Aleksandra Tasić Coka

Kratke informacije

Ime i prezimeAleksandra Tasić Coka
Datum rođenja24. novembar 1999.
Mesto rođenjaBeograd
DržavaSrbija
PrebivališteBeograd
ZanimanjeModel, rijaliti zvezda
Visina170 cm

Biografija

Aleksandra Tasić Coka je srpski model i učesnica  rijaliti šou programa „Parovi“ koji se emituje na „Hepi“ („Happy“) televiziji. Rođena je 24. novembra 1999. godine u Beogradu gde i živi.

Ostaće upamćena kao „rijaliti trudnica“. Na samom početku rijalitija uplovila je u ljubavnu romansu sa Nikolom Lakićem i ostala u drugom stanju. Njih dvoje su, nekoliko nedelja po završetku sedme sezone rijalitija „Parovi“, postali roditelji dečaka Lazara.

Zanimljivo, Aleksandra je u „Parove“ ušla kao zauzeta devojka koju čeka dečko po izlasku iz rijalitija. Ipak, njena veza nije dugo potrajala, baš kao i veza Nikole Lakića, s obzirom da su svoje partnere prevarili i otpočeli ljubavnu romansu.

Njihovu ljubavnu priču u rijalitiju obeležila je „trudnoća“, ali i eksplicitan snimak seksa koji je šokirao javnost. Za tu ljubav nisu bile porodice Tasić i Lakić, ali kada su saznali da „stiže beba“ podržali su svoju decu i radovali se tome što stiže prinova.

Detinjstvo i obrazovanje

Odrasla je kao kćerka jedinica u porodici Tasić. Roditelji su svoju mezimicu oduvek obasipali ljubavlju i pažnjom. Međutim, nije sve uvek bilo idealno i u materijalnom smislu. Pred milionskom publikom rijalitija, Coka je otvorila dušu i ispričala sve o siromaštvu i teškom odrastanju.

Njeni roditelji započeli su da grade kuću u Resniku, još pre Cokinog rođenja. Njen deda posvađao se sa svojim sinom, Cokinim tatom, i isterao njega i Cokinu mamu na ulicu. Tako su njeni roditelji otišli da žive kao podstanari, bez struje i vode. U tom okruženju živela je i Coka do svoje pete godine.

Detinjstvo je obeležilo siromaštvo, ali je rekla da joj ljubavi i pažnje nije nedostajalo. Njena mama tada je našla posao i radila kao sobarica. Živeli su u kući u selu i Coka je iskoristila tu priliku da uživa u čarima seoskog života. Mnogo je zavolela životinje i prirodu. Kasnije, Tasići su se preselili u grad i ustabilili svoju finansijsku situaciju.

Aleksandra je u Beogradu završila osnovnu, a potom i srednju Geološku i hidrometeorološku školu „Milutin Milanković“ u Zemunu. Po završetku srednje škole, želela je da upiše fakultet. Iako se mnogo dvoumila, ipak je odlučila da to bude Poljoprivredni fakultet Univerziteta u Beogradu. Fakultet nije završila i ušla je u rijaliti šou sa devetnaest godina.

Od modela do radnice u igraonici za decu

Od detinjstva, Coka je plenila svojom lepotom. Plavokosa devojka, sa tamnim očima, lepim crtama lica, bila je dobro došla i u svet modelinga. Jedno vreme posvetila se karijeri u modelingu što je bila njena karta i za ulazak u rijaliti.

Bila je prva pratilja na ostrvu „Hajnan“ u Kini na takmičenju „miss bikini“ što je njen najveći uspeh u modelingu. Tada je osvojila i vrednu novčanu nagradu. Modelingom se bavila dve godine i bila je članica modne agencije „Fashionglam“.

Radila je i u jednoj dečijoj igraonici jer joj je novac bio neophodan. Coka je rekla da mnogo voli decu i da joj je taj posao prijao. Kada je zatrudnela u rijalitiju, jedno vreme je razmišljala o tome da po izlasku i ona otvori svoju igraonicu.

Učešće u rijalitiju „Parovi“

Kada je ulazila u rijaliti rekla je da je motiv njenog ulaska novac, ali i želja da se igra i proba nešto novo. Istakla je i to da ima podršku svojih roditelja i dečaka. Međutim, odmah po ulasku pokazala je simpatije prema Nikoli Lakiću sa kojim je uskoro otpočela vezu. Tako je svog dečka prevarila i javno ostavila. Ništa bolji nije bio ni Lakić, koji je takođe imao devojku van rijalitija, ali ju je prevario sa Cokom, a potom i ostavio.

Upravo ova ljubavna veza, sa starijim muškarcem, obeležila je celo njeno učešće u rijalitiju. Nije prošlo mnogo vremena, Coka i Nikola, već su imali odnose pred kamerama. U jednom od tih videa, pušten je vrlo eksplicitan snimak na kome se vidi kako Coka Nikolu oralno zadovoljava u krevetu. Par je bio ispod pokrivača, ali je u jednom trenutku, Nikola je skinuo pokrivač. To je bio veliki skandal, kako za ljubavni par, tako i za njihove roditelje.

Cokini roditelji su imali izuzetno burnu reakciju. U jednom trenutku, njena majka je rekla i da se odriče ćerke. Nije im se dopao Cokin izbor i veza sa Nikolom jer je mnogo stariji od nje. Takođe, smetalo im je to što je on bio poznat kao „zavodnik“ iz prethodnih sezona rijalitija.

Između ostalog, u rijalitiju su bile njegova bivša devojka Izabela Alijoski i njena majka Slađana Petrović sa kojima je često bio u sukobu. Učesnici i gledaoci komentarisali su da Nikola još voli Izabelu i da je sa Cokom samo kako bi se osvetio svojoj bivšoj devojci. Nikola je to negirao, ali mladoj Coki to nije prijalo.

Tokom jedne od emisija „Roditeljski sastanak“ Cokin otac je došao i rekao da želi da svoju ćerku odvede kući i da izađe iz rijalitija. Njena majka i otac govorili su da ih kćerka bruka i sramoti. Za tu vezu nisu bili ni Nikolini roditelji, ali su bili mnogo umereniji u svojim opaskama od Tasića. Iako ju je otac nagovarao da krene kući, Coka nije želela da ode i ostala je sa Nikolom u rijalitiju.

Iako skoro niko nije verovao da će njihova ljubav opstati, oni su uskoro pokazali da se zaista vole. Odlučili su da pokušaju da se ostvare kao roditelji, pa su gledaoci pored malih ekrana često imali priliku da gledaju i snimke njihovih seksualnih odnosa. Roditelji su im često skretali pažnju da to ne rade.

Problemi u „raju“

Kada su isplivali detalji iz prošlosti Aleksandre Tasić, njen dečko Nikola se razočarao u svoju devojku. Saznao je da joj je mnogo stariji muškarac iz Dubaija uplatio veću sumu novca na žiro račun. Coka je rekla da je tog čoveka upoznala sasvim slučajno u jednom kazinu i da nikada nije imala bilo kakvu vezu sa njim.

Međutim, razmenili su broj telefona i dopisivali se. S obzirom da nije imala novca, a želela je da stavi zubnu protezu i da kupi novu odeću, odlučila je da ga pita da joj pošalje novac. S obzirom da je reč o Arapu, koji ima mnogo novca, njemu to nije bio problem. Čak je i pozvao Coku da dođe u Dubai, ali ona nije otišla. Ispostavilo se da su za sve to znali i njeni roditelji i da im nije smetalo što je njihova kćerka tražila novac od nepoznatog muškarca.

Takođe, dovodili su je u vezu i sa gazdom igraonice u kojoj je radila. Iako je ona sve to negirala i govorila da je časna i poštena devojka, Nikola joj to nije mogao oprostiti. Tada su počeli problemi u njihovoj vezi, ali su ih prevazišli.

Trudnoća u rijalitiju

Coka je uradila test za trudnoću uživo u programu i saznala da je trudna. Sve to desilo se u trenutku kada su se ona i Nikola posvađali, te je on nekoliko minuta pre otkrića da mu je devojka trudna rekao da ne želi da bude sa njom i da bi voleo da test bude negativan.

Njih dvoje su tih dana bili u svađi i pred raskidom. Ipak, kada su saznali da je „beba na putu“ zaboravili su na sve nesuglasice i jedno drugom pali u zagrljaj.

S obzirom da je sve bilo uživo u programu, za trudnoću su saznali i njihovi roditelji koji su se uključili u program u suzama. Tada su svi pružili podršku njihovoj vezi. Nikolini roditelji, majka Marina i otac Nenad, došli su u vilu „Parova“ uz trubače kako bi slavili prinovu u porodici.

Kao trudnica, Coka je bila u centru pažnje kako učesnika rijalitija, tako i gledalaca. Od smirene i tihe devojke, koja se na početku ustručavala da iznese svoje mišljenje, postala je mnogo odlučnija i žustrija, pa je popularna trudnica često ulazila u svađe sa drugim učesnicima rijalitija.

Nije štedela ni Nikolinu bivšu devojku Izabelu i njenu majku Slađanu, ali su brzo smirile strasti. Najveće svađe imala je sa Ivanom Marinkovićem, Milutinom Radosavljevićem Milijem, ali i Milijanom Bogdanović.

Sve to izazvalo je podeljeno mišljenje publike. Za jedne je bila „omiljena srpska trudnica“, dok je za druge bila omražena.

Rođenje sina Lazara

U rijalitiju je provela devet meseci, a porodila se dve sedmice po završetku „Parova“ i rodila sina Lazara. Mnogi su očekivali da će se lepa Tasićka poroditi pred kamerama, ali to se nije desilo. Zbog toga publika priželjkuje da se Coka, Nikola i njihov sin Lazar vrate na male ekrane i učestvuju u osmoj sezoni rijalitija.

Pas Leksi

Još kao tinejdžerka, kada se Coka sa roditeljima preselila u grad, dobila je psa Leksija. U rijalitiju je mnogo puta pominjala svog psa, pričala da joj mnogo nedostaje, skoro kao i roditelji. Zbog toga je njen otac psa dovodio čak i u studio rijalitija kako bi ga Coka videla.

Parovi 9

Premda je jednom prilikom izjavila da više neće sudelovati u rijalitiju, Coka i Nikola su u jesen 2020. godine postali učesnici devete sezone „Parova“. Njeno učešće u „Parovima“ obeležile su brojne krize, jer joj je nedostajao sin.

Njihovo učešće u tom rijalitiju završilo se polovinom decembra 2020. godine kada su zajedno sa još nekoliko takmičara saslušani u policijskoj stanici u Zemunu. Naime, Aleksandra, Nikola, Nenad Marinković Gastoz, Ilijana Vagić i Karađorđe Subotić su morali da daju iskaz u policiji zbog nasilnog ponašanja.

Nakon ovog događaja Televizija „Hepi“ koja proizvodi i emituje „Parove“ izdala je saopštenje da oni „nakon agresivnog ponašanja neće biti deo glamurozne vile u devetoj sezoni“.

Aleksandra Tasić Coka na društvenim mrežama

FacebookAleksandra @ Facebook
InstagramAleksandra @ Instagram