Ana Radulović

Kratke informacije

Ime i prezimeAna Radulović
Datum rođenja22. jul 1992.
Mesto rođenjaBeograd
DržavaSrbija
PrebivališteBeograd
ZanimanjeVoditeljka, model

Biografija

Ana Radulović je srpska televizijska voditeljka i model. Rođena je 22. jula 1992. godine u Beogradu. U braku je sa folk pevačem Miroslavom Mirčetom Radulovićem sa kojim ima sina Konstantina. Živi i radi u Beogradu.

Karijeru je započela glumeći u spotovima folk i pop pevača. Između ostalih, sarađivala je sa pevačima Bobom Radojevićem, Srećkom Krečarom, Gastozom, Dženanom Lončarevićem i drugima.

Od 2020. godine sa kolegama vodi emisiju „Pitam za druga“, a od 2023. godine je jedna od voditeljki rijaliti šou programa „Zadruga: Elita“.

Detinjstvo i obrazovanje

Ana Radulović je rođena 1992. godine u Beogradu. Odrasla je sa roditeljima i bratom u rodnom gradu. U jednom intervjuu je kazala da joj je majka medicinska sestra i da radi u Domu zdravlja, a da je otac zaposlen u jednoj državnoj firmi.

Posle srednje škole Ana je upisala studije ekonomije na jednom privatnom fakultetu. Kako je kazala, nikad nije želela da se bavi tim poslom, pa nije mnogo marila za prosek ocena. Bilo joj je važno da diplomira, što se naposletku i desilo.

Karijera

Ana Radulović je karijeru započela 2018. godine gostujući u spotu za pesmu „Nema dalje“, pevača Boba Radojevića, poznatijeg po nadimku Samo Bob.

Sledeće godine je sarađivala sa mladom zvezdom „Granda“ Srećkom Krečarom na spotu za pesmu „Ti me ne znaš“ koji su snimili u Parizu.

Nenad Marinković Gasttozz ju je pozvao da gostuje u njegovom spotu za numeru „Moj živote“. Spot je objavljen u junu 2019. godine, a na internet platformi „JuTjub“ („YouTube“) je za četiri godine „zaradio“ preko 5.7 miliona pregleda.

Sa Halidom Bešlićem, Milenkom Vujićem, Ivanom Štrbac i drugima je 2020. godine gostovala u spotu za singl „Sve moje ljubavi“ pop pevača Dženana Lončarevića koji je režirao Haris Dubica.

Glumila je i u spotu za numeru „Evo Đurđevdana“ koju je u maju 2020. godine objavio folk pevač Mirko Plavšić.

Ana je 2020. godine postala voditeljka na Televiziji „Red“. Sa kolegama je vodila emisiju „Pitam za druga“ posvećenu dešavanjima u rijaliti šou programu „Zadruga“. Pored toga, vodila je i Vremensku prognozu.

Sarađivala je sa Televizijom „Pink“ na emisiji „Narod pita“ koja je takođe posvećena rijalitiju „Zadruga“.

Od septembra 2023. godine zajedno sa Dušicom Jakovljević, Ivanom Šopić, Mašom Mihailović i Darkom Tanasijevićem vodi sedmu sezonu „Zadruge“ koja nosi naziv „Elita“.

Voditeljka ima preko 300 hiljada pratilaca na društvenoj mreži „Instagram“. Svoju popularnost koristi kako bi promovisala razne brendove, poput „Fashion Nove“ čiji je i ambasador.

Pored toga, u jednom televizijskom intervjuu kazala je da vodi programe na romskim svadbama širom Evrope.

Privatni život

Ana Radulović je rođena 1992. godine u Beogradu. Sa roditeljima i bratom je odrasla u rodnom gradu. Pre nego što se 2015. godine udala za pevača Miroslava Mirčeta Radulovića, bila je nepoznata široj javnosti.

Mirče je popularnost stekao 2011. godine učešćem u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“ gde je osvojio četvrto mesto.

Par se upoznao tokom jednog od njegovih nastupa i brzo su počeli da žive zajedno. Venčali su se 8. novembra 2015. godine, a 27. marta naredne godine dobili su sina kome su dali ime Konstantin. Ana je jednom prilikom kazala da joj oko sina, pored supruga, pomažu i roditelji i baka.

Premda su tabloidi često pisali o Mirčetovom i Aninom navodnom razvodu, voditeljka je svaki put demantovala te informacije. Priznala je da joj kod supruga smeta to što ne želi više da se promoviše na televizijama, jer smatra da bi to doprinelo njegovoj popularnosti i povećalo broj poziva na nastupe, pa i samu zaradu.

Ana je često u fokusu javnosti zbog provokativnih fotografija koje objavljuje na društvenim mrežama. Na pitanje novinara da li njenom suprugu to smeta, voditeljka odgovara odrično, te dodaje da je većinu tih snimaka napravio upravo on.

Ana Radulović na društvenim mrežama

InstagramAna @ Instagram