Čupo Kalač

Kratke informacije

Ime i prezimeČupo Kalač
Datum rođenja13. novembar 1976.
Mesto rođenjaPeć
DržavaSrbija (Kosovo)
PrebivališteGeteborg, Švedska
ZanimanjePevač, vozač

Biografija

Muhedin Čupo Kalač je pevač koji se javnosti predstavio učešćem u rijaliti programu „Farma“. Rođen je 13. novembra 1976. godine u Peći gde je pohađao i gimnaziju, a živi i radi u Geteborgu.

Iako za sebe prvenstveno kaže da je muzičar, zaposlen je u švedskoj kompaniji kao vozač kamiona. Novine su objavile da Čupo živi od socijalne pomoći koja iznosi 700 evra i poneke tezge koju ugovori. Njegove tvrdnje da je vlasnik firme i 20 kamiona su se ispostavile kao neistina.

Poznat je i kao prijatelj i menadžer pokojnog Ekrema Jevrića sa kojim je snimio pesme „Gola, gola“, „Oprosti, Igbala“ i „Pesma o Farmi“.

Ipak, 2012. godine su se potukli u kafani „Tores“ zbog njene vlasnice, Vesne Vukelić Vendi. Čupo je malo više popio i počeo da spopada pevačicu zbog čega je Ekrem na njega fizički nasrnuo.

Kalač je 2013. godine ušao u rijaliti „Farma“ gde se zbližio sa rediteljkom Jelenom Golubović. Posle mesec dana je ispao zbog malog broja glasova, ali se vratio u baražu.

Tada je Jeleni preneo informacije iz spoljašnjeg sveta zbog čega je bio diskvalifikovan. Zaprosio ju je u emisiji u kojoj je proglašena za pobednicu „Farme“.

Pevač je 2015. godine postao učesnik rijalitija „Parovi“ što je neprijatno iznenadilo njegovu bivšu verenicu. Jedno drugo su „častili“ mnogobrojnim uvredama i iznosili su stvari koje su vezane za njihov intimni život.

Najviše su mu se dopale Maca Diskrecija i Ružica Veljković koje je pokušavao da zavede.

Privatni život

Muhedin Čupo Kalač je rožen 1976. godine u Peći. Živi i radi u švedskom gradu Geteborg.

S obzirom na to da se nakon učešća u „Parovima“ i vezom sa Jelenom Golubović povukao iz domaće javnosti, o njegovom privatnom životu se danas vrlo malo zna.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cupo Kalac II (@cupo_kalac)

Sudeći po fotografijama na društvenim mrežama pevač, pored ćerke Eveline ima troje dece.

Najpopularnija pesma

Najpopularnija Čupina pesma je „Che Guevara“ sa preko 666 slušanja na portalu „YouTube“ na datum 4. decembar 2021. godine.

Reference:

http://www.svet.rs/nas-svet/estrada/nije-uspesan-biznismen-cupo-kalac-zivi-od-socijalne-pomoci

Čupo Kalač na društvenim mrežama

FacebookČupo @ Facebook
InstagramČupo @ Instagram