Čupo Kalač

Kratke informacije

Ime i prezimeČupo Kalač
Datum rođenja13. novembar 1976.
Mesto rođenjaPeć
DržavaSrbija (Kosovo)
PrebivališteGeteborg, Švedska
ZanimanjePevač, vozač

Biografija

Muhedin Čupo Kalač je pevač koji se javnosti predstavio učešćem u rijaliti programu „Farma“. Rođen je 13. novembra 1976. godine u Peći gde je pohađao i gimnaziju, a živi i radi u Geteborgu.

Iako za sebe prvenstveno kaže da je muzičar, zaposlen je u švedskoj kompaniji kao vozač kamiona. Novine su objavile da Čupo živi od socijalne pomoći koja iznosi 700 evra i poneke tezge koju ugovori. Njegove tvrdnje da je vlasnik firme i 20 kamiona su se ispostavile kao neistina.

Poznat je i kao prijatelj i menadžer pokojnog Ekrema Jevrića sa kojim je snimio pesme „Gola, gola“, „Oprosti, Igbala“ i „Pesma o Farmi“.

Ipak, 2012. godine su se potukli u kafani „Tores“ zbog njene vlasnice, Vesne Vukelić Vendi. Čupo je malo više popio i počeo da spopada pevačicu zbog čega je Ekrem na njega fizički nasrnuo.

Kalač je 2013. godine ušao u rijaliti „Farma“ gde se zbližio sa rediteljkom Jelenom Golubović. Posle mesec dana je ispao zbog malog broja glasova, ali se vratio u baražu.

Tada je Jeleni preneo informacije iz spoljašnjeg sveta zbog čega je bio diskvalifikovan. Zaprosio ju je u emisiji u kojoj je proglašena za pobednicu „Farme“.

Pevač je 2015. godine postao učesnik rijalitija „Parovi“ što je neprijatno iznenadilo njegovu bivšu verenicu. Jedno drugo su „častili“ mnogobrojnim uvredama i iznosili su stvari koje su vezane za njihov intimni život.

Najviše su mu se dopale Maca Diskrecija i Ružica Veljković koje je pokušavao da zavede.

Privatni život

Muhedin Čupo Kalač je rožen 1976. godine u Peći. Živi i radi u švedskom gradu Geteborg.

S obzirom na to da se nakon učešća u „Parovima“ i vezom sa Jelenom Golubović povukao iz domaće javnosti, o njegovom privatnom životu se danas vrlo malo zna.

Sudeći po fotografijama na društvenim mrežama pevač, pored ćerke Eveline ima troje dece.

Reference:

Čupo Kalač na društvenim mrežama

FacebookČupo @ Facebook
InstagramČupo @ Instagram