • 2019. Batali priču
  • 2019. Ja te još uvek volim (ft. Aca Živanović)
  • 2020. Motel (ft. Anid Ćusić)
  • 2022. Vozi, vozi

Reference

[1] https://www.kurir.rs/stars/3733615/gabi-pejcev-blista-od-srece-nasla-decka-ne-moze-da-sakrije-emocije-na-pomolu-i-verenicki-prsten

Gabrijela Pejčev na društvenim mrežama

FacebookGabrijela @ Facebook
InstagramGabrijela @ Instagram