Filip Car

Kratke informacije

Ime i prezimeFilip Car
Datum rođenja14. septembar 1993.
Mesto rođenjaCrikvenica
DržavaHrvatska
PrebivališteBeograd - Crikvenica
ZanimanjeRijaliti takmičar

Biografija

Filip Car je rijaliti zvezda. Učesnik je rijaliti šou programa „Zadruga 4“ i „Zadruga 5“ koji su emitovani na „Pink“ televiziji. Rođen je 14. septembra 1993. godine u Crikvenici u Hrvatskoj. Trenutno živi i radi u Beogradu.

U petoj sezoni najpopularnijeg rijalitija na Balkanu Filip Car postao je jedan od glavnih aktera zbog ljubavne romanse sa udatom ženom Dalilom Mujić Dragojević.

Car se zaljubio u udatu ženu koja je odlučila da ostavi muža Dejana Dragojevića, koji je takođe boravio u rijalitiju, i uplovi sa Filipom u ljubavnu romansu.

Dalila se zbog Filipa razvela u rijalitiju, a on ju je potom ostavio bez reči i pomirio se sa svojom bivšom devojkom Majom Marinković. Dalila je to veoma teško podnela, dok se Filip pravdao da je „kosmička zaljubljenost“ prošla i da je shvatio da još uvek gaji emocije prema bivšoj devojci Maji.

Međutim, Maja Marinković i Filip Car konstantno su imali i svađe, a Maja je na njega i fizički nasrtala. Zbog toga je diskvalifikovana iz „Zadruge 5“.

Inače, Filip se u rijalitiju, osim kao ženskaroš, pokazao i kao veoma duhovit momak koji nasmejava gledaoce pored malih ekrana.

Detinjstvo i odrastanje

Filip Car rođen je u Crikvenici u okolini Rijeke u Hrvatskoj 14. septembra 1993. godine. Odrastao je u uglednoj i mirnoj porodici, a ovaj momak je od detinjstva bio „crna ovca“ u porodici i radio je sve suprotno.

Njegova majka zove se Milica, a otac Franjo. Filip ima stariju sestru koja se zove Dina. Za razliku od svoje sestre Dine koja se obrazovala i danas je direktor jedne kompanije, Filip je završio samo osam razreda osnovne škole.

Međutim, iako nije obrazovan, ovaj momak važi za vrlo inteligentnog mladića koji je omiljen u društvu, a naročito među pripadnicama lepšeg pola. Njegov najbolji drug zove se Bruno.

Filipova majka je Srpkinja, a otac Hrvat. Filip slavi i pravoslavne i katoličke praznike. Sa majčine strane njegova porodica živi u Novom Sadu u Srbiji.

U Crikvenici ga mnogi znaju pod nadimkom Capo. Upravo Capo piše i na jednoj od Filipovih mnogobrojnih tetovaža.

Inače, Filip je visok i krupan muškarac, istetoviran, veoma duhovit, šarmantan i harizmatičan. Jedni za njega kažu da je veoma emotivan, dok ga drugi smatraju izuzetno grubim i agresivnim.

Filip za sebe kaže da je odrastao na ulici i da je bio veoma problematičan još kao dete, a zatim i kao mladić. Ne krije da je više puta bio u sukobu sa zakonom, a jedno vreme je bio i iza rešetaka.

Kako je, opet, imao problema sa zakonom u Hrvatskoj otišao je u Beograd u Srbiju. Tamo je odlučio da uđe u rijaliti šou program, kako je sam rekao u svom profilu, na „rehabilitaciju“.

Od Crikvenice do Beograda

Po prvi put na malim ekranima publika je imala priliku da vidi Filipa 7. septembra 2020. godine kada je ušao u četvrtu sezonu rijaliti šou programa „Zadruga“ na „Pink“ televiziji.

U svom profilu Filip je otvoreno rekao da ima „određenih“ problema sa zakonom u Hrvatskoj, pa je odlučio u međuvremenu da se preseli u Srbiju i uđe u rijaliti.

Tada je rekao i da ima jednu firmu za vodene gradove i da drži jednu plažu u Crikvenici, a ranije je radio kao obezbeđenje u raznim klubovima. Izjavio je i da je kao dete bio po domovima, a kasnije u zatvoru zbog pljačke banke i pucnjave.

Kao motiv ulaska u „Zadrugu“, osim bega iz Hrvatske zbog problema, naveo je i želju za upoznavanjem lepih i zanimljivih žena, kao i druženje.

Filip je priznao da nema određen tip žena koje mu se dopadaju. Nekada su to mirne i fine devojke, a nekada sve suprotno od toga. Sve zavisi, kaže, kako mu se u tom trenutku „okrene“ u glavi. U „Zadrugu“ je ušao kao slobodan muškarac.

„Zadruga 4“

Iako je ušao kao slobodan, to nije dugo i ostao. Filip je zadobio pažnju veoma lepih i atraktivnih Zadrugarki. Uplovio je u vezu sa Aleksandrom Nikolić. Ona se zaljubila u njega, ali ta veza nije potrajala.

Filipa je opčinila lepota atraktivne Mine Vrbaški. Zaljubio se u nju i ova ljubav je obeležila njegovo učešće u rijalitiju „Zadruga 4“. Ljubav Filipa i Mine je bila veoma turbulentna, oni su raskidali i mirili se.

Padale su teške reči i uvrede na Minin račun. Filip, koji se osećao povređenim, nije štedeo Minu od najstrašnijih uvreda. Ponekad su Zadrugari komentarisali za crnim stolom da Filip ustvari „mrzi žene“ i da se prema njima ružno ophodi. On je govorio da to nije istina.

U jednom momentu, kada je raskinuo sa Minom, Filip je imao seks sa Sanjom Stanković. Otvoreno joj je rekao da ne želi ljubavnu vezu sa njom.

Sanja je posumnjala da je trudna, a to je uzdramlo Filipa. Uradila je test za trudnoću i otkrila da ipak nije trudna sa Filipom. Filip je, pre testa za trudnoću, govorio da Sanju neće oženiti, ali da će dete imati sve u životu.

Kasnije, pred sam kraj četvrte sezone rijalitija, pomirio se sa Minom Vrbaški. Par je bio u vezi i u spoljnom svetu, ali veoma kratko. Na tu ljubav stavili su tačku.

Dok je bio u četvrtoj sezoni rijalitija Filipu su stigle najradosnije vijesti. Njegova sestra Dina se porodila i on je postao ujak jednog dečaka Luke. Lepe vesti stigle su 1. juna 2020. godine što je kod Filipa izazvalo pravu buru emocija.

Veliki šef i zadrugari su mu čestitali na prinovi u porodici, a njegovi roditelji su poručili da je sve u redu i zamolili svog sina da manje pije u rijalitiju jer to loše utiče na njega.

Inače, Filip je u „Zadruzi“ pokazao da je duhovit momak. Međutim, publika je stekla utisak da se, i pored svega, nije baš snašao u rijalitiju.

Retko kada je bio u prvom planu, iako je njegov boravak bio turbulentan, i nije dobijao baš mnogo protora da iznosi svoje mišljenje za crnim stolom. A nije se mnogo ni trudio.

U rijalitiju mu je jedan od najboljih prijatelja bio Marko Janjušević Janjuš koji je bio u „toksičnoj“ vezi sa rijaliti učesnicom Majom Marinković.

Veza sa Majom Marinković

Nakon završetka „Zadruge 4“ Filip je ostao u Beogradu jer nije mogao da se vrati kući u Hrvatsku. Njegov problem sa zakonom još uvek nije bio rešen. Tako se sa svojim prijateljima i ocem video u Beogradu.

Po izlasku iz rijalitija završio je vezu sa Minom Vrbaški. Otpočeo je druženje sa Majom Marinković sa kojom je u rijalitiju bio samo drug i koja je bila devojka njegovog druga Janjuša.

Maja i Janjuš su raskinuli, a potom su naslovnice srpskih tabloide punile fotografije Filipa i Maje koji su uplovili u romansu.

Ovaj par započeo je ljubavnu vezu sasvim spontano iz druženja kada se Filip Maji našao u veoma teškim situacijama. Ona se oporavljala od veze sa Janjušem, a tada je otkrila i da je trudna. Odlučila je da abortira.

Filip je jedno vreme, kako su pričali, čak „posredovao“ između Maje i Janjuša i pokušavao da njih dvoje izglade svoje odnose. Međutim, onda je iznenada sam završio sa Majom.

Priznao je da se zaljubio u nju, a mnogi su ga osuđivali jer je to bivša velika ljubav njegovog druga Janjuša. Poznato je da se Janjuš čak razveo zbog Maje Marinković pa nikome nije bilo jasno kako je Filip odlučio da, uprkos svemu, završi sa Majom u vezi.

Njih dvoje su se provodili, izlazili zajedno i uživali u noćnom životu. Zajedno su sa društvom išli i u Amsterdam, a tamo je došlo do svađe između njih dvoje. Navodno, Filip je želeo da se, osim sa Majom, provodi i sa drugim devojkama što je dovelo do sukoba. To su izgladili.

Maja je ispratila svog novog dečka Filipa Cara u petu sezonu „Zadruge“ u septembru 2021. godine. Ona nije ušla, a on je obećao da će joj biti veran u rijalitiju.

„Zadruga 5“

Nakon što je letnju pauzu između dve sezone rijalitija proveo sa Majom, Filip je u petoj sezoni „Zadruge“ pričao o njoj kao o svojoj velikoj ljubavi.

U rijalitiju se susreo sa, sada već bivšim drugarom, Janjušem. Njih dvojica nisu razgovarali, a Filip je govorio kako mu Maja nedostaje i da se nada da će i ona ući u rijaliti što pre.

Iako je svakodnevno pominjao Maju, u jednom trenutku, Filip Car je ustao za crnim stolom i rekao kako je rijaliti zvezda Dalila Mujić Dragojević najlepša devojka koju je on ikada video.

I možda tu ništa ne bi bilo sporno da Dalila u rijalitiju nije bila sa svojim mužem Dejanom Dragojevićem. Dalili je prijao ovaj Filipov kompliment koji joj je uputio pred svima.

Nakon toga, Filip je sa Dalilom želeo da ostvari drugarski odnos. Družili su se i provodili vreme zajedno, a on ju je konstantno nasmejavao. Ona je postala potpuno drugačija osoba.

Od žene koja je stalno namrgođena postala je vesela i nasmejana. Sve to primetili su njen muž Dejan, ali i ostalu učesnici rijalitija. Zatim je Filip, kao grom iz vedra neba, izjavio za crnim stolom da je zaljubljen u Dalilu.

Ona je tada govorila da ga posmatra samo kao druga i podsetila ga da je ona udata žena. Njen muž Dejan to uopšte nije komentarisao.

Iako joj je Filip izjavio ljubav i iako su mnogi govorili Dalili da nije normalno da i posle toga provodi vreme sa njim, ona se na to nije osvrtala. Nastavila je druženje sa Filipom, a na kraju se i sama zaljubila u njega.

Njih dvoje družili su se od samog početka rijalitija skoro dva meseca svaki dan. U tom periodu Filip je svakodnevno osvajao Dalilu svojom harizmom, lepim rečima i smislom za humor.

„Kosmička ljubav“ sa Dalilom

Dalila je nakon dva meseca druženja sa Filipom priznala da se zaljubila u njega. Najteže joj je bilo da to prizna samoj sebi, a potom i svom suprugu Dejanu.

Sve je počelo sa druženjem koje su mnogi zadrugari gledali kao nešto što je mnogo više od samog „druženja“. Zbog toga su vođe počele da biraju Dalilu i Cara za potrčke. Oni su provodili vreme u izolaciji i bolje se upoznavali.

Postajali su sve bliži i bliži. Dalila je u tom periodu gotovo celo vreme provodila sa Filipom u izolaciji, a svog muža gotovo pa zaboravila. Smejala se pored Filipa, a kada je bila sa Dejanom bila je namrgođena i neraspoložena.

To su primetili svi, a posebno Dejan. Međutim, Dejan i pored svega što je primetio nije skretao pažnju svojoj supruzi da mu takav odnos sa Filipom smeta.

Dalila je počela da se žali na svoj odnos sa suprugom i odlučila je da „pauzira“ njihov brak. Potom je nakon nekoliko dana stavila tačku na njihov odnos. Sve to Dejan je teško podneo.

Dalila i Filip su posle toga uplovili u ljubavnu romansu. Poljubili su se i obelodanili svoju vezu. To je Dejana veoma pogodilo i on je često imao nervne slomove, lupao je i razbijao po kući, a često pokušavao i sam sebe da povredi.

Sve to uticalo je na odnos Filipa i Dalile. Trpeli su veliki pritisak i osudu, kako publike pored malih ekrana, tako i zadrugara. Dalila se nosila sa pritiskom, ali je sve to poljuljalo Cara.

Car je Dalili ranije govorio da je svestan u šta se upuštaju i da može biti sigurna u njega da će uvek stajati pored nje. Ona mu je poverovala. Iako su svi upozoravali Dalilu da je Filip ženskaroš i da se teško može smiriti, ona na to nije obraćala pažnju.

Filip je pre nego što je ušao u vezu sa Dalilom, bio u vezi sa Sandrom Čaprić nekoliko dana. To je uradio samo kako bi ona bila „paravan“ za njegovu ljubav prema Dalili.

Tako je sa Sandrom prevario Maju Marinković, svoju devojku iz spoljog sveta. Međutim, kako je bilo nemoguće da sakrije svoju zaljubljenost u Dalilu koja je „prštala“ na sve strane, Filip je brzo završio vezu sa Čaprićkom, a samim tim i sa Majom.

Filip i Dalila su uživali u svojoj ljubavi, međutim Dejanovo samopovređivanje i osude Dalile kao „preljubnice“ konstantno je remetilo njihov odnos. Imali su česte svađe, a u sve se uključila i porodica u spoljnom svetu.

Filipov otac i prijatelji podržali su njegov izbor, dok je Dalilin otac stao na stranu svog zeta Dejana i rekao da on uvek ima dom kod njega i da ne želi da zna za Filipa.

Filip je osećao veliku grižnju savesti kada se Dejan samopovređivao zbog kraha svog braka. Njegova nervoza uticala je i na njegov odnos sa Dalilom u koju je bio veoma zaljubljen.

Uprkos svemu, njih dvoje su maštali o zajedničkom životu, a radili su na tome da dobiju i dete. Iako je Dalila u rijalitijima bila nekoliko sezona, pa čak i sa svojim suprugom, nikada nije imala seks pred kamerama.

Sa Filipom je prešla i tu granicu. Njih dvoje vodili su ljubav pred kamerama što je još više šokiralo njenog bivšeg supruga Dejana.

Zbog ljubavi prema Caru, ali i time što je shvatila da nije bila zadovoljna u svom braku i da od života želi više, Dalila je u rijalitiju potpisala papire za razvod braka od Dejana Dragojevića.

Filipu je smetalo što je Dalila uvek aktivna za crnim stolom i što često ulazi u rasprave sa drugim zadrugarima. Takođe, smetalo mu je kada se Dalila raspravljala sa svojim bivšim suprugom Dejanom. Dalila i Dejan su se razveli, a da nikada nisu seli i o svemu otvoreno porazgovarali.

Dalila nije marila za komentare, osudu gledalaca, osudu svoje porodice. Sve to ju je zabolelo, ali je bila potpuno slepa od ljubavi prema Filipu i nije marila ni za šta. Njih dvoje su se gledali, ljubili i mazili satima. Kao da ništa više na svetu ne postoji. Gledaoci su komentarisali da takva ljubav nije viđena u pet sezona „Zadruge“.

Odnos Dalile, Filipa i Dejana punio je naslovne strane svih medija. Publika je bila prikovana za male ekrane, a gledanost rijalitija je obarala sve rekorde.

Svaki novi sat donosio je nove turbulencije u ovom zamršenom ljubavnom trouglu. Sve je postalo još dramatičnije kada je u rijaliti ušla Maja Marinković, Filipova bivša devojka.

Do tada, Filip i Dalila imali su jednu veću svađu. On je pobacao sve njene stavri i izgovorio joj najstrašnije uvrede. Iako je Dalila poznata kao vrlo ponosna i jaka žena, slomila se i odlučila da pređe Filipu preko svih uvreda i da se pomiri sa njim. Međutim, zbog Majinog ulaska, sreća nije dugo trajala.

Pomirenje sa Majom Marinković

Do ulaska Maje Marinković Filip je bio potpuno veran Dalili i nije apsolutno obraćao pažnju na druge devojke. Međutim, kada je atraktivna Maja ušla u rijaliti, obučena u belo čipkano odelo, sa velikim šeširom, primetilo se da Filipu nije svejedno. To je primetila i Dalila, ali je Filip sve to negirao.

Dva dana posle, novi vođa poslao je Maju i Filipa u izolaciju. Filip je tražio od Dalile da i ona ide sa njima. Dalila je to odbila i rekla mu da ide sam sa Majom u izolaciju.

Isto veče, Filip je već počeo da se ponovo muva sa Majom. Dolazio je do Dalile i govorio joj kako je voli, a onda bi ponovo odlazio kod Maje i zezao se sa njom. Krišom se ljubio sa Majom u radionici, gde kamere ne mogu da zabeleže baš sve.

Prevario je Dalilu sa Majom, a da joj ništa nije ni rekao iako svi žive u istoj kući u rijalitiju. Kada je to saznala, Dalila je doživela nervni slom. Ceo svoj život je odbacila, osraotila sebe, svoju porodicu, a on ju je prodao za noć.

Filip ni narednih dana nije razgovarao sa Dalilom i nije raskinuo sa njom. Već je uplovio u vezu sa Majom i rekao je kako su mu se vratila stara osećanja.

Zadrugari su mu govorili da je samo želeo da pokaže svim muškarcima u kući da on može biti sa Majom, a u isto vreme da se skloni od Dalile i pritiska javnosti koji nije mogao da izdrži. Dalila se lomila, ali je sve to ipak stojički podnosila.

Jedan od najtežih momenata za Dalilu bio je ponovni odlazak u izolaciju sa Filipom dok je on bio u vezi sa Majom. Filip je u izolaciju doveo i Maju. Imao je seks sa Majom na nekoliko centimetara od Dalile, a ona je bila budna i sve to slušala.

Veza sa Majom bila je sve, samo ne idilična ljubav. Maja je Filipa konstantno napadala i imala je izlive ljubomore. Počela je da ga grebe, štipa i tuče. I tako iz dana u dan.

Sve to Filipu je postajalo nepodnošljivo. Njihove svađe i tuče su eskalirale do te mere da je Maja diskvalifikovana iz rijalitija zbog napada na Filipa Cara.

Inače, Maja je vređala i Filipovu porodicu. Njegova majka i sestra su poručile Filipu da će ga se odreći ako Maja nastavi da ih pominje. Filip je skrenuo Maji pažnju na to, ali je ona svakako uskoro bila diskvalifikovana, jer više nije mogla da kontroliše svoje ponašanje i fizičke napade na Filipa.

Po njenom izlasku, Filip je opet govorio kako mu je žao zbog svega. Njegova bol nije dugo trajala jer je već počeo da zavodi druge devojke u rijalitiju. Na žurci se ljubio sa Anom Jovanović, novom učesnicom u rijalitiju. Filip je u to vreme opet bio u izolaciji sa Dalilom, pa je Anu doveo u izolaciju u svoj krevet.

Dalila se slomila od bola, pa je počela da galami da budu tiši. Ana je otišla u svoj krevet, a Filip je ostao sa Dalilom u izolaciji. Pokušavao je na sve načine da ostvari komunikaciju sa njom, da je zagrli i poljubi, ali ona nije želela.

Na korak od pomirenja sa Dalilom?

Posle Filipove prevare, on i Dalila nisu razgovarali o tome zbog čega ju je on prevario i ostavio na taj način. U međuvremenu, Dalila se ponovo približila svom bivšem mužu Dejanu. Filipu to nije bilo svejedno. I dok je bio sa Majom u vezi, Filip je celo vreme posmatrao Dalilu i gledao šta ona radi. Dalila se pravila da ne vidi njegove poglede.

Filip joj je rekao da želi da obave razgovor, ali Dalila mu je rekla da ne može još uvek da priča sa njim. Rekla mu je i da mogu razgovarati o svemu tek kada on bude bio potpuno iskren sa njom i kada ona oseti da se on pokajao za sve što je uradio.

U međuvremenu, Dejan je opet počeo da pravi probleme kada je video da Filip i Dalila imaju komunikaciju. Tokom proslave Pravoslavne nove godine čašom je razbio sebi glavu i bio je sav u krvi. Svi su bili u šoku, a produkcija je Dejana izvela i otišao je na šivanje glave.

Dalila je opet doživela nervni slom. Kada se vratio u rijaliti, odlučio je da prekine kontakt sa Dalilom. Iako je i ona bila svesna da je to najbolje za sve, slomila se i počela da plače.

Otišla je u ekonomsko dvorište i sedela sama. Jecala je i plakala nad svojom sudbinom. Odjednom se ispred nje pojavio Filip. Pokušavao je da je uteši i da joj da savete kako da nastavi dalje.

Njihov razgovor je dugo trajao i tada su po prvi put progovorili o svom odnosu. Dalila mu je rekla koliko ju je povredio, a na njemu se videlo da ima „knedlu“ u grlu i da mu nije nimalo svejedno.

Zadrugari su komentarisali da Filip nikada nije ni prestao da voli Dalilu i da je samo pitanje dana kada će se oni pomiriti.

Par se u rijalitiju ipak pomirio. Uspeli su da se plasiraju u samo finale „Zadruge“. Filip je osvojio peto, a Dalila drugo mesto. Po izlasku iz rijalitija jedno drugome su uživo pred gledaocima i publikom u studiju izjavili ljubav.

Međutim, dobar odnos nije potrajao nakon završetka „Zadruge“. Par se javno svađao, a tabloidi su o tome pisali danima. Na kraju su raskinuli pred kamerama, u jednoj televizijskoj emiSiji. Nastavili su da se vređaju, a Filip je nakon toga otišao u rodnu Crikvenicu.

Filip Car na društvenim mrežama

InstagramFilip @ Instagram